Şimdi Ara

Amazondan webcam ve mikrofon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Sizce amazondan webcam ve mikrofon almak mantıklı mı ? Ben biraz araştırdım ve ülkemize göre amazondan almanın yüzde 30 kadar bir kar getirdiğini gördüm. Bekleme süresini hesaba katmaz ve garanti konusunda da takıntı yapmaz isek maddi olarak bir rahatlama söz konusu olacaktır.

    Yotube çekimleri için kaliteli bir webcam ve mikrofona ihtiyaç duydum. Sonrasında önce millet ne kullanıyor diye baktım ve ardından fiyatları inceledim. Baktim ki ülkemizde oldukça pahalı ürünler daha sonra yurt dışından alım videolarına denk geldim. Söylenen fiyatlar dolar kuru yüksek olmasına rağmen ülkemizdeki fiyatlardan gözle görülecek kadar ucuzdu. Ama yurt dışı ürün alımında çekincelerim olduğu için araştırmaya devam ettim ve başka çıkar yol kalmayınca mecburen alışverişimi amazon üzerinden yaptım.

    Çekincelerime gelecek olursak: Öncelikle garanti konusunda , bozulsa kime götürüp ne diyeceksin diye düşündüm ve sonra düşündüm ki aldığın ürün geldiğinde bozuksa geri yollarsın yok sonradan bozulursa zaten garantisi olsa götürsen de yine sen bozmuşsun deyip ücret talep edecekler, bunu böyle aştım. Daha sonra oralardan buraya ürün gelecek nasıl gelecek geç gelecek ya kırılırsa gibi sorularım vardı. En kötü iade ister paramı alırım deyip bunu da aşınca gerisi sipariş vermeye kaldı.

    Hangi ürünleri aldım. Araştırmalarımda baktım ki bu işlerle ilgilenenler genelde Logitech G920 Pro webcam kullanıyorlar. Bunu listeme ekledim. Aldım geldi ve ilk kullanımları göz önüne alırsam çok memnunum.
    Mikrofon için ise Blue Snowball ice İsimli mikrofonu satın aldım. Bu arkadaşta sesi net ce cızırtısız iletebildiği için memnuniyetimi almaya hak kazandı.
    Benim maceram bu şekilde arkadaşlar benzer koşuşturma yaşayan arkadaşlar varsa buyursun yazsınlar. Sağlıcakla kalın. Altta ürünlerin incelemesi var merak eden olursa...








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.