Şimdi Ara

Allods Online Oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar türkçe bir mmorpg oyunu arıyorum. Biraz araştırdım fakat şuan piyasada black desertten daha kalitelisi yok sanırım.(türkçe olmasından bahsediyorum) Arkadaşların önerisiyle allods onlineye baktım eski bir oyun fakat f2p oldugunu öğrendim ama yinede oyuna başlamayı düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu oyun hala oynanır mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jankos55 -- 8 Ocak 2019; 18:35:35 >



  • Selam dostum, ben çok eski bir Allods Online oyuncusuyum. Bu oyun World of Warcrafttan sonra dünya üzerindeki en iyi MMORPG oyunudur. Ne yazık ki yapımcılar oyunu p2w yaptılar ve neredeyse herkes oyunu tek tek bıraktı. Ama son zamanlar duyduklarıma göre bir pay to play server varmış aylık ücretle oynanıyormuş ve taş basıp güçlenme olayı yokmuş. Şuan ben o serverdan birilerine ulaşmaya çalışıyorum ama kimseyi bulamıyorum bulursam başlayacağım. Sende o serveri bir araştır bence.
  • Merhaba arkadaşlar. Şimdi bir söz vardır, " Her kör satıcının topal bir alıcısı vardır. " diye. Şimdi her oyun oynanır elbette. Oynanmadığı yada ilgilenilmediği zamanlar oyunlar kapatılır. Allods grafik, oynanabilirlik, eğlence ve daha bir çok konuda ortalama tutturmuş bir oyun. Vakti zamanında ( ilk zamanlar ) baya tutmuş hatta bir çok private serverı olan bir oyundur kendileri. Şimdide elbette oynanabilir ama aynı zevki alırmısın önceki dönemlere göre o tartışılır. Muhtemelen ilk seviyelerde yada orta seviyelerde pek fazla insana rastlayamayabilirsin oyunda. Bu senin şefkini isteğini kıracaksa başlamanı önermem bu gibi oyunlara. Ama endgame de muhtemelen oyun ile alakalı olarak zevk almaya hırslanmaya başlayabilirsin. Oyun ağır p2w. Parayı verenin inanılmaz üstünlükler sağladığı bir oyun. p2p sistemine geçtiğinde içeriklerin tamamına ücretsiz ulaşabileceğimiz söyleniyordu. Ben tecrübe etmedim o noktada ama F2P de başlayıp daha sonrasında içeriği görevleri çözdükten sonra geçmen ( geçeceksen şayet ) daha mantıklı olur çünkü zaman ile oyun oynuyor olucaksın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.