Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
29
Favori
106.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme 15: Forum destek yetkilisi sorunun tespit edildiğini, çalışmalara başlandığını söyledi.Problem çözülünce kendisinin forum üzerinden duyuracağını iletti.Pandemi döneminde olduğumuzu hatırlatmak isterim o yüzden sabırlı olmalıyız arkadaşlar. //10.12.2020

    Güncelleme 14: Yeni yılda kendini düzeltir Türknet diyorduk ama maalesef 3 haftadır ping sorunu mevcut network ekibi gerekli hassasiyeti göstermiyor bilginize..

    Güncelleme 13: Sorun %90 giderilmiş durumda arada az da olsa tekrarlamalar mevcut.Mayıs ayında uygulanan fiyat güncellemesinden sonra Turknet'in bu konuda daha çok hassasiyet göstermesini umuyoruz.

    Güncelleme 12: Halen sorun yaşayan arkadaşlar varmış.Sorun yaşayan arkadaşlar tracert testi yaparak ekran görüntüsü alsın ve müşteri numarasıyla beraber @TurkNetDestek kullanıcısına PM göndersin.
    Tracert testi nedir bilmeyenler için anlattım resmi inceleyiniz.Test esnasında kablolu test yapmaya özen gösterin ,arka planda herhangi bir sayfa açık olmasın,download/upload yapılmasın ->[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

    Güncelleme 11: 8 Ocak 2019'a kadar genel bir iyileştirme çalışması Turk.net tarafından planlanmıştır.Bu tarihten sonra sorun yaşanılmayacağı tahmin ediliyor.İyi forumlar

    Güncelleme 10: Sorun halen çözülmüş değil arkadaşlar.Öne çıkar butonunu kullanırsanız ana sayfaya çıkabiliriz.Belki o zaman kalıcı bir çözüm bulmaya başlarlar hepinize teşekkürler

    Güncelleme 9: Sorun yaşayan kullanıcılar @TurknetDestek 'e pm üzerinden adreslerini iletsinler ona göre tekrardan çalışma başlatcaklarmış ben çözüm beklemiyorum siz yine de iletin

    Güncelleme 8: Sorun halen devam ediyor.Eskisinden daha beter oldu teşekkürler Turk.net

    Güncelleme 7: 15 günlük geçici çözümün ardından tekrardan ping sorunu başladı @TurknetDestek ' e bildirdik.Pazartesi günü cevap alacağız.

    Güncelleme 6: 35 günlük sürecin ardından İstanbul için bır çözüm sağlanmış bulunmakta arkadaşlar.Sesimizi duyurabildik gerçekten.Desteğiniz olmasaydı şu an arıza taleplerimizi "modeminize virüs girmiş olabilir" gibi saçma cevapla kapatacaklarından emindim.Herkese teşekkürler.

    Güncelleme 5 : TurkNetDestek arkadaştan aldığım mesaj.Güzel sonuçları bekleyeceğiz.[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

    Güncelleme 4 : Konuyu açtığım tarihten itibaren halen düzelme yok akşamları başlayan hız ve ping sorunu halen devam etmekte ,ortada yapılan herhangi bir düzeltme çalışması yok.
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Güncelleme 3: Akşam 20.00 itibari ile aynı sorunlar gene patlak vermiş durumda @TurknetDestek arkadaştan ve NetWork Mühendislerinden destek bekliyoruz.

    Güncelleme 2: Hız kısıtlaması giderilmiş durumda fakat ping değerleri belirli saatten sonra gene çok dalgalanıyor bi düşüyor bi yükseliyor.Akşam 22:00 da herkes en az 3 kere speedtest yapıp sonuçları buraya atabilir mi



    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sizde de oluyor mu? İstanbul Üsküdar'da oturuyorum. Speedtest sonuçlarımı bırakıyorum buraya


    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (Akşam 9 dan sonraki hızım)
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (Akşam 6 daki hızım)
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (Akşam 9 dan sonraki hızım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 11 Aralık 2020; 2:52:4 >



  • Son aylarda veremediğiniz hizmete lanet okumaya başladım. Forumdaki aylar önceki mesajlarıma bakılırsa görülecektir hep Türkneti övdük hatta Ankarada hizmetinden memnun kaldığım için İstanbulda 400 küsür liraları ödeyerek taahhütümü bozarak gelmeyi seçtim Türknete. Herkese geçmesi için tavsiye ettim ama benim gibi müşterinizi soğuttunuz kendinizden. Geçen ay 15 lira ekstrayla sözde 100mbit tarifenize geçtim ama şu mesajı bile 4G’den atıyorum. 35mbitlik tarifeye geçmek için destek kaydımı oluşturdum son 1 ay daha kullanacağım baktım olmuyor zor değil kapatacağım müşteri kapmak için firmalar sıraya girmiş durumda. Kusura bakmayın vatandaşlar sizin gibi yalan dolanla para kazanmıyor alamadığımız hizmete boşuna para ödemenin anlamı yok.
    Arkadaşlar sorun ne Turknet'te ne, ne Millenicom'da, ne Netspeed'te, ne D-smart'ta. Sorun şeref yoksunu, bu altyapıyı firmalara veren, yıllardır çivi çakmamış anca kendi cebini düşünen, adı Türk kendisi gavur telekomda. D-smart fiber abonesiydim. Aynı olayı yaşadığım için Netspeede geçtim 50mbit ama akşam aynı saatlerde birden sanki kurulmuş gibi hız 5-11 mbit'e düşüyor, packet loss tavan yapıyor, oyunu geçtim en basit sitelere girerken bekletiyor. Son BTK kararı sonrası toplamda 90 civarı bir şey veriyorum. Her kuruşu TTnetteki bu kararları alan haysiyetsizlere zehir zıkkım olur umarım.
    İptal için başvurdum, geri dönüş yapmıyorlar. illa başka operatör değişikliği ile iptal ettiricez onu istiyosunuz galiba.
    Kaç pazartesi bekledik acaba sorun buradaki @turknetdestek 'e.
    Kendileri buradaki üyeleri oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyor.

