Şimdi Ara

Allahını seven bi gelsin ALMANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar lütfen biri doru cevap versin çaresiz durumdayım . almanyaya nasıl kolay gidebiliirm torpil mi yokşa baska bsey mi lazım. orda eniştenin şirketi var kumar makineleri evlilik diyor fakat ben evlilik dısı gitmek istiyorum . götürebilen varsa 10000 euro vericem .



  • PM
  • ileri seviyede ingilizce öğrenip 2 yıllıkta olsa bir teknik okulu bitirerek ve son 2 yılın bir yılı aktif olarak çalışarak.dediğim gibi almancaya değil ingilizceye yoğunlaş.
  • Almanya'da eğitim dili ingilizce olan okullar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    Yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Nameless Man

    Almanya'da eğitim dili ingilizce olan okullar var mı?

    illaki vardır.her ülkede ingilizce eğitim veren bölümler var. türkiyede bile sürüsüyle var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 10 Eylül 2016; 18:45:37 >
  • Almanya mı Fransa mı ne onların askeri birliği var. Lejyon herhalde o askeri birliğe her milletten insan başvuru yapabilir. Ayda 4 bin Euro maaş + 5 yıl boyunca görev yapan askerlere vatandaşlık Hakkı veriliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok araştırdım ve halinde araştırıyorum. Avrupa ülkeleri almıyor kardeşim herkes bizim gibi salak değil ekmeğini bölüyor. Yapılabilecek seçenekler paran yoksa amerikan Green kart bak ekimin 1 inde başvurular başlıyor kaçırma. Para varsa parana göre seçenekler var.bana ulaşabilirsin ücretsiz öğrendiklerimi paylaşırım hatta imkan olursa birlikte bile gidebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enişten seni zengin yapacakmış. İnşallah gidemezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

    Almanya mı Fransa mı ne onların askeri birliği var. Lejyon herhalde o askeri birliğe her milletten insan başvuru yapabilir. Ayda 4 bin Euro maaş + 5 yıl boyunca görev yapan askerlere vatandaşlık Hakkı veriliyor

    Fransa da o tür bir ordu var. Fakat Almanya dan emin değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10000 bin euoyu yolla sana istek yollayayım kendi dükkanım var 3 tane çalışanım var vergi ödeyen biriyim.Seni hertürlü getirtirim.

    Şunuda belirtyim dürüstcene sakın almanyaya gelme başka ülke seç ve bu ülkeler NORVEÇ YADA KANADA OLURSA SÜPER OLUR.

    Almanyadaki türklerin %80 i inanılmaz görgüsüz ve cahildir aynı türkiyede halk gibi.Zaten iki kelimeyi bir araya getiremeyen nerede insan varsa barzo diye tabir ettiklerimiz kadını olsun erkekği olsun şuan almanyada.

    Sakın buraya gelme çok ciddi diyorum ama illaki geleceksen özelden bana ulaş eğer çocuk değilsen kendi hayal dünyanda bir hikaye kurgulayıp konu açmadıysan ulaş bana 7 bini önden alırım haberin olsun.:))
  • avrupa ülkeleri tr deki üniverateleri bir tarafına takmıyor....onemli olan orda okuman yada refarans gosterilmen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Eylül 2016; 21:20:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    avrupa ülkeleri tr deki üniverateleri bir tarafına takmıyor....onemli olan orda okuman yada refarans gosterilmen..

    onu da nereden çıkardın?benim profesör bir tanıdığım var doktorasını ingiltere'de yaptı. Türkiye'de aldığın diploma tüm dünya'da geçerlidir dedi.o konuda bir sıkıntı yok diye biliyorum.kaynağım oldukça güvenilir.ama bildiğin bişey varsa söyle?
  • adı üstünde adam doktarasını orda yapmış koca profu yazıyon birde, türkiyenin dandik üniverstesinde okuyup orda masa başı iş bulamazsın işçi eleman statüsündesin avusturalya londoroya giden birisürü mühendis tanıdığım akrabam var(gıda ve makina mühendisi) adamalar lokantalarda fast foodda çalışıyor...illa oranın iyi bir devam getircek biyerinde okuman lazım yani yüksek lisans gibi...burda dandik üni btiriyim orda işimi yaparım diye birşey yok yani %100...ozel sektörleri zaten senin burda okuduğun okulu üniverste yerine saymıyor devleti devam okuma hakkı tanıyor sadece zaten onuda yapmazsan onların gözünde vasıfsız kültürsüz işçisin ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Eylül 2016; 23:00:09 >
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl yapacaksınız özelden numaranızı atarmısınız konuşalım bu konuyu .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: user0

    Peki nasıl yapacaksınız özelden numaranızı atarmısınız konuşalım bu konuyu .

