Şimdi Ara

ANTHEM Mart 2019( XBOX ANA KONU) NEW IP (XBOX ONE X 4K) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
7.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merakla bekliyorum bu oyunu. Çok iyi bir oyun olacaktır diye düşünüyorum hadi bakalım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bu oyun bide Metro Exodus.. X alma sürecini hızlandıran oyunlardır
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Red Dead Redemption 2 yi unutmalayım hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle.. Bunlar çıkana kadar X2 diye bişey duyurmasınlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

    Kesinlikle.. Bunlar çıkana kadar X2 diye bişey duyurmasınlarda
    Çıkmaz hocam ben 2020 tahminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Yeni bir IP ve şu ana kadar kapalı bir kutu olmasından ötürü Türkçe dilinde yeteri kadar bilgiye ulaşamadığımız için yabancı kaynaklardan derlediğim küçük bir Anthem rehberi hazırladım Bakalım bu Open World Action RPG de sizlerin aklında nasıl bir oyun izlenimi uyandıracak. Yorumlarınızı bekliyorum.

    Fort Tarsis, Anthem dünyasında sizin evinizdir, ama aynı zamanda çok daha fazlası. İnsanlığın müstahkem yerleşimlerinden biri olarak, hayatın her kesimine, krallardan hainlere birbiriyle dirsek teması olan ve bir araya gelen bu dünyada kimlerle karışacağınızı asla bilemeyiz.

    Uzun ve Öykülü Bir Miras,
    Tarsis'in tarihi, ona ismini veren Şafak Lejyonu'nun Generali Helena Tarsis'e kadar uzanıyor.
    Tarsis, İnsanlığın topraklarında kolgezen kabusa ve tehlikelere dayanacak şekilde müstahkem bir şehir kurma çabasıydı.
    Bu umut ışığı(Tarsis) yükseldikçe; İnsanlık, kendi atılımlarını ileriye taşıyarak, akla gelebilecek en düşmanca haraketlere karşılık verebilmek için kaynakları ve teknolojisini geliştirdi.
    Tarsis'de hem Özgür olanlar(Freelancers-Gardiyanlar) hem de tutsakların, Corvus'un karanlık ajanları ve Arcanistlerin araştırmacı-keşişleriyle birlikte önemli bir varlığı tamamlamaktaydılar. Tarsis şehri, bu farklı grupları hayatta kalma ittifakında bir araya getirerek, bunu mümkün kılan kahramanların yaşamasına olanak sağlamıştır.

    Bir Sonraki Göreviniz Bekliyor,
    Tarsis, bir sonraki görevinizi almanız için merkezi konum olarak sizlere hizmet verecektir.(Tıpkı Tower gibi).
    Bağımsızlık sözleşmeniz için tüm önemli grupların(factions) temsilcilerinin sizi çağırmaları sadece bir an meselesidir. Tarsis'teki dört katlı devasa mobil üssünüzde bu görevleri alırken adımlarınızı sağlam atmak zorundasınız zira bazıları ile yüz yüze ilişkiler kurarken bazıları arkanızdan kuyunuzu kazıyor olabilir.
    Tarsis, aynı zamanda uzun bir görevden sonra dinlenmek için fırsat bulup şehrin yerlileri ile dünyada neler olup bittiği hakkında konuşacağınız yerdir.
    Burada çok sayıda dost canlısı insanla yüzleşebileceğiniz gibi pek de arkadaş sayılmayacak kişilerle de karşılaşabilirsiniz. Söylediğiniz sözler ve seçimlerinizin bu duvarların arkasında farklı sonuçlar doğurabileceğini asla unutmayın.

    Tarsis, insanlığın ne kadar uzak olduğuna dair bir sembol olarak kalmaz, aynı zamanda General Helena Tarsis'in mirasına layık bir bağımsızlık savaşçısı olma yolculuğunuzda büyük bir pencere olacaktır. Bu müstahkem duvarlarda başka hangi sırların ortaya çıkacağını kim bilir.

