Şimdi Ara

Ankara Web Programlama Kursu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    WEB Programlama eğitimi almak istiyorum. Internetten bir araştırma yaptım, ya istanbul çıktı karşıma yada web tasarım kursları.

    Ankara'da tavsiye edebileceğiniz, eğitimi kaliteli, içeriği zengin bir kurs varmı?

    Teşekkürler.



  • Selamlar;

    Ankara BilgeAdam'ı deneyebilirsin.Ben 2008-9 arası yazılım ve veritabanı uzmanlığı programına katıldım,başka kurslara giden arkadaşlarım da oldu ve arada belirgin kalite farkı olduğunu söyleyebilirim.

    Bilkent ve Kızılay şubeleri mevcut.
  • Teşekkür ederim. Bilge adamdan fiyat istedim. :)
  • Rica ederim fiyatta anlaşırsınız umarım :)
  • Doruk bilgisayarade bak
  • bigeadam var ama çok para..
  • bilge adam'a gitmeyi planlıyorsan fiyat konusunda sıkı bir pazarlık yap , ilk soyledikleri fiyatlara okey deme , ödeme şekliylede birlikte , çok ciddi anlamda farklı fiyatlar karşına cıkar.

    ve tabikide önerim bilgeadam'a git
  • Tuğrul hocam,

    ne yaptın bilgeadamla anlaşabildin mi?

    ben de bu aralar web programcılığı için ankarada kurs bakıyorum. Benim uzmanlaşmak istediğim alanlar PHP & Mysql üzerine ama kaliteli bir kurs bulamadım. Birkaç tane özel ders veren hocayla görüştüm ama tabi özel ders biraz pahalıya mal oluyor. Sen de düşünürsen 2 kişilik bir grup dersi olarak özel ders ayarlayabiliriz ankarada, ama tabi sen ASP.Net üzerine ders almak istiyorsan o zaman sana uymayabilir. Düşünürsen PM atabilirsin.
  • Arkadaşlar Ankara da güzel bir eğitim mekanı buldum konur sokakta Sarı selvi bilişim eğitim diye bir yer internette sayfaları var ben sql e gittim memnun kaldım 4 kişilik sınıflar fiyatlarda uygun bence.. şimdide iphone yazılım geliştirme eğitimine gitmeyi düşünüyorum tavsiye ederim
  • Arkadaşlar ben de sizlere yardımcı olmak isterim.ben bir süredir Ankara'da yazılım kursu,autocad,cnc gibi eğitimler veren bir dershaneye gidiyorum.yararını çok gördüm.üstelik meb onaylı sertifikam da oldu.özellikle yazılım kursu almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.şimdiden başarılar dilerim :) bilgi almak isterseniz http://www.ikiteknik.com adresini ziyaret edebilirsiniz...
  • Arkadaşlar ben de sizlere yardımcı olmak isterim.ben bir süredir Ankara'da yazılım kursu,autocad,cnc gibi eğitimler veren ikiteknik bilişim adında bir dershaneye gidiyorum.yararını çok gördüm.üstelik meb onaylı sertifikam da oldu.özellikle yazılım kursu almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.şimdiden başarılar dilerim :)
  • Adam kursu bitirdi geldi siz daha konuyu hortlatın
  • Arkadaşlar web tasarım eğitimi konusunda en çok ismini duyduğum kurs Vektörel Bilişim. Hatta arkadaşım kayıt oldu çok memnun. Bende okulum açılınca kayıt olacam. İlgilenenlere tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman.-.06 -- 13 Ağustos 2014; 12:56:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duman.-.06

    Arkadaşlar web tasarım eğitimi konusunda en çok ismini duyduğum kurs Vektörel Bilişim. Hatta arkadaşım kayıt oldu çok memnun. Bende okulum açılınca kayıt olacam. İlgilenenlere tavsiye ederim.

    İnternet sitesine baktım öğrenci yorumları fena değil insanlara bir şeyler katmış içerikleri dolu ve proje dayalı eğitim veriyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyuuhei -- 30 Ekim 2014; 19:24:50 >
  • Şimdiye kadar birkaç mesajı olup bir de kursları övenler yok mu, ne kadar da reklam kokuyor
  • tabi ki bir kursun yerini tutmaz ama internette de birsürü ders videosu var...

