Şimdi Ara

Ankara'da Termikel Almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankarada bir bayisinden 3'lü ankastre set aldık.
    Getirdi bıraktı gitti bayi, kurulum için merkezlerini aradık; sıradan kot pantolon gömlekli 2 kişi geldi kuruluma; üzerlerine termikel yazan hiç bir ibare yok firmaya dair neyse aldım içeri;
    Açtılar kutuları "ee bu kutular eksik siz daha önce açtınız mı?" şimdi siz gözümün önünde açtınız ya dedim bozuldu. Eksik dediği de dübel vida falan lazımmış neyse verdim güç bela paneli yerine taktılar ön muhafazayı takamadılar akıl verdim de güç bela becerdiler; asıl sorun yapıp yapmamaları değil canlarının yapmak istememesi; havalandırma borusunun girişinde yeni daire olduğu için alçı vardı düzeltirim hemen dedim yok olmaz bilmem ne iç filtre satın almanız lazım diye filtre satmaya çalıştılar red ettim; kendim takarım dedim nitekim taktım ellerini sürmediler. Ocak hortumu kısa geldi alıp geleyim dedim mırın kırın ettiler o iş de bana kaldı kendim hallettim. Altı üstü gelip garantiyi başlatacaklar sabah beri asker ettiler boş evde saat olmuş 15.40 merkezlerini arıyorum beklesinler evde 2saate geliriz demişler.
    Onca iş yaptım, yaptırdım aylardır, bir tek termikelde sorun yaşadım aletleri bozulursa bu teknik servis ölseler gelip elini sürmez.
    He son aramada sabah beri arkadaşların keyfini bekliyoruz boş evde dedim "iyi günler koray beğğğ" diyen bir kadın suratıma kapattı telefonu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.