Şimdi Ara

ANKARADA TOYOTA ÖZEL SERVİS TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
28.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce bu konuda birçok başlık atılmıştı ve çoğunu da okudum ama
    karar vermek zor oluyor.
    1.) Aracım 50.000 km de ve bakım zamanı geldi.(2005 corolla terra-hb)
    50.000 bakım ücreti ne kadar tutar ve daha da önemlisi lpg li araçlara bakan tavsiye edebileceğiniz Ankarada özel toyota servisi var mı.

    2.) Bu arada başka başlık açmak istemedim.
    O yüzden hangi lpg tavsiye edersiniz.(aygaz,milangaz, PO,.....vb.)

    Şimdiden Teşekkür ederim.....



  • ankara şaşmaz oto sanayi sitesinde uzmanlar toyota özel servisi var bir çok kişiden de tavsiyesini duydum gitmeni öneririm
  • kardeş sakın uzmanlara gitme benim daha önce hondam vardı uzmanlara gidiyordum ama hiç memnun değildim.
    sonra toyota aldım ve şaşmaza gelmeden yıldırımda toyota yüceller var oraya git Sefer ustayı bul 10 numara bi ustadır.
    benden tavsiye.
  • Ankara Şaşmazda Yeni Dörtnal özel Toyota servisi var:

    Bu da linki:
    Ankarada özel Toyota servisi Dörtnal

    Gidenlerden hep olumlu şeyler duyduğum bir yer. Zaten eski yetkili servis idi kendileri.

    Haluk
  • konuyu güncel tutmak adına bende yazayım..

    YENİ DÖRTNAL TOYOTA SERVİS

    2008 TOYOTA COROLLA D4D ARACIMI İLK DEFA ÖZELE GÖTÜRDÜM BAKIM VE KAYIŞ, DEVİRDAİM POMPASI İÇİN İŞİN SAKİNLİĞİNDENMİDİR YOKSA GENELİ İÇİN Mİ BÖYLE BİLMİYORUM AMA ARACIMA UFAK ÇAPTA Bİ EKSPERTİZ YAPTILAR GAYET DİKKATLİ VE TECRÜBEYLE KONTROLLERİNİ YAPTILAR TESLİM ETTİLER FİYAT OLARAK İŞÇİLİK UYGUNDU AMA PARÇA FİYATI DIŞARIYLA NASILDIR BİLEMEM.. AMA ANKARALI DÖRTNAL DİYORSA VARDIR BİR BİLDİĞİ DİYORUM..
  • arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkoseoglu06 -- 13 Ocak 2021; 15:55:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ufak çapta bir hasar düzeltmesi için bahsettiğiniz YENİ DÖRTNAL servise gittim. Bir kaç yerden de fiyat alarak gitmiştim. Diğer verilen fiyatlara kıyasladığımda aralarında 300-350 TL fark vardı. Boştan yere vaktimi harcadım.
  • Taksit yapıyorlar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dörtnala Toyota'da Kemal usta var. Yıllarca hep Oray'a gittik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hafiften hortlatayım. Bu üste yazan arkadaşların hep 1 tane mesajı olması beni kuşkulandırdı. Var mıdır 80.00 bakımı için iyi bir servis önerisi olan.
  • Dörtnal Toyota Özel Servis'e gittim (direksiyon kısmından ses geliyordu),Giderebileceklerini söylediler aracı sabahleyin bırakmamı söylediler. Sabah bıraktım, Telefonla servisten arabanız hazır dediler almaya gittim.Otomobilin Z Rot'ların ikisinide değiştirdik dediler. Yapılacak işlem konusunda beni hiç aramaya gerek görmediler,yapılacak işlemle ilgili hiç açıklama yapmadılar,orijinal mi istersin yan sanayi mi istersin orijinal mi istersin diye fikrimi almadılar. OLDU BİTTİYE GETİRDİLER. BENİM ADIMA SORUMSUZCA KENDİLERİ KARAR VERDİLER Halbuki 'Z Rot'un birini ORİJİNALİ iledeğiştireli bir yıl olmamıştı.YENİ DEĞİŞEN 'Z Rot'a BOZUKTU ONUN İÇİN DEĞİŞTİRDİK DEDİLER. 1994 YILINDAN BU YANA TOYOTA KULLANICISIYIM. TOYOTA DA ORİJİNAL PARÇA ÖMRÜNÜN 10 YILDAN AZ OLDUĞU NERDE GÖRÜLMÜŞ NE DE DUYULMUŞTUR. DÖRTNAL TOYOTA SERVİSİNDE SORUMSUZLUK HAD SAFHADA. BİRDE MÜŞTERİ YAĞIYOR Kİ ANLAMAK ZOR!...BİR DAHA GİTMEK MI ASLA! BİLGİLERİNİZE..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csybcy -- 14 Eylül 2018; 22:40:51 >




