Şimdi Ara

Aion 6.2 Eu Çıkış Tarihi Erkene Alındı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
10.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sözü fazla uzatmadan, 6.2 patch 3 gün sonra aktif.



  • Tam olarak ne değişiyordu 6,2 de? Yeni bi oyuncuyum ona göre açıklama yaparsanız sevinirim. Ben son denediğimde cok görev vardı sogutuyodu adamı, yani görevi seviyorum ama 30 tane görev alınca bi karısıklık oluyo ve sogutuyo. Görev azaldı diyordunuz onu hatırlıyorum peki ya baska?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Tam olarak ne değişiyordu 6,2 de? Yeni bi oyuncuyum ona göre açıklama yaparsanız sevinirim. Ben son denediğimde cok görev vardı sogutuyodu adamı, yani görevi seviyorum ama 30 tane görev alınca bi karısıklık oluyo ve sogutuyo. Görev azaldı diyordunuz onu hatırlıyorum peki ya baska?
    Kısaca yazayım. Yanlış hatırlamıyorsam mavi, koyu mavi ve sarı olmak üzere aion da binlerce görev vardı. Hepsini oturup yapayım deseniz ömür yetmez. Level kasarken görevle level kasmak imkansızdı. Mecburen genelde mentor ile level alıyordu insanlar. Şimdi o olayı düzeltmişler. Bir forumda okuduğum kadarı ile görevlerin %95 i silinmiş. Levelling zinciri en baştan tasarlanmış. Tüm görevleri yapıyorsunuz. Görevler bittikte levelinizi alıyorsunuz. Tam ucu ucuna denk geliyor. Mob farmalamak zorunda kalmıyorsunuz. her level için ortalama 3-4 görev yeterli oluyor. Görevler eskisi gibi eziyetli değil. Çok basit. Dakikada bitiyor. Ben 6.2 yi denedim. Sadece görev yaparak ortalama 20-25 saatte 80 levele geldim. Şimdi bir daha kassam daha az sürede 80 olurum. Maplerin yarısı silindi. İtem sistemi değişti. Oyun sadece grafik olarak aynı. Diğer yönlerinde çok fazla farklılık var. Yani hangi farklılığı yazayımki. Classların skillerini silmişler. Başka skiller eklemişler. Pvp sistemi katalam zamanına dönmüş. Yani aion sevenlerin istediği olmuş. Godstonelar kalmış. Artı basarken - ye düşme yok. Oynadıkça farkedersiniz. Değişiklik çok fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 17 Eylül 2018; 15:56:16 >
  • Tesekkürler max level 80 mi yani. 1-75 gördüm de notlarda, 1-75 cok hızlandı yazmışlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Tesekkürler max level 80 mi yani. 1-75 gördüm de notlarda, 1-75 cok hızlandı yazmışlar.
    Son level 80
  • tamamdır öyleyse son 5 level biraz ugrastıracak olsun, saçma sapan 3020302 tane görev olmıyacaksa üzerimizde ben yaparım seviyorum görev yapmayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    tamamdır öyleyse son 5 level biraz ugrastıracak olsun, saçma sapan 3020302 tane görev olmıyacaksa üzerimizde ben yaparım seviyorum görev yapmayı
    uğraştırma yok. 80 levele çok basit ulaşacağız. Oyunda item yapma olayıda değişti. Mesela B&S oynadıysan bilirsin. İtem güncelleyerek giderdik. Buda öyle oyunun sana verdiği sarı itemleri. güncelleye güncelleye en iyi iteme dönüştereceğiz. Biraz zormuş. oyunda level basit olmuş item yapmak ise zorlaşmış.
  • nasıl upgrade ediliyor aion da biliyor musun?

    Tera gibiyse hiç bulaşmam acıkcası, tera aşırı sıkıcıydı. Sana bi set veriyor ve sen onu upgrade ediyorsun. Yok işte dungeon/raid yaptıkça item exp kazanıyoruz bir sürü altın ve meteryal verip + basıyoruz +8 de mi ne diğer tiere upg açılıyor falan filan.
  • Arkadaşlar aiona tekrardan başlamayı düşünüyordum ama oyuncu sayısı nasıl kalabalık mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    nasıl upgrade ediliyor aion da biliyor musun?