    10 bin euroyu millete dağıtacağınıza internetten araştırmalar yapın,bilgi edinin ve o paranın bir kısmı ile kendinizi geliştirin.

    Boşuna vermeyin paranızı niye çarptırıyorsunuz kendinizi? O parayla dil eğitimi ve yazılım/tasarım (her hangi bir alanda artık kursu olan bölümle ilgili) eğitim alabilirsiniz. İnternetten büyük kurumsal firmalara bakın. İlk önce dil eğitimi alın bunun için vize çıkartın gidin veya daha uygun olup kabul görüyorsa Türkiye'de dil eğitimi alın gidip orada iş eğitimi alın sonrasında vizeniz bitmeden bir şirkette mülakata girin mümkünse (hukuki olarak) staj yapın yapabildiğiniz kadar memnun kalırlarsa zaten onlar sizin için oturma iznine müracaat ederler.

    10 bin euro az bir para değil o para ile kendinizi büyük bir azimle ne seviyelere getirirsiniz.




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    İnanın denedim fakat almanya cok zor bir ülke dil için gittiyseniz orda kalmanız zorunlu ama sadece dil eğitimi bitene kadar . Sonra tekrar sizi yolluyorlar . Cok değişik olaylar var aslında ama dediğiniz gibi iyi bi araştırma şart . Cok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: user0

    İnanın denedim fakat almanya cok zor bir ülke dil için gittiyseniz orda kalmanız zorunlu ama sadece dil eğitimi bitene kadar . Sonra tekrar sizi yolluyorlar . Cok değişik olaylar var aslında ama dediğiniz gibi iyi bi araştırma şart . Cok teşekkürler

    6 aylık dil eğitimleri vardı sanırsam. 6 ay hiçte az bir süre değil. Paranızı arttırıp tasarruf yapmaya bakın. Dili de kendiniz öğrenmeye çalışın bir yandan. Azim edene gerçekten imkan sunuyorlar. Dil eğitimi alırken bir dost edinebilirseniz oradan da aynı şekilde referans alabilirsiniz. Tamam kolay şeyler değiller burada teorik olarak söylemesi kolay ama sırf bir referans için kimseye 6-7 bin vermeyin boşu boşuna. Çünkü bir şey bilmeden gitsenizde bir şey geçmeyecek elinize.

    Avrupa ve Amerika'nın şartları ülkemize göre iyi ama vasıfsız adam her yerde en az değeri görür. Yanlış anlamayın size vasıfsız demek istemiyorum sadece ne kadar tecrübeli,bilgili ve donanımlı olursanız o kadar karşılığını alırsınız bana göre. Bu yüzden 10 bin euroyu kaptırdıktan sonra gitseniz bile düşük bir ücretle başlayıp kira o bu şu derken zaten elinizde az bir miktar kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 15 Eylül 2016; 16:35:40 >




  • merhaba,
    hollanda'ya nitelikli gocmen statusu ile sponspor sirket tarafindan cikartilan calisma izni ile geldim. turkiye'de universiteden atildim, gorusmeler sirasinda defalarca soyledim bunu paranoyak sekilde.
    en sonunda "ya bitirsen de farketmez, bilmiyoruz ki turkiyedeki universiteleri" dediler.
    burada turkiye'den gelen doktor arkadaslar da var, diplomalari ile calismaya baslayamiyorlar mesleki yeterlilik sinavina girmek zorundalar.
    "gecerlilik" konusu da ucu acik bir kavram, ne icin gecerli? ornegin almanya devleti blue card vermek icin lisans diplomasi istiyor fakat isverenler pek sallamiyor.
    kisaca, diploma resmi prosedurler icin gecerli fakat is bulmak icin tek basina yeterli degil.
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    3' ü 5' i bırakında klasik bir türk mantığı ile gözlerinizi para diye açmadan önce adama Almanya da ki yaşam şartlarından devletin sağladığı imkan ve imtiyazlardan bahsedin vergilerden bahsedin çünkü çok yobaz var gitmemesi için elinden geleni yapacak olan. benim açımdan sorun yok Belçika da bile bir şekilde başvuru yapmamı sağlayacak ve oraya uyum sağlama imkanı tanıyacak arkadaş çevrem var Almanya içinde pek sıkıntı olacağını sanmıyor Türkiyede 3 farklı Alman firmasına 2 yıl boyunca hizmet verdim bilişim üzerine neredeyse işe bile giriyordum şubede ama şu uğursuz Dinci mahluklar olmasa idi. bodoslama yurt dışına çıkmak hiç bir anlam ifade etmiyor ben konuşamıyorum ama temel bilgi var kelimeleri de biliyorum 1 ayımı almaz alışmam dışarıya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 15 Eylül 2016; 17:28:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.