Şimdi Ara

Aiona Başlamayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Aiona başlamayı düşünüyorum. Hangi serverda başlamalıyım ve yardımcı olabilecek klan varsa sevinirim.



  • Takipteyim, 2 gün sonra askerliğim bitiyor bir an önce başlayasım var. Deyla şu an için en yüksek popülasyona sahip server görünüyor siteye göre ama Türk var mıdır bilmiyorum. Bu arada chanter-glad-aethertech üçünden birini oynayabilirim varsa kabul edecek bir legion direk katılayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orientus -- 5 Kasım 2017; 19:3:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Deyla'da başlıyorum bu akşam.
  • GP'yi falan hazır ettik ama artık Aion oynayan mı kalmamış hevesim kursağımda kaldı, Antri'de zaten popülasyon yerlerde ayrıca eski oyuncu topluluğu yok sanki, eskiden biri lfgden bir şey yazıp yardım istese 50 kişi pm atardı millet birbiriyle yarışırdı yardımcı olmak için şimdi pm attığın cevap vermez olmuş. Tutunmaya çalıştıkça engel çıkıyor zorluyor böyle de, açıkcası Antri'yi gördükten sonra Deyla'ya hiç girmedim bile denemek görmek bile istemedim. Aylardır oynamak için sabırsızlanırken şimdi böyle olması garip, her seferinde yayıncı firmayı karalayacağına bence insanımız biraz da kendine bakmalı oyunun bu hale gelmesi firmadan çok oyunculardan ötürü...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orientus

    GP'yi falan hazır ettik ama artık Aion oynayan mı kalmamış hevesim kursağımda kaldı, Antri'de zaten popülasyon yerlerde ayrıca eski oyuncu topluluğu yok sanki, eskiden biri lfgden bir şey yazıp yardım istese 50 kişi pm atardı millet birbiriyle yarışırdı yardımcı olmak için şimdi pm attığın cevap vermez olmuş. Tutunmaya çalıştıkça engel çıkıyor zorluyor böyle de, açıkcası Antri'yi gördükten sonra Deyla'ya hiç girmedim bile denemek görmek bile istemedim. Aylardır oynamak için sabırsızlanırken şimdi böyle olması garip, her seferinde yayıncı firmayı karalayacağına bence insanımız biraz da kendine bakmalı oyunun bu hale gelmesi firmadan çok oyunculardan ötürü...

    Aion son 1 yıldır çok ağır p2w oldu. Ben 6 sene oynadım aionu. inanın artık insanlar real para yetiştiremiyor. level kasmasından item yapmasına kadar herşey gerçek paraya dayalı. senin elle 6 ayda zor yapacağın olayları adam real parayı basarak 1 ayda yapıyor. keşke halen ncsoft da kalsaydı. gameforge aion u satın almasıyla birlikte oyun günden güne kötüye gitti. Şuan dada ölmeye yüz tutmuş durumda.

    Ayrıca Black Desert Türkiye serveri 6 kasımda başlıyor. Onada bir göz atın. Sararsa aion ile uğraşmayın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Kasım 2017; 8:47:27 >
  • Teşekkür ederim yorumunuz için yıllardır hep ciddi manada Aion oynamak istedim ama kısmet olmadı oynayamadan öldü oyun demek :) Riders of Icarus diye bir oyun var belki bilirsiniz şu an onu oynuyorum aylar önce beğenmiştim fena değil zevkli güzel oyun ama aradığım pvp tadı yok sanırım, ben KO ile büyüdüm pvp mantığı bizde olmazsa olmaz gibi aionun o toplu pvpleri güzel gidiyordu, sanırım bu gidişle biraz ora biraz bura diye diye lole kadar düşeceğiz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aion çok uzun süredir oyuncuların boğazını sıka sıka milletin azı kokmaya başlamıştı. Millet oyunu bırakmaya başlayınca LOK mahsenini ve benzer diğer mahsenleri kolaylaştırarak para kasmanın önünü açtı. Tabi uzun süredir parasızlıktan azı kokan bizler para kaynağını görünce, bu fırsat elimizden alınmadan ne kadar para biriktirsek o kadar iyidir mantığında sürükleniyor durumdayız. 1 Haftada 1 hesapla NPC 'ye 140 M civarı satış yapılabiliyor, bu da ortalama 2 defa LOK mahsenine girmek demek. 4 işlem yaparsak +66 (tabi kolay parti bulmak için +70 olmak gerekiyor) 7 hesabınız varsa, 140x7=~1T kinah demek oluyor.

