Şimdi Ara

AEG-ELECTROLUX ALMAYIN ALDIRTMAYIN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
12.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benzer bir hikaye de benim başıma geldi. AEG Favorit bulaşık makinesi garanti bitiminden 1 ay sonra suyu ısıtmamaya başladı. Kart değişecek dendi 550tlye. Yaptırmak yerine yerli markadan yenisini almayı düşünüyorum. Bir daha da AEG nin önünden geçmem.
  • hectic01 kullanıcısına yanıt
    Doğru karar. Verdiğiniz paraya üzülecektiniz büyük ihtimal. Ayrıca ürünleri verilen parayı haketmiyor. Bizim yerli firmalarımızı tercih etmek AEG- ELECTROLUX yerine daha mantıklı. Bu görüşüme katılmayan olacaktır. Marka takıntısı biri olarak söylüyorum. Bosch-Siemens-Profilo dan fiyat-performans ürünler tercih edilebilir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne hikmettir ki bu markalar, bu forumda çok bilen, işin uzmanı geçinen kişiler tarafından öve öve bitirilemedi, kusursuz olarak anlatıldı. Başka marka makine adı verenler taşlandı, hakaret seviyesine varan sataşmalar yapıldı.



    Evet kardeşim bazı makinelet insanı cezbediyor. Ama arıza yaptı mı ne servisi, ne yedek parçayı ara ki bulasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerta S kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Bulaşık makinesi bölümünde de yazdım. AEG Electrolux tavsiye etmeyin yaşadıklarımı anlatıyorum. Mesajımı görmezden geliyorlar. Bir alt satırda hala daha AEG Electrolux bilmemne modeli yok A+++ mış falandı filandı. İşte yukarıda arkadaş yazdı Electrolux ün Türkiye deki en iyi modeli. Şu sıralar 4000 4500 TL ya satılıyor. Cihazı değiştirmişler. Yine arıza...Garanti süresince zülüm.( 3 sene dolmamış cihazım ana kart bekledi). Garanti bitince direk çöp. Bırakın yedek parçayı koskoca Ankara da teşhirde ürününü bile bulmak zor. Electrolux bir iki yerde. AEG zaten yok gibi. Kentparkta Electrolux o bile kapattı. Millet bunu bilmiyor. Miele alsan Allah var adamlar hakikaten sağlam cihaz yapıyorlar. Servise ihtiyaç duymazsın kolay kolay diyebilirsin...
    Hadi onu da geçtim bari müşteri hizmetleri doğru düzgün çalışsa bu AEG Electrolux ün...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MH ne diyorum 20 iş gününü geçti istemiyorum o makineyi artık diyorum. "Kart bekliyor diyor" Haklarımı söylüyorum. Tüketici mahkemesine başvurun diyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10kg çamaşır makinası önerin, almayın demek kolay kısmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Emriniz başım üstüne. Başka isteğiniz?
  • 12 Ocak 2019 Teknosa dan paramı elden teslim aldım. Çok şükür...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun, hakkınızı elde etmenize sevindim.

    Bu arada bana atıfta bulunanlar olmuş. Ben 4 seneye yakındır ESF8530ROW kullanıyorum ve çok memnunum. Şu an makine alsam güncel muadilini veya Miele'yi tercih ederdim sanırım.
  • Ben de yaklaşık 5 senedir elektrolux bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi kullanıyorum. Çok da memnunum hiç sorun yaşamadım. Benle aynı dönem kardeşim de çamaşır makinesini elektrolux aldı o da çok memnun. Bugün olsa yine aynı markayı tercih ederdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar her markanın Türkiye'de yedek parça deposu yok.
    Bir şeye ihtiyacın olmazsa problem yok, olduğunda bir süre beklemek durumunda kalıyorsun. Değilse bu markalar kesinlikle kötü değil. Elbette bugün Miele'ye de baksan şikayet eden var mutlaka ama bu şikayetlerin satışla oranına bakıp konuşmak gerek işin doğrusu bu.

    Biri x markayı almış sorun yaşamamış yerlere göklere sığdıramıyor, diğer bir kişi aynı markayı yerin yedi kat altına gömecek kadar laf söylüyor.

    Sizin bir kişi olarak memnun olup olmamanız değil ki kriter; bu sizin kişisel kanaatiniz sadece.

    Bu şekilde seçim yapmaya kalksa insanlar inanın kimse hiç bir markadan ürün alamaz =)

    Geçenlerde 2500 tl lik buzdolabı önerisi konusunda Liebherr'in bir modelini önerdim iyi bir kampanyası vardı. Önerdiğim kişi servisini arayıp kartı yanarsa ne kadara yapıyorsunuz diye sormuş 2500 Tl lik buzdolabı kartı 1500 tl imiş evet bence de çok pahalı.

    Fakat sordum abi nereden çıktı böyle bir sorun mu okudunuz hakikaten de google yapsan öyle bir şey yaşayan yok, ya başıma gelirse diyor :):):) alıp alabileceğin bence en sağlam makine ama işte insanların korkuları var adam yolda yürüyemez kafama uçak düşecek diye gibi birşey bence ama birşey diyemiyorsun tabi =)))




  • Konuyu açan kişi saçmalamış

    Bosch Bulaşık Makinesi Aldım Yıkamıyor O zaman tüm bosch makineleri kötü mü diyeceğiz

    1800 tl ye Electrolux EWF1497CDW2 Çamaşır makinesi aldım iyi ki de aldım
    https://forum.donanimhaber.com/bosch-sms67mi01t-bulasiklar-islak-ve-kirli-cikiyor--135605066
  • 7 yıl oldu AEG 77010 WOP kullanıyorum,
    alır almaz 7 sene garanti uzatmış idim.

    Geçen yıl garantiden BEŞİKTAŞ servisi tarafından 3 gün içinde KART ve tahliye motor değişimi yapıldı. Yaşadığınız sorunlara üzüldüm açıkçası.

    Elektronik ve Beyaz Eşya işi şans işi diye boşuna denilmiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.