    Anthem'in dünyasında, bağımsızlık savaşçıları dışında bu mücadelenin içinde yer alan pek çok grup yer almaktadır. Bu guruplar sık sık kendi operasyonlarını amaçları doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışırken yolları bir birleriyle kesişse de kaçınılmaz bir şekilde bağımsızlık savaşçılarının hizmetlerine ihtiyaç duyarlar
    Anthem dünyasına girmeye hazırlanmanıza yardımcı olacak başlıca grupları şu şekildedir;

    The Sentinels (Koruyucular):
    Sentineller, Anthem'ın şehirleri ve yerleşimleri boyunca kanunun önde gelen kişileri olarak sayılırlar. Adalet ve düzene inanırlar ve bunların insanları dış dünyanın kaosundan koruyan birer siper olarak görürler. Sentinel liderliğinin gözünde, Bağımsızlık Savaşçıları tüm işi kaba kuvvetle çözmeye çalışan ayak takımından başka bir şey değildir.

    Corvus (Kuzgun Takımyıldızı):
    Kriptocu bu gurup, karmaşık analitik hesaplamalar yapmak ve inanılmaz miktarda bilgiyi işlemek için uzun mesafelerde zihinsel olarak iletişim kurabilme yeteneğine sahip, yetenekli ve eğitimli insanlardır. Yapılan keşifler sırasında bilgi ve analiz sağlar.

    The Arcanists (Büyücüler):
    Anthem'in dünyasının gizemlerini araştırmaya kendini adamış olan bilim adamı-mistik büyücülerdir. Arcanistler, hem doğal sırları hem de teknolojiyi araştırırlar. Onların nihai hedefleri insanlığın bilgi birikimlerini korumaktır. Arcanistler,Bu dünyanın teknolojik ilerleyişinin ancak bilginin ve öğretimin yorulmadan desteklenmesi ile sağlanabileceğine inanırlar.

    Anthem dünyasındaki bu gurupların her biriyle bağlantı kurmak, Bağımsızlık savaşçılarının ünlerini yeniden inşa etmeleri için onlara yeni görevler ve sözleşmeler edinmelerine yardımcı olacaktır.

    Anthem dünyasındaki Ekibimizi Tanıyalım;
    Anthem dünyasında sizi parçalara ayırmaya çalışacak olan canavarları dert etmemeniz için ayrıca operasyon üssünüzde sizlere yardımcı olacak bir de mürettebatınız olacak. Her ne kadar sizinle cephe mücadelesine girmeyecek olsalar da bağımsızlık mücadelemizde sizlere yardımcı olacaklardır.

    Haluk

    Doğum yılı: 423 LV
    Doğum Yeri: Mirelands(Bataklıklar şehri)
    Yükseklik / Ağırlık: 172 cm 106 Kg
    Rol: Strider sürücüsü
    Gurup: Freelancer
    Alıntı: “Bu dünyanın dişlileri hızlı bir ölüm için ayarlandı. İyi ki bir anahtar taşıyorum. ”

    Haluk, efsanevi bir özgürlükçüdür. Her yönüyle etrafındaki badaslar ve genç serbest oyunculara mentorluk yapıyor. Aynı zamanda strider kullanıyor.

    Faye Navine

    Doğum yılı: 437 LV
    Doğum Yeri: Antium
    Yükseklik / Ağırlık: 170cm 54Kg
    Rol: Cypher
    Gerçek: Freelancer
    Alıntı: “Dünya gizemlerle dolu. Çözümleri kovalamak, eğlencenin olduğu yer. ”

    Nadir bir yeteneğe sahip olan Faye Zihinsel iletişim kurabileme yeteneği ile her zaman Anthem tarafından ilgi çekmiştir.

    Owen Corley

    Doğum yılı: 444 LV
    Doğum Yeri: Heliost
    Yükseklik / Ağırlık: 178cm 68Kg
    Rol: Cypher
    Gurup: Freelancer
    Alıntı: “Hayat senin yaptığın herşeydir. Kendi idealizmine girmelisin, dostum. ”

    En yeni üye olan Owen, aynı zamanda hırs ve coşkunun onu bir takım olarak sizin başarınız için çok önemli kılan umut verici bir kriptocudur.

    Anthem dünyasında giriş yaptıktan sonra, Tarsis'te onlarla etkileşime girip oynadıkça,onlarla ilişkilerinizi geliştirdikten sonra kendilerini daha iyi tanıyacaksınız.