    Tera gibiyse hiç bulaşmam acıkcası, tera aşırı sıkıcıydı. Sana bi set veriyor ve sen onu upgrade ediyorsun. Yok işte dungeon/raid yaptıkça item exp kazanıyoruz bir sürü altın ve meteryal verip + basıyoruz +8 de mi ne diğer tiere upg açılıyor falan filan.
    o kısmını bende bilmiyorum. o kadar fazla test etme imkanım olmadı.
  • bayadır mmorpg arıyorum. piyasadaki neredeyse her oyunu oynadım ama hiç biri keyif vermiyor. en son bdo oynadım ve oynadığım en keyifsiz oyundu diyebilirim. aion hep aklımdaydı ama hiç başlamadım. şuan başlamak mantıklı mı yoksa 6.2'yi mi bekleyeyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

    bayadır mmorpg arıyorum. piyasadaki neredeyse her oyunu oynadım ama hiç biri keyif vermiyor. en son bdo oynadım ve oynadığım en keyifsiz oyundu diyebilirim. aion hep aklımdaydı ama hiç başlamadım. şuan başlamak mantıklı mı yoksa 6.2'yi mi bekleyeyim?
    oyun baştan aşağı değişti. yarın 6.2 aktif oluyor. yarın yeni patch i indirirsin. Oyun bu haldeyken başlarsan herkesle aynı anda başlamış gibi olacaksın. eski itemler çöp oldu. haritalar değişti. çoğu haritalar silindi. görevlerin %95 i silindi. Sanki yeni bir oyun gibi oldu. Bu arada BDO demişsinde o oyunun çöpten farkı yok. Ben 250 saat kadar oynadım. Oynadığım en barbat oyunlardan birisiydi. Çok sağlam reklam yapıyorlar. Ayrıca twichde para ile oyun oynatıyorlar. bu şekilde izlenme sayısı yüksek oluyor ve popiler oyun gibi gösteriliyor insanlara. Halbuki 5 para etmez bir oyun. Firma iyi politika izlediği için oyun bu seviyeye geldi. Bu arada aion pvp oyunudur. Oyunun %80 i pvp den oluşur. Genelde kurulan grupların çoğu pvp odaklıdır. Oyuncular pve yi pvp için yaparlar. Daha iyi pvp iteme sahip olmak için pve yaparlar. Pve seviyorsan aion hiç sana göre değil. Bu bilerek başla. boşuna 50 gb indirme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 18 Eylül 2018; 9:15:30 >
  • Ayrıca 2 yeni server açılıyor. Ben yeni serverda tekrar oyuna başlamayı düşünüyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk çıktığında almıştım metal kutusu halen durur evde ne günlerdi ozamanlar lvl kasmak ölümdü, acaba şimdi tekrar başlasam mı diye düşünüyorum çoğunluk hangi serverda oynuyor.
  • pvp si dediğin gibiyse tam aradığım oyun. yeni açılacak serverlarda başlamak mı mantıklı sence?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    nasıl upgrade ediliyor aion da biliyor musun?

    Tera gibiyse hiç bulaşmam acıkcası, tera aşırı sıkıcıydı. Sana bi set veriyor ve sen onu upgrade ediyorsun. Yok işte dungeon/raid yaptıkça item exp kazanıyoruz bir sürü altın ve meteryal verip + basıyoruz +8 de mi ne diğer tiere upg açılıyor falan filan.
    Haftalık garnizon görevlerinden madalya alarak en düşük pvp itemlerini NPC den alıyorsun. Daha sonra dred, runatoryum, kale savaşları, 1 e 1, 3 e 3 pvp odalarındaki kazandığın craft malzemelerin ile bu itemleerini mora, sonra da kırmızıya düşürüyorsun.

    Bunun yanında yine pvp den kazandığın itemleri de kullanarak bunlardan başka pvp zırh ve silahları da zanaat ile yapabiliyorsun. Bu zanaat ile yaptıklarını oyun parası ile satabiliyorsun da.
  • Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    Hocam pvpsi çok hızlı. 5 sn ye süren 1 e 1 duellolar bile olabiliyor. Çok canlı, dikkatli olman ve rakip sınıfa ait yetenekleri de bilmen lazım.

    İngilizce bilmiyorsan Türk klanlarında oyunu öğrenmen zor olur. Her sınıfın bir çok yeteneği var. Bazı oyun içi videoları izlersen ekranın skill barlar ile dolu olduğunu görürsün. Bazı oyuncular için bu dezavantaj. Size ters gelebilir.

