Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası Fikirleri/Yorumları (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Uzun zamandır aksiyon kamerası almak istiyordum. Bu gece oturdum araştırmaya başladım, keşke araştırmasaydım saatlerdir ne alacağımı kararlaştıramadım. Araştırmadan önce ne güzel XiaoMi Yi alacaktım, gearbest'te sepetime lazım olan aparatlarıyla ekledim. 82 Dolar civarına herşey tamamdı. (-XiaoMi Yi, -Su geçirmez kasa, -Yedek batarya, -Batarya şarj edici aparat, -Minicik çanta, -Biraz büyük çanta, -Silikon kılıf)
    İşte araştırmaya başlayınca bütün hepsi iptal oldu. Halbuki XiaoMi Yi 63$ gibi güzel bir fiyatta iken.
    Bir sürü karşılaştırma videosu ve yorum izledim. Xiaomi Yi hepsinde güzel gidiyordu fakat ekranı olmaması benim için sorun olacak diye düşündüm.

    Eken H9 - 47$ iyi ve kötü yorumlar var. Fotoğraf çekimi kötü imiş.
    Amkov AMK7000S - 70$ bayağı bi övenler gördüm ama menü kullanışı kötü imiş.
    Elephone Explorer - 53$ fiyat performans kamerası olarak övmüşler fakat fotoğraf çekimi kötü imiş.

    Bir kaç tane daha markasız kameralara göz attım, onlardan bahsetmiyorum.

    Son olarak " Elephone Explorer Pro " yu keşfettim. Şuan gearbest'te 90$ dan satılıyor. Sanırım yeni çıktı onunla ilgili bişey bulamadım (Türk kullanıcılardan). Ama özellikleri sağlam gibi duruyor.

    Benim amacım geniş açılı kamerası ve küçük boyutlarda olmasından mütevellit yanımda taşırken kaliteli fotoğraflar çekmek, selfieler yapmak. Video için de kullanırım fakat şimdilik çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum. Aldıktan sonra elbet gaza gelip bi' şeyler çekerim. Şuan sadece su altında kullanma fikri var.

    Şimdi sizlerden ricam bana fikir vermeniz Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Ayrıca aksiyon kameralarıyla ilgili-alakalı bir kaç kullanıcı gördüm. Onlar da burada kullandıkları, bildikleri makinelerle ilgili yorum yaparlarsa, yeni aksiyon kamerası almayı düşünen arkadaşlarımıza da bu konu üzerinde fikir vermiş oluruz.

    Şimdiden katkıda bulunacak herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Meral -- 23 Haziran 2016; 16:29:19 >







  • Hocam sizin gibi aynen ben de karar veremedim ve arada kaldım. Bir tercih yapabildiniz mi? Ben Eken H9 alacak gibiyim çünkü video işleri için alacağım ve ekran istiyorum. O yüzden Eken daha önde gibi benim için.
  • dehsset kullanıcısına yanıt
    OlguErhan kullanıcısına yanıt
    kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Hocam sonunda sinir olup ne olacaksa olsun dedim Sjcam M20 aldım. Gerçekten karar vermek çok zor oldu. Ama video için Amkov 7000s'i de baya bi övüyorlar fakat M20 video konusunda başarılı ve gyro özelliği var. Ben çoğunlukla geniş açılı fotoğraf çeker su altında çekim yaparım diyerek aldım. Fotoğraf konusunda gayet başarılıymış. Henüz teslim alamadım ürünü Konya'ya geldi yarın da teslim alırım sanırım. O zaman fotoğraf kalitesini bizzat göreceğim.

    OlguErhan ve kod adı çökertme ağabeyler daha bilgili bu konuda, mevcut konuları ve yorumları var. Ve çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar onlara da sorabilirsin. Açılan bi konuda çoğu kamerayı karşılaştırıp yorum yapmışlar. Gayet faydalı bi göz atmanızı öneririm.

    https://forum.donanimhaber.com/m_118409407/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Meral -- 28 Temmuz 2016; 3:32:27 >




  • M20 candır gerisi heyecan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.