Şimdi Ara

AION 6.0 HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mystere M kullanıcısına yanıt
    onlardan bizde de veriyor ama şu an çok fazla para etmiyor stigmalar, event olduğu zaman normal fiyatının 5 6kat fazlasına satılabiliyor. o yüzden elime geçen stigmaları saklıyorum :)
    görev konusuna gelince soulstone dan bahsediyorsun sanırım, onlardan bir tane aldım ama öyle item filan verip almadım. direk görevden aldıydım sanırım şu an tam hatırlayamadım.
  • Aion az önce istatistiklerine baktım. Türk sunucusu Antrishkada an itibari ile 165 online var. Akşamlarıda max 770 e çıkmış. Oyun ölmüş gibi duruyor. Bunun sebebide aç gözlü gameforge. oyunu ne hale getirdi. Benim gözümde en iyi pvp oyunuydu aion. Belki 6.0 ile oyunu adam ederler. Kim bilir. 6.0 Ağustos da gelecek diye duydum.
  • 6.0 gelmeyecekmiş, gf direkt 6.2 'ye geçiş yapacakmış. Ne zaman geçiş olacağı belli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystere

    6.0 gelmeyecekmiş, gf direkt 6.2 'ye geçiş yapacakmış. Ne zaman geçiş olacağı belli değil.
    ohooo o zaman 2019 u beklemek zorunda oyuncular. ama şu var. aion bu patch ile 2019 yılını çıkaramaz. 6.2 oyuncuları toplayacak bir patch. 5.8 resmen kanser gibi bir patchdi. oyunu yavaş yavaş öldürdü. eminimki 6.2 gelmesi 6-7 ay sürrerse oyun hiç toplanmamak üzere ölebilir. Dikkat edilirse çoğu eski oyuncular private serverlara yöneldiler. katalam zamanı oyun çok iyiydi. hiç ellemeden onun üzerine ekleme yapsalardı oyun şuan ayaktaydı. oyunu öyle bir hale getirdilerki herkes pve ye döndü. farm farm farm farm.... yazık ya gelmiş geçmiş en iyi pvp oyunudur aion. ne hale getirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 3 Temmuz 2018; 13:59:5 >
  • Bir şey olmaz bence. Çok büyük yüzde pvp itemlerini tamamlamadı. Herkes setleri bitirse anlarım ama dediğim gibi çok kişide eksik var. Bir de en iyi pvp oyunu olduğuna inanmıyorum. Afedersin hayvan gibi hile var. Sırf arkadaşlar var diye oynuyorum ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystere

    Bir şey olmaz bence. Çok büyük yüzde pvp itemlerini tamamlamadı. Herkes setleri bitirse anlarım ama dediğim gibi çok kişide eksik var. Bir de en iyi pvp oyunu olduğuna inanmıyorum. Afedersin hayvan gibi hile var. Sırf arkadaşlar var diye oynuyorum ben.
    Pvp de hilenin olması oyunun sorunu değil. Hile var diye pvp sine kötü diyemeyiz. Bu durum yönetimin sorunu. Bu durumda yönetime kötü diyebiliriz. Aktif olarak oyun içinde gm bulundurursun hile yapanı report ederler zaten. Report talebi karşısında gerekli incelemeyi yaparsın banlarsın. Zaten 3-5 iyi itemli adamı banladığın zaman bu durum yayılır. Millet emeğinin banlanarak yok olmasından korkarak hileden vazgeçerler. Ama malesef ncsoft'dan gameforge a geçtikten sonra oyun çok kötü duruma geldi. Ben Aion ile bundan 8 yıl önce tanıştım. Tam 7 yıl belli aralıklarla oynadım. Oyunun şuan başı boş. Zaten o nedenle aion u çok sevmeme rağmen oynamıyorum. Black Desert ile yoluma devam ediyorum. Yine tekrar edeyim, 30 a yakın mmorpg oynadım. 12 yıldır mmorpg oynuyorum. Aion kadar pvp si iyi oyun görmedim. Bunu her zaman dile getiririm. Notaion gibi private serverlar bile aion un orjinal serverlarından daha iyi yönetiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Temmuz 2018; 15:41:36 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.