    Haftada 1 T sadece NPC ye satılan itemlerden elde etmek küçümsenmeyecek bir rakam.

    Şimdi anladınız mı neden ortalıkta kimseler yok. Çünkü millet ya LOK yada benzeri bir mahsende, yada yeni hesap açmış LVL kasıyor. Bu yüzden eski oyuncular yada işi bilen yeni oyuncularda oyun başına oturduktan sonra ne yapacağını biliyor ve ona odaklanıyor, 1 dk sı bile boş değil. Örn; biliyorsunuz 1 pc de 2 aion hesabı açılabiliyor. Bir hesapla parti beklerken, arka planda diğer hesapla da ya oblivion yapıyor, ya Rubuki miydi onu yapıyor, ya günlük yada haftalık hell pass yapıyor, ya kromedia yapıyor, ya yüksek lvl bir çarı iel düşük lvl bir çarı bir yerlerde kasıyor...

    Zaten bitiremeyeceği birçok iş ile uğraşırken LFG den yardım isteyen birine bulaşıp, bir dünya zaman kaybetmek istemiyor.

    Kısacası şuan ki kolay para kasma olayı normale dönmedikçe oyun içi diyolog çok zor.

    Server seçimi konusunda eğer yabancı diliniz varsa sınır yok, nerede isterseniz oynayın ama yabancı diliniz yoksa çok dışlanırsınız, parti bulamazsınız, küçük bir Türk lejyonuna sıkışıp kalırsınız. Böyle bir sorun yaşamak istemiyorsanız Türk ağırlık bir server seçmeniz de fayda var Antrişka gibi.

    İyi eğlenceler :)
  • Aionda başarılı olmak için bir parti yakın arkadaşın olmalı ve 7/20 oynaman lazım. Kölelikten öte bir oyun oldu hergüb aynı günlük görevleri yapmak insanı fena halde bıktırıyor.



    Aionun en güzel zamanları bu videodaki zamanlardı yeni güncellemeler geldi oyun ciddi halde bozdu



    https://youtu.be/r005iFwhJ0A



    Onca zaman harcayıp bir yerlere geliyorsun o da ne yeni güncelleme yeni itemler. Bütün emeklerin çöp.



    Eğer bir oyundan zevk almak istiyorsan yeni çıkmış oyunlara başla.

    Kimse oyunu bilmeyecek kimse combo bilmeyecek kimse de item yok herşey eşit. Pve de pvp de çok zevkli olur.



    Sana önerebileceğim mmorpg

    Crusaders of light olur en azından oyunda denge var çaresiz kalmazsın ve en güzel yanı ios android pc hepsinde senkronize oynarsın



    https://youtu.be/n01VRd7xHI4

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende antride başladım 2-3 gün önce. eski kalabalık yok gibi. Yıllar önce oynamıştım. Arada uzaktan da olsa takip ediodum.
  • vaktinize, paranıza ve hepsinden önemlisi emeğinize yazık başlamayın Perento - Zubaba ve Antriksha 'da girip çıkmadığı yer kalmamış olan birisinden tavsiye size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkhes

    vaktinize, paranıza ve hepsinden önemlisi emeğinize yazık başlamayın Perento - Zubaba ve Antriksha 'da girip çıkmadığı yer kalmamış olan birisinden tavsiye size
    @turkhes hocam ne oynuyorsun bu aralar. Ben 1 yıldır Aion 'dan uzağım. BDO, GW2, ESO ve BNS bu oyunları denedim. Ama inanki hiçbir oyunda Aion'un pvp tadı yok. Server popilasyonlarına baktım. Oyun ölmüş resmen. Gameforge saolsun... Ama 6.0 ile oyun canlanabilir. Patch noteları gayet iyi duruyor. Bakalım 6.0 da tekrar başlayacağım. Her ne kadar istediğim bulamasamda şuan Black Desert oynuyorum. Aslında oyun çok güzel. Ancak kafama yatmayan bazı noktaları mevcut. Black desert'da aiondaki pvp tadını bulamadım. Gerçi hiç bir oyunda aiondaki pvp tadı yok. 6.0 gelene kadar Black Desert'a devam edeceğim gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 3 Temmuz 2018; 14:2:8 >
  • Bdo 1 ay denedim oyunun pvp si / upgrade sistemi ve arayüzü fiyasko bunların dışında iyi 88 fs yapıp bıraktım accountu açtığımdan beri ne tet ne tri item basamadım böyle saçma sapan oyun olmaz olsun youtube a bakıyorum bendeki fs nin 3te1 i fs ile basıo adamlar gene bizim serverın rateleriyle ya oynamışlar yada oyun beni bırakmış bnm haberim yok.

