Şimdi Ara

AMSTRAD MD-19700 HD inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
23.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ben de bu cihazı aldım ve kargo çok hızlı geldi. Bir heyecan tvye takıp Fransa maçını izledim. Buraya kadar herşey güzel ama az önce kalktığımda cihazin çalışmadığını hatta öndeki ışıkların bile yanmadigini fark ettim. Yani takribi 5 saat içinde bendeki ciaz bozuldu(daha ödeme onayı bile vermeden). N11 üzerinden saticiya mesaj attım cevap bekliyorum.

    Bu arada bendeki cihazin görünüşü daha onceden arkadaşların gönderdiği iki cihazdan da farklı. Onu da çözemedim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hatırladığım kadarıyla ilk mesajdaki videodaki menuyle aynı menü vardı. Kanal değiştirmelerde altta çıkan bilgi ekrani da ayni. Acaba cihaz farklı yazılım mi aynı?

    Firmadan cevap gelince burada paylaşırim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma cihaz ureticisinin kasanın tasarimini değiştirdiğini söyledi. Bendeki sorunlu cihaz için de yollayın değişim yapalım dedi. Bugün içinde geri gonderirim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ne yaptın yeni cihaz alabildin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE

    quote:

    Orijinalden alıntı: emurat

    Kardeş ne yaptın yeni cihaz alabildin mi?

    Çok aşırı memnun olduğum Linux cihazı Amstrad 19500'e nazar değmesi sonucu olanlardan sonra televizyonun dahili uydu alıcısını kullanmaya başladım.

    Hayırlısı olsun tez zamanda alırsın denk gelir inşallah güzel bi cihaz. Şimdiden Maaşallah diyeyim hatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar o 2 gunde parası cope giden 45-50 tllik minik zımbırtıdan sonra bende 19700 aldım sanırım salı yada carsamba elime ulaşır.. Bakalım umarım sizler gibi memnun kalacagımı dusunuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE

    İnceleme için teşekkür ederim. Cihazın kasası Dreamstar DS-2000 ile aynı muhtemelen aynı cihazdır. Kutusundaki fotoğraf farklıydı.

    Sizden rica ettiğim bazı şeyler olacak. Fazla yormamak için madde madde yazayım.

    1- Cuma akşamı Kiralık Aşk dizisinde Star HD'yi kontrol etmenizi rica ediyorum. Takılma olacak mı merak ediyorum.
    2- Video çok güzel olmuş ancak çok buğulu olduğu için bir şey anlayamadım. Müsait olunca daha yüksek çözünürlüğe sahip bir video atarsanız çok faydalı olur.
    3- Cihazın garanti sağlayıcısında hangi firma yazıyor? Garanti belgesinde Işık Elektronik A.Ş mi yazıyor yoksa başka firmamı yazıyor? (Birden fazla ithalatçısı varmış)
    4- İstanbul için servis liste kağıdı çıktıysa onu çekip foruma atabilir misiniz? Sitesinde yazanların bazılarını aradım servis ile anlaşmamız bitti diyorlar. Serviste önemli olduğu için bu detay önemli.

    Şimdiden teşekkür ederim.

    Benimki bugün geldi ama bi resimdekinden ve size gelenlerden farklı yan yana tüm düğmeler ses kontrol düğmesi falanda var iade edeyim mi? Sahte urun fln olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: otiesto

    Selamlar ben de bu cihazı aldım ve kargo çok hızlı geldi. Bir heyecan tvye takıp Fransa maçını izledim. Buraya kadar herşey güzel ama az önce kalktığımda cihazin çalışmadığını hatta öndeki ışıkların bile yanmadigini fark ettim. Yani takribi 5 saat içinde bendeki ciaz bozuldu(daha ödeme onayı bile vermeden). N11 üzerinden saticiya mesaj attım cevap bekliyorum.

    Bu arada bendeki cihazin görünüşü daha onceden arkadaşların gönderdiği iki cihazdan da farklı. Onu da çözemedim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme

    Bana da bu cihaz dan geldi şimdi gordum sızınkının resmini. Daha yenı acabıldım 5 saat yarın belkı acabılırım bugun ımkansız. Siz değiştirdiğinizde yine aynı kasayı mı yolladılar?

