Şimdi Ara

Annihilation (2018) | Alex Garland (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Peki sayın rejisör siz daha iyi anlamışsinizdir tabi
    Üstünlük kurmaya çalışmıyorum anlamadığınızı söylüyorum sadece gidin 1-2 video izleyin kafanıza tam oturur başkalarıyla dalaşınca oturmaz kafanıza maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Son ana kadar bir deney radyasyon sızıntısı falan bekledim son sahneler cidden faciaydı. konuşan ayıdan sonra filme dikkatimi veremedim zaten
    Dikkat spoiler

    DNA'ları bozulmuş ayıdan bozma yaratık orada konuşmuyor sadece son duyulan sesleri kaydedip taklit ediyor. Muhabbet kuşu gibi papağan gibi. Ya da ismi aklıma gelmeyen bir kuş türü vardı insan sesi dahil birçok doğal-yapay sesi taklit edebiliyordu işte onun gibi. Orada olan da buna benzer bir şey ama daha tehlikeli daha kanlı daha tüyler ürpertici. Bence siz filme pek odaklanamamışsınız. Çünkü bahsettiğiniz sahne çok iyi hazırlanmış, birçok korku filmindeki sahnelere taş çıkaracak tüyleri diken diken eden bir sahneydi. Ben ki korku filmlerinde gram korkmayan insanım, şu sahnede epey gerilmiş epey ürkmüştüm, yani kendini kaptırınca bu oluyor. Filmin sonu bence de iyi olmamış ve bu metafor olaylarından da hoşlanmam ama bahsedilen sahne kesinlikle takdiri hak ediyor. Bu sahnenin nasıl çekildiğiyle ilgili bir video atmıştı bir arkadaşım. Adamların bu işi ne kadar ciddiye aldığını görünce bir kez daha takdirimi kazanmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ayı kısmı işin şakası hocam sonunun öyle olması filmin tüm havasını mahvetmis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.