  • Eleştiren arkadaşlarımız da maşallah foruma kaydolmuş, bir tek bu mesajları atmış ve çıkmışlar.

    Anladığım kadarıyla Yeni Dörtnal Servisini öneriyorsunuz? Bilgi güncel midir?
  • Eşimin arabasını arkadaşımın tavsiyesi ile Toyota Ankara Servisi olan BEY Otomotiv'e götürdüm. Şaşmaz'da opet e gelmeden ilk sağa girince yerleri. Profesyonelliklerini hemen hissediyorsunuz, gerek ustaların gerek çalışanların gerek firma sahiplerinin. Yeni servis arayışında olan arkadaşlara güzel bir alternatif olur.

  • Tavsiye edilen dötnal ve bey otomotivin her ikisini de deneyen biri olarak yazıyorum. Arac 2014 corolla otomatik dizel.


    Dörtnal Toyota denildiği gibi ağırlıklı olarak toyota üzerine iş yapıyor. Ancak şahsen yaşadığım bir tecrübe olarak, müşterilerine fatura gibi verdikleri iş takip formlarının üzerine toplam fiyat için KDV ücretini de yazıyorlar. ancak gerçek fatura istendiğinde fiyata ayrıca bir KDV daha dahil etmek istiyorlar. Bunu ifade edince de saygısızca davrandılar. Bu durumla bir sene kadar önce karşılaşmıştım. faturasını veren esnafa haksızlık olduğunu düşündüğüm için ve saygısızlıklar karşılaştığım için bir daha gitmedim. O gün faturayı ısrar ederek aldım. Belki değişmişlerdir. Ya da bana denk gelmiştir. Denemesi bedava.

    Fiyat olarak da 1 hafta önce dörtnal Toyota’dan 10bin bakımı için 460 lira fiyat aldım mazot filtresini de değiştirmek istediğimi söylediğimde 560 lira fiyat verdiler. Sadece mazot yağı olarak mobil1 kullandıklarını biliyorum. Diğer ürünlerin markalarını hatırlamıyorum.


    Bey otomotive gelince, bu sitedeki tavsiye üzerine gittim. Denildiği gibi nazik ve güleryüzlü insanlar ancak fiyat açısından memnun olmadığımı söylemem gerekiyor. 10bin bakım için mazot filtresi de dahil 800 lira ödedim. Kendilerine pahalı olduğunu söylediğimde takılan malzemelerin markasını ve fiyatlarını ilettiler. Ben internetten daha ucuza buldum malzemeleri. Malzemeleri ve iş takip fişine yazdıkları fiyatları aşağıya yazıyorum. Takdir sizin:


    ADT322101 hava filtresi 70 TL

    ADD62109 yağ filtresi 50 TL

    145520-2370 polen filtresi 80 TL

    bosch-0986TF0166 mazot filtresi 180 TL

    temizleme spreyi 20TL

    castrol gtx 5w30 C-4 4 litre partiküllü dizel Motor Yağı 270TL

    işçilik 170TL


    Bu arada takip fişinde ürün markaları yazmıyordu. Daha sonra isteyince markalarıyla ilettiler. Faturamı almış olmakla birlikte fiyat yine de pahalı geldi. Aldığı ürünleri de gider olarak göstereceği için yalnızca işçilikten KDV ödeyecek sonuçta. Benim genel olarak servislerle ilgili tavsiyem malzemenin dışarıdan alınarak yalnızca işçiliğinin yaptırılması olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorumcu_Ankara -- 27 Ekim 2020; 19:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ankara şaşmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkoseoglu06 -- 13 Ocak 2021; 15:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haluk 23 kullanıcısına yanıt

    artik musteri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkoseoglu06 -- 13 Ocak 2021; 15:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.