    Askere gidip geldim 2 ay falan oldu geleli eski hevesimde kalmamış ne oynayacak ağırbaşlı düzgün adam var çevrede nede o eski istek.

    Overwatch oynuyorum varsa gel beraber oynayalım bam güm vuruyorsun etrafa csgo ve pubg gibi kasıntı değil



    mmorpg oyun devri kapanmıştır benim için aionda da herşeyi sattım zaten bişi kalmadı elimde.

    Lost ark online bekliyorum konsepti hoşuma giden bi o vardı diablo nun gelişmiş hali biraz daha oynarsam onu oynarım.

    Bu saatten sonra oyuna para veresim gelirse de blizzarda dökerim sanırım. Öteki oyunlar bataklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkhes

    Bdo 1 ay denedim oyunun pvp si / upgrade sistemi ve arayüzü fiyasko bunların dışında iyi 88 fs yapıp bıraktım accountu açtığımdan beri ne tet ne tri item basamadım böyle saçma sapan oyun olmaz olsun youtube a bakıyorum bendeki fs nin 3te1 i fs ile basıo adamlar gene bizim serverın rateleriyle ya oynamışlar yada oyun beni bırakmış bnm haberim yok.

    Askere gidip geldim 2 ay falan oldu geleli eski hevesimde kalmamış ne oynayacak ağırbaşlı düzgün adam var çevrede nede o eski istek.

    Overwatch oynuyorum varsa gel beraber oynayalım bam güm vuruyorsun etrafa csgo ve pubg gibi kasıntı değil



    mmorpg oyun devri kapanmıştır benim için aionda da herşeyi sattım zaten bişi kalmadı elimde.

    Lost ark online bekliyorum konsepti hoşuma giden bi o vardı diablo nun gelişmiş hali biraz daha oynarsam onu oynarım.

    Bu saatten sonra oyuna para veresim gelirse de blizzarda dökerim sanırım. Öteki oyunlar bataklık.
    Ben BDO ya devam ediyorum. Ben sadece taming yani eğitime yöneldim. Ordan parayı vuruyorum. Vagona 4 at bağlayıp koşturuyorum afk olarak. bu şekilde atların leveli yükseldikçe değeride artıyor. Tabi birde çiftleştirip sağlam bir dişi at gelme olasılığımızda var. Tabi ilk başlarda getirisi yoktu. Ancak taming levelim yükseldiği için şuan çok hızlı at üretebiliyorum. onun dışında çok güzel bir farm yeri buldum. saatte 12m alıyorum. güzel bir kazanç sistemi kurdum kendime. oyunun pvp mantığı benimde hoşuma gitmedi. Ancak Lahn clasının gelişi ile birlikte oyuna 1v1 ve 5v5 ranked arena sistemi eklenecek. Tabi bu Patch i ne zaman eklerler bilmiyorum. herhalde 4-5 ay sürer daha. O zaman benim için pvp si iyi olabilir. Zaten ben open world pvp seven biri değilim. Bana 1v1 olsun. 5v5 olsun. 12v12 olsun. Battleground pvp seven biriyim. Aslında battleground pvp nin kralı WOW dur. Ancak onada her ay 80 TL veresim gelmiyor :) Lost Ark demişsin. Uzun zamandır beklediğim bir oyun. Çıksa herşeyi bırakır direk o oyunu oynardım. Ancak Lost Ark için tahmini Eu release zamanı 2020 olarak düşünülüyor. Yani oyun gelene kadar ölmüş bile olabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Temmuz 2018; 9:27:25 >
  • vakit harcanacak oyun değil ya bana göre sabah akşam mob kes başka bişi yok single player oyun gibi knight online oyna daha iyi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkhes

    vakit harcanacak oyun değil ya bana göre sabah akşam mob kes başka bişi yok single player oyun gibi knight online oyna daha iyi :D
    Dün akşam BDO yu bıraktım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 6 Temmuz 2018; 9:55:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.