    Kemikleşmiş tutkulu bir oyuncu kitlesi olduğu için oyun içindeki herkesin iyi oynadığı bir oyun. Uzun süre ezilebilirsin oyunda.
  • Oyunun pvp si arkadaşın dediği gibi hızlıdır. Ancak bence zor bir pvp si yok. Gerçi ben 7 yıldır oynadığım için basit geliyordur. Ama şimdi sıfırdan başlasam çok rahat öğrenirim gibi hissediyorum. Bazı classlar zordur. Örneğin asas, temp veya ranger gibi. bazı classlar ise oynaması basittir. Bard ve cleric gibi. Oynaması basit bir class ile başlayabilir yeni oyuncular. Ekranda çok fazla skill olduğuna bakmayın sürekli kullanılan skiller yaklaşık 10 tane filan oluyor. Diğer skillerin cd leri uzun 2dk , 3dk hatta 10 dk, 30 dk olanlar var. sürekli kullanmıyorsunuz zaten. yeri geldiği zaman basıyorsunuz. Biz 10 arkadaş yeni serverda başlayacağız. Bu arada 6.2 de chanter overpowered olmuş. Google da aratma yaparsanız. aion 6.2, 6.5 tier list veya aion 6.2, 6.5 best pvp class diye. herkesin dilinde chanter var. Merak ettim. Acaba nasıl overpowered oldu

    Aion her zaman canlı bir oyun oldu. Bugün ncsoft'un en başarılı oyunu Aion olarak gösterilir. B&S den bile daha çok beğeni sağlamıştır. İlk çıktığı zamanlar 2009-2010 arası zaten efsaneydi. Zaten Ncsoft Aion 2 için çalışmalara başladı. Tabi çalışmanın bitip yayınlanması 4-5 yılı bulur :) Aion 5.8 ile çok fazla oyuncu kaybetti. 9 yıllık maceranın en kötü versiyonu oldu. Ben dahil bir çok arkadaşım 5.8 ile oyunu bırakmıştık. 6.2 yi rusya private serverininde denedik. Oyun gerçekten olmuş Yeni bir serverda yeni bir macera bizi bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 18 Eylül 2018; 17:12:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuwobe

    Oyunun pvp si arkadaşın dediği gibi hızlıdır. Ancak bence zor bir pvp si yok. Gerçi ben 7 yıldır oynadığım için basit geliyordur. Ama şimdi sıfırdan başlasam çok rahat öğrenirim gibi hissediyorum. Bazı classlar zordur. Örneğin asas, temp veya ranger gibi. bazı classlar ise oynaması basittir. Bard ve cleric gibi. Oynaması basit bir class ile başlayabilir yeni oyuncular. Ekranda çok fazla skill olduğuna bakmayın sürekli kullanılan skiller yaklaşık 10 tane filan oluyor. Diğer skillerin cd leri uzun 2dk , 3dk hatta 10 dk, 30 dk olanlar var. sürekli kullanmıyorsunuz zaten. yeri geldiği zaman basıyorsunuz. Biz 10 arkadaş yeni serverda başlayacağız. Bu arada 6.2 de chanter overpowered olmuş. Google da aratma yaparsanız. aion 6.2, 6.5 tier list veya aion 6.2, 6.5 best pvp class diye. herkesin dilinde chanter var. Merak ettim. Acaba nasıl overpowered oldu

    Aion her zaman canlı bir oyun oldu. Bugün ncsoft'un en başarılı oyunu Aion olarak gösterilir. B&S den bile daha çok beğeni sağlamıştır. İlk çıktığı zamanlar 2009-2010 arası zaten efsaneydi. Zaten Ncsoft Aion 2 için çalışmalara başladı. Tabi çalışmanın bitip yayınlanması 4-5 yılı bulur :) Aion 5.8 ile çok fazla oyuncu kaybetti. 9 yıllık maceranın en kötü versiyonu oldu. Ben dahil bir çok arkadaşım 5.8 ile oyunu bırakmıştık. 6.2 yi rusya private serverininde denedik. Oyun gerçekten olmuş Yeni bir serverda yeni bir macera bizi bekliyor.
    hocam oyunu indirdim girdim ama ping inanılmaz yüksek
    150 oluyor 5142 de oluyor. server yanlış seçtim diye düşündüm hellion deyla ikisini de denedim ikisi de aynı

    bunun sebebi nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lofer_freud

    Haftalık garnizon görevlerinden madalya alarak en düşük pvp itemlerini NPC den alıyorsun. Daha sonra dred, runatoryum, kale savaşları, 1 e 1, 3 e 3 pvp odalarındaki kazandığın craft malzemelerin ile bu itemleerini mora, sonra da kırmızıya düşürüyorsun.

    Bunun yanında yine pvp den kazandığın itemleri de kullanarak bunlardan başka pvp zırh ve silahları da zanaat ile yapabiliyorsun. Bu zanaat ile yaptıklarını oyun parası ile satabiliyorsun da.

    Alıntıları Göster
    Oyunda PVE'ye dair birşey yok mu sırf pvp ile mi yükselteceğiz seti? Ben raid maid birşeyler bekliyordum açıkcası. Ayrıca update notlarında okudugum kadarıyla field boss yani world bosslarda mevcutmuş. Bunlar ne amaçla var o zaman :| sırf pvp ile yükseltmeyi anlatmışsın. PVE yoksa üzüldüm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.