    Not: Şu anda kanald hd sherlock holmes var biraz noktalı bir goruntu var ama uydu sinyalınden mi kaynaklanıyor onu bilemiyorum 1080i 50 Hz gozukuyor goruntu. Kanal geçişleri 1-2 sanıye siyah ekran sonra goruntu yarım sanıye donuk açılıyor sonra devam ediyor .Görüntu devam ederken takılma hiç yok (Televizyon 50" Plasma Bu arada)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 20 Haziran 2016; 23:12:57 >




  • Kanal D HD dandık galiba biraz. Su an TRT1 HD de mac izliyorum oyuncuların yuzundekı terlere kadar net, görüntü harika. 70 TLye bu cihaz bedava. Tavsiye eden herkese teşekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE

    quote:

    Orijinalden alıntı: shifisitert

    Kanal D HD dandık galiba biraz. Su an TRT1 HD de mac izliyorum oyuncuların yuzundekı terlere kadar net, görüntü harika. 70 TLye bu cihaz bedava. Tavsiye eden herkese teşekkurler

    Durumu merak edip Amstrad'a sordum ve cevapları yazayım. Cihazın 3. kez kasası değişmiş. Sizlere gelen son ithalat ve 2016 modelmiş. Donanım olarak aynıymış bu sebeple sıkıntı olunmayacağı söylendi. Bu n11 deki satıcı bu cihazların ana ithalatçılarından birisi bu sebeple daha İstanbul piyasasında olmayan cihaz n11 üzerinden satın alanlara ulaştırılabiliyor. Garanti de garanti belgesi varsa ve kaşeli, imzalı ise hiçbir sorun olmayacağı söylendi.

    Teşekkurler. Bende yukarıda yorum yazan arkadasınkı bozuldugu için biraz tedirgin olmuştum sabaha kadar açık bıraktım cihaz hiç ısınmamıs ve sıkıntı yok görüntü aynı şekilde akıcı. Yalnız garanti belgesine adres kaşe kısmı boş hiçbişekilde doldurmamışlar. Fatura Garanti için yeterli olmaz mı?




  • Bana en son gelen kasa paketin üstündeki gibi on tarafta hafif eğimli çizgi olan kasa ve bir önceki gelene göre daha iyi duruyor. Özelliklerinde belirgin fark göremedim ama sanki bir önceki daha iyi gibi geldi bana. Ama yanyana kiyaslayamadigim için tahmini söylüyorum.

    Garanti konusunda da fatura olduktan sonravgaranti belgesinin kaseli olmasi gerek yok diye biliyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE

    quote:

    Orijinalden alıntı: shifisitert
    Teşekkurler. Bende yukarıda yorum yazan arkadasınkı bozuldugu için biraz tedirgin olmuştum sabaha kadar açık bıraktım cihaz hiç ısınmamıs ve sıkıntı yok görüntü aynı şekilde akıcı. Yalnız garanti belgesine adres kaşe kısmı boş hiçbişekilde doldurmamışlar. Fatura Garanti için yeterli olmaz mı?

    Kasa değişimi ile sorun olmaz merak etmeyin. İmza kısmına gelirsek bende Amstrad 19500 cihaz aldım, almadan önce de artık servis ile ahbap konumuna geldiğimiz için bu konuyu konuştum. Eğer servislik bir iş varsa yani servis konuyu hallediyorsa garanti belgesinde imza ve kaşe istemiyormuş. Fatura yetiyor. Ancak cihazda tamir edilemeyen bir şey olursa veya cihazın birebir değişimi söz konusu olursa o zaman fabrikaya gönderiliyormuş ve merkez firma garanti belgesinde imza ve kaşe istiyormuş.

    Faturanın üstünde seri numarası yazmıyor ancak garanti belgesinin üstünde seri numarası etiketi var. O faturanın o cihaza ait olduğunu o garanti belgesindeki seri numarası ile karşılaştırarak doğruluyorlarmış.

    Ben İnternet'den satın aldığım ve garanti belgesinde imza ile kaşe olmayan bir ürün gelince firması ile görüşüyorum. Ondan sonra garanti belgesini ve fatura fotokopisini firmaya PTT ile geri yolluyorum, onlarda kaşeleyip bana geri yolluyorlar. Ptt ile gidip gelmesi ortalama 1 hafta sürüyor ve gidip gelmesi 4 TL tutuyor. Hepsi Burada'dan alınırsa da hepsi burada da bu işlem ücretsiz. Hepsi burada garanti belgesi imza ve kaşe işlemini Yurt içi kargo üzerinden yürütüyor, garanti belgesini alacağınız kargo kodu ile hepsi buradaya gönderiyorsunuz onlarda imzalayıp kaşeleyip geri gönderiyor.

