Şimdi Ara

Adata’dan su altında dayanıklı harici HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün akıllı telefon ve taşınabilir bilgisayarlarda dayanıklılık standartlarını sıkça görüyoruz. Bu standartlar şimdi çevre birimlere de ulaşmaya başladı. Adata su altında da kullanılabilen yeni HDD modelini duyurdu.


     


    Adata HD830 özellikleri


     


    Adata HD830 harici hard disk modeli sert dış ortam şartları için hazırlanmış. Dayanıklı alüminyum kasa üç katmanlı bir koruma sunarken dış tarafta sert bir silikon ile kaplanmış. Kasa IP68 sertifikası ile su altında 1.5 saat dayanabilme imkanı sağlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.En üst seviye iMac Pro 119 bin TL oldu

    Diğer taraftan MIL-STD-810G 516.6 askeri standartlarda dayanıklılık sertifikasına da sahip. Bunun anlamı yaklaşık 3 tonluk baskıya ve 1.2 metreden düşmelere karşı koyabilmesi demek.


     


    Ayrıca şok sensörleri ani darbelere karşı çalışmayı durdurarak bad sektör oluşmasını da engelliyor. Bu sensörler devreye girdiği anda kasa üzerindeki LED aydınlatma kırmızıya dönüyor. Yeniden çalıştığında ise aydınlatma mavi oluyor.


     


    Adata HD830 harici hard disk 2TB, 4TB ve 5TB kapasite seçenekleri ile gelecek. 3 yıllık garanti sunan Adata HD830 için henüz bir fiyat açıklanmadı.


     



  • bağlantı noktasında nasıl bir koruma var acaba?

  • [simage][/simage]

  • [simage][/simage]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS67r0W4j6OCY5BQv2TCBu_hPeC2oTBNej4B5Yhsz7UNNaoWH2Saa1c-XlY

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.