    Anthem Dünyasında yer alan Bağımsızlık Mücadelesinde cephedeki savaşçıların giyindiği Exo suitlerin özellikleri;

    Javelins:
    Pilotlar bu giyilebilir araçlarla zorlu arazilerde uçabilir, sualtı tünellerinde yüzebilir ve düşmanlarına karşı tam bir silah seti haline dönüşebilirler.Her Javelin modelin kendi güçlü yönleri vardır.

    The Ranger Javelin (Savaşçı - Taaruz Sınıfı-Hunter):
    Anthem'e başladığınızda ilk sınıfınız The Ranger olacaktır. The Ranger,
    her yönüyle tam bir savaş ustasıdır.Anthem dünyasına ilk adımı The ranger ile atmanızın sebebi kolay olması değil aksine çok yönlü kabiliyetinden dolayı. Güçlü bir pilotun elinde hiç bir javelinin ulaşamayacağı yeteneklere sahip hale gelebilir.
    Her silah tipine erişimi olan Ranger, herhangi bir takımı ve herhangi bir görevi tamamlayabilen gerçek bir savaşçı sınıftır.

    The Colossus Javelin (Savaşçı Dev - Tank-Titan):
    4 sınıfın en büyüğü olan Colosus, Taaruz Toplarının yanı sıra konuşlandırılabilir bir kalkan taşır.Ağır makineli silahlar, roketler ve hatta alev toplarına sahip olan Colosus sahip olduğu güçlü zırh ile beraber tam bir yıkıcı güçtür.Vahşi doğada rahatlıkla sırtınıza aldığınız ağır toplarla uğraşmak istiyorsanız, Colossus tam size göre.

    The Storm Javelin (Fırtına - Büyücü-Warlock):
    Gizemli ve yıkıcı The Storm Javelin Anthem'ın ham öfkesiyle düşmanları öldürmek için güçlü bir öfke teknolojisi kullanır.Stralheim’ın kuzeyindeki Dominion tarafından geliştirilen ve çok hızlı bir hareket kabiliyeti olan Storm, pilotun gizli hareket güçlerini artırmak için mühür(efsun) teknolojisini kullanıyor.Sadece dikkatli bir şekilde yürütülen bir arcanist araştırmasıyla, Dominion'un dışındaki herkes, Fırtına’nın müthiş potansiyelini kullanmaşansına sahip olabilir..The Storm Javelin, inanılmaz miktarda enerjiyi kanalize ederken, savunma yetenekleri konusunda dezavantajlıdır, savaşın içinde kalmak ve güvenli bir mesafeden hasar görmeden taaruz sağlamak için uzman bir pilota ihtiyacı vardır.

    The Interceptor Javelin (Önleyici-Support):
    The Interceptor javelin Colossus kadar heybetli olmayabilir ancak düşmana güçlü bir yumruk indirebilecek kapasitededir.
    interceptor, düşmanlara hasar vermek için zemine doğru darbeli vuruşlarla geniş bir etki alanında sersemletici etkiler yaratır. Sersemleyen düşmanlar interceptor'ın güçlü bıcaklarına maruz kalarak yok olurlar.

    ANTHEM  Mart 2019( XBOX ANA KONU) NEW IP (XBOX ONE X 4K)




  • Division 2 ile bu kadar yakın tarihte çıkması kötü ama sonuçta iki oyunuda ön sipariş ettik
  • Bu oyun patlayacakmış gibi bir his var içimde, bioware güven vermiyor eskisi gibi
  • 22 Şubat da Metro Exodus çıkacak bu oyunu 1 ay ertelerim oynamak için:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkmdesign

    Arkadaşlar Yeni bir IP ve şu ana kadar kapalı bir kutu olmasından ötürü Türkçe dilinde yeteri kadar bilgiye ulaşamadığımız için yabancı kaynaklardan derlediğim küçük bir Anthem rehberi hazırladım Bakalım bu Open World Action RPG de sizlerin aklında nasıl bir oyun izlenimi uyandıracak. Yorumlarınızı bekliyorum.

