Şimdi Ara

Ankarada iyi bir servis veya usta(PASSAT için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
27.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babamda 99 model passat var. arabanın biraz bakımına ihtiyaç var. bana kullandığınız ve memnun kaldığınız dürüst, işinden anlayan bir usta tavsiye edebilir misiniz? tavsiyeler için çok teşekkür ederim.



  • bayındır volkswagen cevdet bayındır tavsiye ederim 5323326717 birde güngör volkswagen güngör usta5334909308 ikiside dürüst ve sağlam ustadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNSERT -- 22 Aralık 2009; 14:11:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İNSERT

    bayındır volkswagen cevdet bayındır tavsiye ederim 5323326717 birde güngör volkswagen güngör usta5334909308 ikiside dürüst ve sağlam ustadır

    dostum tavsiyelerin için teşekkür ederim. bu ustalar aynı zamanda arabayı detaylı bir şekilde kontrol de edebilirler mi? yürürünü, şasisini, kaportasını inceleyip olası sorunları ve arabanın durumunu detaylıca analiz edebilirler mi?
  • Nerede oturduğunu bilmiyorum ama Ankarada Ostim stadının orada MASS oto vw servisi çok memnun kalısınız.
  • Sevgili noktanınsâbiti,

    MASS özel servisi senin ihtiyacına fazlası ile yeter...

    Ali ya da Murat usta işlerinin ehli ve adam gibi adamlar...

    Güvenebileceğin insanlar...

    Ben bu insanları tanıdığıma çok memnunum...

    ADRES: Küçük Emek Sanayi Sitesi, 100. Yıl Bulvarı, 648 Sokak

    0 532 526 08 40 (Ali Yıldırım Usta)
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar en kısa sürede kendilerine ulaşacağım.
  • sayın noktanın sabiti; size önerebileceğim Doğuş Oto Etimesgut yetkili servisidir. konusunda uzman ve son teknoloji kullanılarak kısa sürede işlemlerinizi yaptırabiliyorsunuz.yapılacak olan işlemlere 2 yıl üretici garantisi veriliyor. tüm parçalar orjinal üstelik parçada %20 işçilikte %20 indirim yapılıyor. unutmayın ki muadil parça ya da alman parçası vw orjinal parçası anlamına kesinlikle gelmez. güler yüz ve kaliteyi bir arada bulabilirsiniz. Noktanın sabiti; bırakın volkswageniniz volkswagwen olarak kalsın. konuyla ilgili bilgi almak isterseniz 293 17 81 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

    saygılarımla
  • babamın arabasını garantisi bitene kadar gerek doğuş gerekse de ere otomotivin yetkili servislerine birçok kere götürdük. açıkçası arabanın görünmeyen bir yere alınıp 2 saat sonra bunları değiştirdik fiyat da bu dedikleri bir faturayla geldikleri, ne aracın ne de takılan parçaların görülebildiği bir servis bana iyi bir tercih gibi gelmiyor. tabi ki siz bir çalışan olarak savunacaksınız ama vw nin kendi parçalarını üretmediğini, arabada kullanılan tek parçayı bile aslında birçok firmaya yaptırdığını düşünürsek yarı fiyat vererek muadil ürün almanın bir zararını görmüyorum. yetkili servisin 900 lira fiyat verdiği triger kayışı değişmini parçaları orjinal alarak biz işçilik dahil 290 liraya yaptırmıştık. yetkili servislerden daha çok çekmişliğimiz vardır ama konu uzamasın diye detaya girmeyi pek istemiyorum. ben işinin ehli, ahlaklı, dürüst bir ustayı en iyi yetkili servise tercih ederim. usta tavsiyesi beklentisi hâlâ devam ediyor. zira babamın 1.8 passat dizel bir araçmış gibi ses çıkarıyor içeri motor sesi alıyor.




  • arkadaşlar 2000 model golf için banada istanbulda iyi bir usta önerirmisiniz ??
  • Yukarıda vwankara nickli şahış doğal olarak sizi kendi bayilerine davet etmiş. noktanınsâbiti nickli arkadaşta bazı şeylerin farkında. Vw'nin genelde yedek parçalarının Bosch olduğunu bilmeyen yoktur. Bende 2004 model polo aracımı, 2006 senesinde ikinci elden almıştım. Ve ne olur ne olmaz diyerek Ankara-Konya yolu yetkili servise giderdim bakımlarına. Ama şimdi keşke babamın dediklerine kulak assaymışım diyorum. Zira yıllık bakım dedikleri belirli parçaların değişimi sonrasında arıza kontrolü.

    Ancak serviste değiştirilen balata frenleri, bir sonraki bakımda yine değişiyor yani 1 sene gitmiyor. Aynı şekilde bujileride 1 senede 1 değiştiriyorlar. Üstelik çok abartı fiyatları var servisin. Gel gelelim özel servise, önce tavsiye üzerine bir servise gittim. Bir fren balatası taktıki 3 seneyi geçti daha önceki takılanlara nazaran çok iyi olduğu gibi hala bitmek bilmedi balata. Daha sonra Bosch servisinde bakım yaptırdım ki, bu servisteki yetkilide 3 sene giden bujinin olduğunu ve fiyatınında makul olduğunu söyledi. Bende dedikleri bujiyi taktırdım. Fakat benzin filtresini çin malı, kaliteli dedikleri filtreyi takmışlar. Araç ilk önceleri şahin gibi ses yapıyordu. Benzinmi kirli acaba diye düşünürken bir arkadaşımın eniştesinin servisine gittim. Takılan filtrenin genelde kullanılan bir filtre olduğunu, vw servisinin bile bu filtreyi kullandığını söylediler. Ama başka bir çin malı filtre ile değiştirdiğinde bahsettiğim ses kesildi.

