Şimdi Ara

ah conan ah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hala açarım ost sini dinlerim ne efsane mmo ydun ne pvpler ne raidler yaptık
    daha o zamanlar çoğu mmo da sprint yoktu sen bize verdin comboları fatalityleri 20 tane tuşu pvp lvl1 adam lvl 5 i alabiliyordun ah conan ah
    özlettin kendini müziklerin yeterdi ama sen bize neler sundun neler şimdi mmo oynayamaz olduk beğenemez olduk



  • =( Bitti Bu Oyunda
  • Oyunun bittiği yok. Çünkü kemik bir kadro var ve 5 yili aşkın suredir oynuyorlar. Halen hm ler, raidler aynen devam ediyor.

    Ancak yeni bir oyuncu için yapacak birşey yok. Çünkü ,iyi bir guildin yoksa,sadece PvP yapabilirsin, o da mini game tabiki.
    Hm ve özellikle raidlerde guildler,kendi oyuncuları ile oynuyor.
    Guildsiz yeni bir oyuncunun pve bakimindan hiçbir şansı yok.

    Birde eklemeyi unutmayayim, f2p oyunlar içinde (her nekadar para yatirmak gerekse de ) en iyi pve içeriğe sahip oyundur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala oynuyorum. Pcde bir düzine mmo yüklü ama hiçbiri aoc kadar tat vermiyor. Özellikle combo uygularken slowmotion yokmu, (Birçok oyunda healer, mage, archer tercih etmeme rağmen bu oyunda melee tercih ediyorum. Özellikle Bear Shaman, Guardian, Assassin sınıflarını keşfettim bu oyun ile) ayrı bir işte o bile ayrı bir zevk veriyor. Sanırım ben oyunu hedefe ulaşmak için değil oyundaki detaylardan zevk aldığım için bırakamıyorum. P2P oldu diyenlere katılmıyorum. Oyundan zevk alıyorsan illa bir hedefe ulaşmam gerekmiyor diyorsan, saatlerce hiç sıkılmadan gerçek para harcamadan zaman harcayabileceğin eğlenebileceğin bir oyun. Bu benim görüşüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.