    Fort Tarsis, Anthem dünyasında sizin evinizdir, ama aynı zamanda çok daha fazlası. İnsanlığın müstahkem yerleşimlerinden biri olarak, hayatın her kesimine, krallardan hainlere birbiriyle dirsek teması olan ve bir araya gelen bu dünyada kimlerle karışacağınızı asla bilemeyiz.

    Uzun ve Öykülü Bir Miras,
    Tarsis'in tarihi, ona ismini veren Şafak Lejyonu'nun Generali Helena Tarsis'e kadar uzanıyor.
    Tarsis, İnsanlığın topraklarında kolgezen kabusa ve tehlikelere dayanacak şekilde müstahkem bir şehir kurma çabasıydı.
    Bu umut ışığı(Tarsis) yükseldikçe; İnsanlık, kendi atılımlarını ileriye taşıyarak, akla gelebilecek en düşmanca haraketlere karşılık verebilmek için kaynakları ve teknolojisini geliştirdi.
    Tarsis'de hem Özgür olanlar(Freelancers-Gardiyanlar) hem de tutsakların, Corvus'un karanlık ajanları ve Arcanistlerin araştırmacı-keşişleriyle birlikte önemli bir varlığı tamamlamaktaydılar. Tarsis şehri, bu farklı grupları hayatta kalma ittifakında bir araya getirerek, bunu mümkün kılan kahramanların yaşamasına olanak sağlamıştır.

    Bir Sonraki Göreviniz Bekliyor,
    Tarsis, bir sonraki görevinizi almanız için merkezi konum olarak sizlere hizmet verecektir.(Tıpkı Tower gibi).
    Bağımsızlık sözleşmeniz için tüm önemli grupların(factions) temsilcilerinin sizi çağırmaları sadece bir an meselesidir. Tarsis'teki dört katlı devasa mobil üssünüzde bu görevleri alırken adımlarınızı sağlam atmak zorundasınız zira bazıları ile yüz yüze ilişkiler kurarken bazıları arkanızdan kuyunuzu kazıyor olabilir.
    Tarsis, aynı zamanda uzun bir görevden sonra dinlenmek için fırsat bulup şehrin yerlileri ile dünyada neler olup bittiği hakkında konuşacağınız yerdir.
    Burada çok sayıda dost canlısı insanla yüzleşebileceğiniz gibi pek de arkadaş sayılmayacak kişilerle de karşılaşabilirsiniz. Söylediğiniz sözler ve seçimlerinizin bu duvarların arkasında farklı sonuçlar doğurabileceğini asla unutmayın.

    Tarsis, insanlığın ne kadar uzak olduğuna dair bir sembol olarak kalmaz, aynı zamanda General Helena Tarsis'in mirasına layık bir bağımsızlık savaşçısı olma yolculuğunuzda büyük bir pencere olacaktır. Bu müstahkem duvarlarda başka hangi sırların ortaya çıkacağını kim bilir.

    Anthem'in dünyasında, bağımsızlık savaşçıları dışında bu mücadelenin içinde yer alan pek çok grup yer almaktadır. Bu guruplar sık sık kendi operasyonlarını amaçları doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışırken yolları bir birleriyle kesişse de kaçınılmaz bir şekilde bağımsızlık savaşçılarının hizmetlerine ihtiyaç duyarlar
    Anthem dünyasına girmeye hazırlanmanıza yardımcı olacak başlıca grupları şu şekildedir;

    The Sentinels (Koruyucular):
    Sentineller, Anthem'ın şehirleri ve yerleşimleri boyunca kanunun önde gelen kişileri olarak sayılırlar. Adalet ve düzene inanırlar ve bunların insanları dış dünyanın kaosundan koruyan birer siper olarak görürler. Sentinel liderliğinin gözünde, Bağımsızlık Savaşçıları tüm işi kaba kuvvetle çözmeye çalışan ayak takımından başka bir şey değildir.

    Corvus (Kuzgun Takımyıldızı):
    Kriptocu bu gurup, karmaşık analitik hesaplamalar yapmak ve inanılmaz miktarda bilgiyi işlemek için uzun mesafelerde zihinsel olarak iletişim kurabilme yeteneğine sahip, yetenekli ve eğitimli insanlardır. Yapılan keşifler sırasında bilgi ve analiz sağlar.

