Şimdi Ara

Ankarada iyi bir servis veya usta(PASSAT için) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
27.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eski a3 naim ustaya götürüyordum.
    passatın bakımı için nam otoyu denedim ikiside sorunsuz, dürüst insanlar.
  • arkadaşlar merhaba. bu konuda yardımcı olabileceğimi düşünerek yazıyorum. yıllardır oto sanayide dürüst ve işini yapan usta arayışında olanlardan biriydim bende. aracım skoda octavia 1.6 (gümüş gri).
    İvedik organize sanayi bölgesinde Yeni Volkswagen servisi var. Yakup Usta oranın sahibi 30lu yaşlarda hareketli ve tezcanlı bir usta. Bugüne kadarki her sorunumda yakınen yardımcı oldu. sadece bana özel değil, tüm müşterilerine aynı dikkat ve titizlikle yaklaşıyor. En azından yolunuz düşerse bir çayını içmenizi tavsiye ederim. Usta veya kişi tavsiye etmek subjektif bir bakış açısıdır. Benim iyi dediğim usta size göre iyi olmayabilir. Ancak burda kastettiğim konu ustanın gerçekten işinin erbabı ve dürüst olmasıdır. Ayrıyeten insanlığı, hoş sohbetliği ile Yakup Ustanın müdavimi olacağınıza inanıyorum. elektrik işlerinde ise aynı dükkanda birlikte çalıştıkları Rıza usta var. O da aynı Yakup usta gibi kaliteli ve değerli bir ustadır. Volkswagen grubu tüm araçlara bakıyorlar.

    Dükkanlarına gittiğimde gelen her müşteriye , sorunun çözümü anlamında öyle veya böyle yardımcı olurlar ve işi çözerler. Kendi yapacakları bir iş ise detaylı anlatarak çözüm alternatiflerini gösterirler. Kendilerinin yapacağı bir işe değilse ilgili işi nerede yaptırabileceklerine dair müşteriyi farklı alternatiflere yönlendirirler. Aldıkları para helali hoş olsun derim.

    Bu kadar sözden sonra benim bu dükkanla herhangi bir ortaklığım olduğu fikrine kapılmayın. Gerek Yakup Usta gerekse Rıza Usta , ustalığın ötesinde samimi ve değerli arkadaşlarımdır. Burası ayrı bir konu.
    Ancak kastım gerçekten işinin erbabı kaliteli ustaların bir nebze de olsa tanıtımını yapabilmekti.


    Oraya giderseniz 2009 model 1.6 gümüş gri octavia sahibi kıl müşterinizin selamıyla geldik derseniz o beni bilir :) isim vermeyelim

    Yakup Usta:05374009383
    Rıza Usta:05557259480




  • Birçok servise gittim basit kusurlar için masraf çıkarttılar Aydoğdu Yahya usta kadar temiz dürüst bir insan görmedim kimse hakkında kötü bişey diyemez o denli işini severek yapan ve size gereği olmayan şeyleri yaptırmamanız için ikaz eden birisi Bir kere gidin görüşüp konuşun ne demek istediğimi anlayacaksınız.. 15 yıldır vw kullanıyorum 8-10 tane servisi ziyaret eden birisi olarak yazıyorum Yalnış algılanmasın.. internette araştırın göreceksiniz.

    Bu arada Yoğun olabiliyorlar genelde öncesinde arayabilirsiniz.

    Unutmadan Yahya usta eski vw Ere'nin baş ustasıdır..

    Adres: Macun, 06560 Yenimahalle/Ankara
    Telefon: (0312) 387 33 00
  • tırıt T kullanıcısına yanıt
    Şuanda mass otodayım yorumdan sonra gördüm geldim. Murat abi çok ilgili :) yetkili servisin 1500 tl verdiği fiyat, mass otoda 800 TL’ye mal oldu



    Hakikaten çok ilgililer ve bir o kadar da ustası olmuş işin. Çalışanlarda çoluk çocuk değil aklıbaşında insanlar. Tavsiye ederim şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.