    Plansız programsız iş yapıyorlar. Abone edeceğin müşteri kadar altyapıyı önceden yapmış olman lazımdı. Sizin kapasite arttırmanızı mı beklicez?
    Sizin veremediğiniz hizmete para ödüyoruz ama o nasıl olacak?
    Yaklaşık 15 gündür saat 20:00 ile 24:00 arası istisnasız her gün pingim çok yüksek seviyelere geliyor ve hiç bir şey izlenmiyor(twitch,youtube 160p anca arada donuyo),online oyun oynanmıyor, yani kısaca interneti kullanamıyorum. Destek kaydı açtım modem sorunudur,kablolu bağlanın (kablolu,kablosuz aynı ping), arkada indirme yapmnayın (yapılmıyor) gibi cevaplar aldım. Forum üzerinden de yazdım inşallah hızlıca halledilir. Cidden sıktı 15 gündür.

    http://prntscr.com/m9qmsi
    Selam arkadaşlar boşuna vakit kaybetmeyin turknetteki sorun kapasite sorunu Telekom dan misal 10 gbit band genişliği kiralıyorlar bu kapasite normalde 300 kişilik diyelim türknet napıyor gidip 1000 kişiyi bu kapasiteyi yüklüyor akşam olunca hatlar çöküyor çözümü ise telekomdan daha fazla kapasite kiralamak ama masraf yapmak işlerine gelmiyor isteseler 1 günde sorun çözülür ama bilinçli olarak yapmıyorlar firmanın hedefi evimde internetim var mı diyen kesim yani pek işin detayını bilmeyen ping nedir hız nediri bilmeyen kesimi hedefliyorlar bu şekilde az yatırım çok kar mantığı bilinçli kullanıcıyı ise çok takmıyorlar açık ve net
  • Son bir haftadır aynı sıkıntı bende de mevcut. Akşam saat 21:00' dan sonra internet kullanımı işkenceye dönüyor.
  • Evet son 4-5 gündür aynı sorunu bende yaşıyordum ama bu akşam her şey normal. 4-5 gündür akşam saatlerinde ping artıyordu. Bugün düzeldi. Bildiğim kadarıyla diğer tüm internet servis sağlayıcılarda var bu sorun.
  • Halen aynı öğlen ping 5 , akşam 40-55 ms yaklaşık 8 katı artıyor.Ne online oyun oynanıyor ne bişey netspeed'e geçicem düzelmezse.
  • Gece 00:08 de yaptığım speedtest sonucu.

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

    BİRİLERİ AKŞAM 9 ILE GECE 12 ARASI VANAYI KISIYOR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 5 Eylül 2018; 0:9:52 >
  • Vanayı kısma gibi bir durum yok. Akşam saatlerinde herkes interneti kullandığı için yoğunluktan dolayı bazı bölgelerde Türknet'in kapasitesi yetmiyor vana mecburen kendi kendine kısılıyor. Kapasite arttırmaları gerek yoksa böyle devam eder. Bu sorun daha önce de bazı bölgelerde yaşandı kapasite arttırdılar sorun giderildi. Büyük ihtimal yine düzelir bu sorun ama ne zaman düzeltirler orasını bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 5 Eylül 2018; 1:15:52 >
  • hocam gece 12 yi 1 dakika gecsin hersey normale donuyor kisitlama var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar bu konu linki dursun buralarda belki işinize yarar.https://forum.donanimhaber.com/turknet-upload-ve-download-hiz-sinirlamasi-yapiyor-video-eklendi--119235770

    vanaların kapasitesini artırmaktansa kısıtlama çözüm olmaz aksine daha da berbat eder. 2019 da kotanın kalkmasıyla issler bu tarz yollara başvurabilir
    sonuçta yatırım bunların en son akıllarına gelen şey. tüketici olarak tetikte olmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 5 Eylül 2018; 14:29:8 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Cuma gününe kadar süre verdim düzelmez ise Netspeed'e geçicem zaten ne geliyorsa adında Turk yazan hilebaz sahterkarlardan geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde her soruna cevap veren @TurkNetDestek niye bu konuya uğramıyor? Temsilcisi olduğun firmanın müşterilerinin mağduriyeti var neden ilgilenmiyorsun? Sorun bile sayılmayacak sorulara anında cevap verirken 2 haftadır bir çok kişinin yaşadığı böyle bir sorun neden görmezden geliniyor? Demek ki ortada bir danışıklı dövüş var akşam saatlerinde hızlar bilerek düşürülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aMiraL*