    The Arcanists (Büyücüler):
    Anthem'in dünyasının gizemlerini araştırmaya kendini adamış olan bilim adamı-mistik büyücülerdir. Arcanistler, hem doğal sırları hem de teknolojiyi araştırırlar. Onların nihai hedefleri insanlığın bilgi birikimlerini korumaktır. Arcanistler,Bu dünyanın teknolojik ilerleyişinin ancak bilginin ve öğretimin yorulmadan desteklenmesi ile sağlanabileceğine inanırlar.

    Anthem dünyasındaki bu gurupların her biriyle bağlantı kurmak, Bağımsızlık savaşçılarının ünlerini yeniden inşa etmeleri için onlara yeni görevler ve sözleşmeler edinmelerine yardımcı olacaktır.

    Anthem dünyasındaki Ekibimizi Tanıyalım;
    Anthem dünyasında sizi parçalara ayırmaya çalışacak olan canavarları dert etmemeniz için ayrıca operasyon üssünüzde sizlere yardımcı olacak bir de mürettebatınız olacak. Her ne kadar sizinle cephe mücadelesine girmeyecek olsalar da bağımsızlık mücadelemizde sizlere yardımcı olacaklardır.

    Haluk

    Doğum yılı: 423 LV
    Doğum Yeri: Mirelands(Bataklıklar şehri)
    Yükseklik / Ağırlık: 172 cm 106 Kg
    Rol: Strider sürücüsü
    Gurup: Freelancer
    Alıntı: “Bu dünyanın dişlileri hızlı bir ölüm için ayarlandı. İyi ki bir anahtar taşıyorum. ”

    Haluk, efsanevi bir özgürlükçüdür. Her yönüyle etrafındaki badaslar ve genç serbest oyunculara mentorluk yapıyor. Aynı zamanda strider kullanıyor.

    Faye Navine

    Doğum yılı: 437 LV
    Doğum Yeri: Antium
    Yükseklik / Ağırlık: 170cm 54Kg
    Rol: Cypher
    Gerçek: Freelancer
    Alıntı: “Dünya gizemlerle dolu. Çözümleri kovalamak, eğlencenin olduğu yer. ”

    Nadir bir yeteneğe sahip olan Faye Zihinsel iletişim kurabileme yeteneği ile her zaman Anthem tarafından ilgi çekmiştir.

    Owen Corley

    Doğum yılı: 444 LV
    Doğum Yeri: Heliost
    Yükseklik / Ağırlık: 178cm 68Kg
    Rol: Cypher
    Gurup: Freelancer
    Alıntı: “Hayat senin yaptığın herşeydir. Kendi idealizmine girmelisin, dostum. ”

    En yeni üye olan Owen, aynı zamanda hırs ve coşkunun onu bir takım olarak sizin başarınız için çok önemli kılan umut verici bir kriptocudur.

    Anthem dünyasında giriş yaptıktan sonra, Tarsis'te onlarla etkileşime girip oynadıkça,onlarla ilişkilerinizi geliştirdikten sonra kendilerini daha iyi tanıyacaksınız.

    Anthem Dünyasında yer alan Bağımsızlık Mücadelesinde cephedeki savaşçıların giyindiği Exo suitlerin özellikleri;

    Javelins:
    Pilotlar bu giyilebilir araçlarla zorlu arazilerde uçabilir, sualtı tünellerinde yüzebilir ve düşmanlarına karşı tam bir silah seti haline dönüşebilirler.Her Javelin modelin kendi güçlü yönleri vardır.

    The Ranger Javelin (Savaşçı - Taaruz Sınıfı-Hunter):
    Anthem'e başladığınızda ilk sınıfınız The Ranger olacaktır. The Ranger,
    her yönüyle tam bir savaş ustasıdır.Anthem dünyasına ilk adımı The ranger ile atmanızın sebebi kolay olması değil aksine çok yönlü kabiliyetinden dolayı. Güçlü bir pilotun elinde hiç bir javelinin ulaşamayacağı yeteneklere sahip hale gelebilir.
    Her silah tipine erişimi olan Ranger, herhangi bir takımı ve herhangi bir görevi tamamlayabilen gerçek bir savaşçı sınıftır.

