Şimdi Ara

Anker 10000 mAh aslında 6400mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Amazon'dan almış olduğum Anker marka powerbankı test ettim.insaflı davranıp 1a yüke bağlayıp kapasitesini ölçtüm.Bu arada şarj olurken çok daha fazla enerji harcıyor.Testin grafiğini paylaşıyorum almak isteyenlere yardımı olur.Ayrıca sadece anker böyle değil diğer powerbank üreticileri (duracell, xiaomi) gibi üreticiler 10000mAh kapasiteye sahip olduğunu iddia ediyorlar.

    Anker 10000 mAh aslında 6400mAh



  • Hocam bende uzun bir araştırma sonucu anker markasına karar verdim.

    Her markada çeşitli sebeplerden dolayı bu tip kayıplar var. Anker de böyle ise diğer markalarda nasıldır kimbilir. Markayı gözümde fazla büyütmüş olabilirim ama araştırmalarım sonucu özellik ve stabilite açısından beni tatmin etti.

    Ben 20000 - 26800 arası bir model bakıyorum ama bu yelpazede tam 8 model var ve karar veremedim.

    Siz hangi modeli aldınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resim silinmiş hemen birde buraya koyuyorum.Link

    Amazondan aldığım ankerin linkini buraya koyuyorum.Anker

    Bitirme ödevini solar panelle şarj edilen li-on pil konusunda yapıyorum.Bu sebepten şarj olurken hangi aşamalardan geçtiğini ve devresi hakkında az çok bilgi sahibiyim.Burada daha çok devresi önemli.yarın öbür gün 18650 piller alıp değiştirebilirsiniz.Aşağıda attığım fotoğrafta göreceğiniz gibi şarj farklı evrelerden geçiyor.bunun içinde kullanmanız gereken en iyi powerbank en iyi komponent ve dizayna sahip olan olmalıdır.yine de siz ankerden xiaomiden şaşmayın kapasite zaten her powerbankin iddia ettiği gibi değildir.mesela telefonumu analiz ettim 1920mAh çıkması gerekirken 1600mAh çıktı.Telefonumu 4 kere şarj ettiği için bir sorun görmemiştim.Halbuki telefonumun da powerbankinde verimliliği (kapasitesi) düşmüş.
    Anker 10000 mAh aslında 6400mAh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 20 Ocak 2019; 1:44:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.