    Sözde her soruna cevap veren @TurkNetDestek niye bu konuya uğramıyor? Temsilcisi olduğun firmanın müşterilerinin mağduriyeti var neden ilgilenmiyorsun? Sorun bile sayılmayacak sorulara anında cevap verirken 2 haftadır bir çok kişinin yaşadığı böyle bir sorun neden görmezden geliniyor? Demek ki ortada bir danışıklı dövüş var akşam saatlerinde hızlar bilerek düşürülüyor.
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

    Buyrun speedtest yaptıgım saat tarih belli bu firmadan yarın çıkıyorum allah belalarını versin dolandırıcı orman çocukları
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum.Gündüzleri normal Akşamları 9 dan sonra berbat.
    1 haftadır yaşıyorum bu sorunu sadece ben de olan bir sorun değil.Sorsan biz de sorun var.
    Bu akşam 23:02 de yaptığım test buyrun.
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    3 Eylül gecesi 0:44 de yaptığım sağlam test
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Talep oluşturuyoruz türknetin verdiği komik cevaplar.Kopyala yapıştır değilse bir şey bilmiyorum.
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Sunucusu İstanbul da bulunan bir oyuna attığım normal tracert sonucu 1 hafta önce.
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Bir de şuan bu hafta ortalama tracert sonucu. Timeout ile dolu 6 ms olan ping 30-40 ms tırmanmış
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)
  • Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    hocam demin şikayet hattını aradım destek talebi hakkında. dedim bilerek falan mı yapıyorsunuz bu destek talebime sorun yok diyip kapatıyosunuz.aynı şeyleri tekrarladı sorun sizde falan diyince benim şalterler attı teknik destekten ankastre dolabına kadar sövdüm vallahi insanında bi sabırı var akşam eve gelip ben internete giremeyecek miyim yahu?
  • Benim çıldırdığım nokta kopyala yapıştır cevap vermesi.Sorunu tek ben yaşamıyorum.Pin problemi yüzünden sinirden 1 haftadır oyuna girmiyorum.Çünkü istanbul içi aldığım ping benden 1000 km uzakta oturan adamdan daha fazla.
    Boşuna kayıt açmayın.Yine saçma bir cevapla kapanıcaktır.Dh de yetkiliye yazdım bakalım ne diyecek.Bir şey çıkacağına sanmıyorum.
  • 1 saat once 7 mbps aliyordum simdi 33 e cikti turknet bizimle billur geciyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek kaydı açtım. Bana verdikleri cevaba bakın. Resmen dalga geçiyorlar. Ben genel problem var ping şu kadar download hızım bu kadar diyorum, bu da şu şu saatlerde oluyor,gündüz sorun yok diyorum, Sorun İstanbul geneli diyorum cevap şaka resmen



    quote:



    Merhaba Servet Bey , Alt yapınız dolayısı ile alabileceğiniz maksimum hız 35 mbps ye kadardır ve şuan aldığınız hız 35 mbps yi kapsamaktadır dolayısı ile sizlere sunabileceğimiz maksimum hızı kullanmaktasınız. İyi günler dileriz. .




    Ek: Twitter üzerinden de yazıyorum oradan da bana alakasız cevaplar veriyorlar. Anlama kıtlığı var sanırım genel olarak

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 6 Eylül 2018; 11:39:21 >
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)
    06.09.2018 17.38 de yaptığım hız testi

    Dün akşam 11 de yaptığım hız testi
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    dün akşam 10 da yaptığım test https://turknet.speedtestcustom.com/result/bb07ab40-b142-11e8-9f9d-3f11b45711b6

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) bu da öğlen verdikleri cevap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 6 Eylül 2018; 17:44:3 >
  • Bana da böyle cevap veriyorlar sinirlerim zıplıyor. Resmen salak yerine koyuyorlar. Bakıyor hattı 35mbit. Sorun sizde bitti. Oturduğun yerden para kazan mis. Problemin temeline inelim, şikayetlere bakalım dertleri yok. İşin kolayı var nasılsa, suçu kullanıcıya at bitsin. Gündüz yok akşam oluyor şu saat aralığında diyorum, kablonu kontrol et, donanıma bak diyor. Salağım ben zaten.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    Başladı gene vanayı kıstılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üsküdardayım aynı sıkıntı bende de var ve bu son dönemlerde çok arttı özellikle bu hafta böyle. Yazık cidden ama size şunu söyleyim netspeed ve diğerleri de aynı altyapı telekom bu sıkıntı hepsinde var 4.iss değişikliğim bıktım artık. Ülkede düzgün bir tane bir şey yok !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpwr -- 6 Eylül 2018; 21:18:6 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.