    The Colossus Javelin (Savaşçı Dev - Tank-Titan):
    4 sınıfın en büyüğü olan Colosus, Taaruz Toplarının yanı sıra konuşlandırılabilir bir kalkan taşır.Ağır makineli silahlar, roketler ve hatta alev toplarına sahip olan Colosus sahip olduğu güçlü zırh ile beraber tam bir yıkıcı güçtür.Vahşi doğada rahatlıkla sırtınıza aldığınız ağır toplarla uğraşmak istiyorsanız, Colossus tam size göre.

    The Storm Javelin (Fırtına - Büyücü-Warlock):
    Gizemli ve yıkıcı The Storm Javelin Anthem'ın ham öfkesiyle düşmanları öldürmek için güçlü bir öfke teknolojisi kullanır.Stralheim’ın kuzeyindeki Dominion tarafından geliştirilen ve çok hızlı bir hareket kabiliyeti olan Storm, pilotun gizli hareket güçlerini artırmak için mühür(efsun) teknolojisini kullanıyor.Sadece dikkatli bir şekilde yürütülen bir arcanist araştırmasıyla, Dominion'un dışındaki herkes, Fırtına’nın müthiş potansiyelini kullanmaşansına sahip olabilir..The Storm Javelin, inanılmaz miktarda enerjiyi kanalize ederken, savunma yetenekleri konusunda dezavantajlıdır, savaşın içinde kalmak ve güvenli bir mesafeden hasar görmeden taaruz sağlamak için uzman bir pilota ihtiyacı vardır.

    The Interceptor Javelin (Önleyici-Support):
    The Interceptor javelin Colossus kadar heybetli olmayabilir ancak düşmana güçlü bir yumruk indirebilecek kapasitededir.
    interceptor, düşmanlara hasar vermek için zemine doğru darbeli vuruşlarla geniş bir etki alanında sersemletici etkiler yaratır. Sersemleyen düşmanlar interceptor'ın güçlü bıcaklarına maruz kalarak yok olurlar.

    Mustafa teşekkürler Sayende bilgi sahibi olduk baya.. Buralarda kal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anthem ile ilgili Yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Sanırım Destiny gibi Ücretli içerik çıkarmayacakları için Oyuncuların gireceğin etkinliklerde levelinden dolayı dışlanmayacağını durdurdu. Yani sizinle 500 levellik bir etkinliğe giren 450 level lik arkadasınızı oyun buraya giremeyeceksin demeyecekmiş. Özellikle Destiny de her yeni DLC den sonra yeni içerik almayınca light alamama problemi de ortadan kalkmış olacak. Bekleyelim görelim...
  • Tum javelinlerin özelliklerini gosteren yeni video geldi.



    https://youtu.be/nhdS2jcmOBQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ivGNly4umo8



    Yeni yayinlanan Anthem in ozellestirme videosu bas donduru... Bu kadar detay beklemiyordum.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Destiny division karışımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Gereksiz detaylı olmuş 5 puan not kırarım bundan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelleştirme tabiki çoğu oyuncu için iyi birşey özellikle yeni nesil ama önemli olan içerik oyun dolu dolu olacaksa bu tip şeylerde yanında bonusu ama boş bir oyun olduktan ve kendini tekrar ettikten sonra istersen karakteri altın varakla kapla anlamı kalmıyor
  • VG25/7' Nin haberine göre:
    Anthem Demo Tarihleri ve Türkiye Saatleri: 25-Ocak ile 27 Ocak arası Türkiye saati ile Sabah 10.00 /20.00 arası açılacak. 27 Ocak Pazarı 28 Ocağa Bağlayan gecenin sabahına kadar 05.00'a) oynanabilir olacak yaziyor ama bence Vip Demo 20.00 de aktif olur Sanah 10.00'a kafar surer...
  • Şu an Anthem in 4K olduğu kesinleşti gibi ama 60 FPS i verip veremeyeceği konusunda büyük eleştiriler ayyuka çıkmış gözüküyor. Alfa'ya göre mi bu yorumlar çünkü EA 60 FPS i sunacağını savunuyor halen.
  • 10 saat deneme sürümü EA access e ne zaman eklenir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.