    Ankara-Şaşmaz'da her türlü aracın bakım, servisini yapan tanıdığım var. Aracın yedek parçalarında taviz vermeden en iyisini taktığı gibi işçilik ücretini çok makul bir fiyattan alıyor. 8 yıl vw servisinde ustabaşı olarak çalışmış. Adresi bilmiyorum ama arkadaşımın eniştesi kendisi. Düşünürseniz yönlendiririm, pm atmanız yeterli. Bunun dışında yine diğer kişilerin tavsiyelerinide düşünebilirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 15 Şubat 2010; 9:03:33 >




  • BEN MAS OTODAN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM ARABA SATTIM PASSAT ALAN ARKADAŞ ORAYA GÖTÜRELİM DEDİ GİTTİK SONUÇ ARABANIN HER TARAFI BOYALI ÇIKTI ESKİHİSARA GİTTİK Kİ BAKIMLARI HEP ORDA YAPTIRIRDİM İNCELETTİ ARKADAŞ SONU ÇİZİK BİLE YOK ;golfün motor sıcaklık göstergesi bi ara hep 40 derecede gösteriyordu triger kayışını yen i değiştirmiştim oraya götürdüm sonuç devir daim mbozuk dedi ali usta eski hisara götürdüm sıcaklık gösterge müşürü değişti araba normale döndü bence mass hem pahalı hem işini öyle aman amam bilen yok zaten kendileri değil çalışanları araçlarla ilgileniyo
  • MASS A FALAN GÖTÜRMEYİN ARABANIZI ÖYLE KURTLAR VADİSİNE REKLAM VERMEKLE OLMUYO BU İŞLER ANKARADA ESKİHİSARA GÖTÜRÜN ARACINIZI YETKİLİYE BENCE EVET PAHALI AMA 3 KURUŞ FAZLA VERİRSİN BAŞIN AĞRIMAZ O DA VERDİĞİNİZ KDV BAŞKA BİŞEY DEĞİL
  • kucuk ama temız bı yer guwenılır durus tamırcı ıstıyorsan pm atabılırsın dostum demetevlerde oturuyorum bende 2000 passat war hep aynı yerde bakım yaptırıyorum fıyat gerdırmıyo gecen arkadasın opel vectrası war onn balatadan ses gelıodu balata bıtmıstır dıe gıttık kapıdan gırdık balata bıtmıs bektas abı dedım elıyle baktı daha bu balatalar yenı dedı baskası olsa degısterelım eskımısderdı .... guwenılır uygun tamırcı deıl arkadas gbı
  • Arkadaşlar, zamanında volkwagen servisinde çalışmış daha sonra kendi iş yerini açmış olan Erciyes Sanayi sitesinde Yahya usta var. iş yerinin adı Aydoğmuş Volksvagen 05354214604 kendisine bu numaradan ulaşabilirsiniz.
  • herkes bir usta söylüyor sağolsun..

    ancak farklı kişiler aynı ustayı önermiş değil henüz.

    hani yabancıların crosscheck tabir ettiği bir kontrol yapmış değiliz.

    artık deneyerek göreceğiz bakalım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İNSERT

    bayındır volkswagen cevdet bayındır tavsiye ederim 5323326717 birde güngör volkswagen güngör usta5334909308 ikiside dürüst ve sağlam ustadır


    güngör usta gidiyorum 2001 bora aracım var. gerçekten çok memnunum. size de tavsiye ederim..
  • Söğütözü Dizdar Oto

    Atıf Usta

    Son derece dürüst bir insan, Allah korkusu nedir biliyor yani. Ben çok memnunum, gönderdiğim insanlar da çok memnun.

    Eğer Halkbankası'ndan Passatlı Emre'nin selamıyla geldim derseniz size yardımcı olacaktır.

    Atıf Usta'ya sonuna kadar kefilim...
  • arkadaşım benimde 99 model 18t passatım var 3 yıldır biniyorum. ilk aldığımda triger seti ve birçok parçayı değiştirmiştim, servisi bırak diğer tamirciler 2.000 lira gibi bir fiyat isterken başkent sanayisinde taner usta var torque diye bir yer 800 liraya hepsini halletti. halen ne derdim olursa gece gündüz ararım ve ikiletmeden koşar. elektronik mekanik ne istersen milletin iki saatte aradığı sorunu nerdeyse gözü kapalı buluyor. hertürlü kefilim..

    0536 684 60 60
    0312 278 04 60
  • gerçi yerimi bilmiyorum ama 99 model 18T passatım satılık :)
  • Nedir Arkadaşlar, başka tavsiye edebileceğiniz usta yok mu ankara için?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.