    Telefon firmaları da garanti belgesinde imza ve kaşe yok ise değişim yapmıyorlar. Asus'da bu böyle, Samsung'da da bu böyle. Bu sebeple maddi açıdan değerli olan ürünlerin garanti belgelerini mutlaka imzalatır ve kaşeletirim.

    aslında bu tür ürünleri hepsiburadan almak çok mantıklı,Fiyat biraz pahalı oluyor ama garanti boyunca tam destek veriyor.2 yıl önce hepsiburadadan samsung advance telefon almıştım 400 liraya, garantisinin bitmesine bir aaydan kısa bir süre kalmıştı ekranın bi bölümünde dokunmatik hatası oldu,Hepsiburadaya yolladım ürünü iade alıp 400 lirayı hesabıma yatırdılar.Müşteri memnuniyetini önde tutuyor hepsiburada.Garanti belgesi,Servis raporu cart curtla uğraştırmıyorlar.




  • bu arada ikinci amstrat ı da aldım,Diğer odada sunny at 410 vardı orayıda amstradladım,2 ayı geçti galiba çok memnunum,Biraz ısınıyor bugünlerde ama normal hava sıcaklıgı içeride 35 derece,
  • Dun hava 35 dereceydı golgede sanırım. Benim plazma sabahtan gece 2ye kadar acıktı gece 2 de plazma cok ısıdan kendını otomatik kapattı ama amstrad 19700 hala calısıyordu. Test geçti diyebilirim artık ısınma sorunu falan yok. Hep hd yayın ızledık zaten butun maclar uzatmaya gitti :)
  • sorun yaşayan yok degil mi bugün bende sipariş vercem :)

    tek ihtiyacım olan hd yayınları izlemek ve arada usb den mkv yada mp4 filmler izlemek :)
  • makinayı kurdum ama trt nin hd yayınlarında sorun var başka hiç bir hd kanalda sorun yok. trt 1 hd trt belgesel hd trt haber hd eski bozuk vcd gibi göstermiyor. güncelleme yapmak mı gerekiyor acaba başka trt hd sorunu yaşayan var mı ?

    usb den film izletme konusunda herhangi bir sorun yokgayet iyi gösteriyor video formatlarını.
  • usb den kanal listesi yedekleme çalışmıyor. usb yedekleme bölümünden sadece yazılımı yedekleniyor.

    kanalları düzenledikten sonra tkgs kapalı olduğu halde bazı kanallar kayboluyor listeden. tkgs ile güncelleme yapınca kaybolan kanallar geliyor ama oluşturdugum kanal listesi kayboluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hochimin_55 -- 30 Haziran 2016; 16:18:30 >
  • merhaba bende 1 aydır bu modeli taktım kafaya,

    n11'de firmadan kaşe ve imza isteyen sizsiniz galiba :)

    bu arada 3 versiyon var demişsiniz, 3. versiyonu almak daha mantıklı heralde değil mi?

    ayrıca bazı kullanıcılar son güncellemenin sorunlu olduğunu yüklenemediğini belirtmiş, sizin paylaştığınız versiyon son yazılım mıdır?
  • teşekkürler sizin 19500 ile arasında çok fiyat farkı var.

    ayrıca 19700 sadece n11'de ve gittigidiyorda bir satıcıda bu kadar ucuza satılıyor anlamadım.

    ama bu fiyata rakibi yok sanırım.
  • fason üretim cihazlar bunlar amstrad değil büyük ihtimal ile,

    bu durumu hiremco, yumatu ve next'te yapıyor muhtemelen diğerleri de gittigidiyorda muadillerine rastlıyorum.

    mesela bu cihazın aynı kasası technobox 5000hd diye de satılıyor. buyrun;



     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme


    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/technobox-5000hd-1080p-full-hd-uydu-alicisi-kgs-P92093529?cid=604001&gclid=CKvFxPyy080CFVIYGwod2b4K1Q&gclsrc=aw.ds



    gittigidiyor'da daha uygun fiyatlıydı ama orda bitmiş sanırım.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.