    C# öğreniyorum Ders1
  • ANKEBUT DİJİTAL MEDYA HİZMETLERİ

    http://www.ankebutbilisim.com/

    1.Web Tasarım Nedir ?
    2.Web Tasarım Programları
    3.Web Tasarım Programları Nelerdir
    4.Web Tasarım Programları Nelerdir 2
    5.Web Tasarımı Nasıl Yapılır ?
    6.Web Sitesi Nasıl Yapılır ?
    7.Web Tasarım Örnekleri
    8.Web Tasarım Örnekleri 2
    9.Bedava Web Tasarımı
    10.Ücretsiz Web Tasarımı
    11.Web Dizayn Nasıl Yapılır ?
    12.Ücretsiz Web Dizayn
    13.Bedava Web Dizayn
    14.Web Tasarım Firmaları
    15.Web Sayfa Tasarımı
    16.Logo Tasarım
    17.Google Reklam
    18.Web Tasarımları
    19.Kurumsal Site Tasarımı
    20.Web Sayfası Tasarımı
    21.Web Sitesi Tasarımı

    http://www.ankebutbilisim.com/

    1C.Web Tasarım Nedir ?

    Web tasarım 21.Yüzyılın en büyük iki yeniliğinden birisi olan internetin görsel yüzüdür. İnternet web tasarımı ile birlikte günümüzde bilgi paylaşımının ve araştırmanın en etkili mecralarından biri haline gelmiştir.İnternetin en büyük avantajı hem servis sağlaması hem servis alabilmesidir. Bu sebeple diğer iletişim mecralarına oranla çok daha hesaplı ve etkilidir.

    Web siteleri kurumların veya bireylerin kesintisiz erişilebilen tanıtım ve iletişim mecralarıdır. Web sayfanızda şirketiniz veya şahsınız adına tüm verileri toplayabilir hedef kitlenize broşür ve formlar gönderebilirsiniz.

    Web siteleri belirlenen hedef kitlenin ihtiyaçlarına göre tasarlanır. İnternet kullanıcıları genel olarak aradıkları konuları arama motorları üzerinden ararlar. Bu sebeple web sitelerinin arama motorlarına uyumlu bir şekilde tasarlanması en önemli önceliktir. Fakat sadece arama motorlarına uyumlu bir web tasarımı ayırt edilmenizi sağlamaz. Rekabetin son derece yoğun bir şekilde yaşandığı internet dünyasında ön sıralarda yer alabilmek için web sitelerinin tasarım kalitesi ve kolay kullanılabilirliği rakiplerinize göre bir adım önde olmanızı sağlayacaktır.

    Web tasarım birçok internet kullanıcısı tarafından görselliği ifade eden bir kavram olarak algılanmaktadır. Fakat bu tanım tam olarak web tasarım kavramının anlamını yansıtmamaktadır. Web tasarımları içerik, görsel tasarım entegrasyonu ile oluşur.

    Web site tasarımlarında uyulması gereken en önemli ölçüt içerik ve tasarımın birbirini tamamlamasıdır.

    http://www.ankebutbilisim.com/

     Ankara Web Programlama Kursu Tavsiyesi




  • kurs kesinlikle bir başlangıç farkındalık yaratıyor ... illa kursa gidicem diyorsan vektorel bilişimi tavsiye ederim php mysql de öğretiyorlar
  • umay85 kullanıcısına yanıt
    kardeş 13 yorumun var hepside vektörel bilişimi öven reklamını yapan yorumlar ne iş :)
  • vektörel bilişimin kurs ücreti ne kadar bilen var mı? bugün web sitesinden telini alıp aradım, sekreter galiba bir bayan çıktı, kurs ücretini telefondan söyleyemiyoruz, kursa gelmeniz lazım dedi anlamadım, acaba kurs ücreti çok mu yüksek.Bilen var mı kurs ücretini yada son zamanlarda bu kursa gitmiş birisi var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.