Şimdi Ara

AOC yeniden canlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Age Of Conan free olduktan sonra serverler yeniden canlanıyor. Özellikle yeni ve PVP serveri Rage PVP ciler için tercih sebebi. Akşam 18 den sonra mini game PVP si sık sık geliyor ve PVP mantığı knight online den sonra beni heyecanlandıran ilk oyun. Aion da fena değildi ama free oynanabilik çok kötü, koca bir gün içinde bir belki 2 defa mini game yapabiliyorsunuz ama AOC da sürekli yapabiliyorsun.



  • bellı aralarla 1.5 yıldır fury serwerındayım futelez dagılınca ara verdım 3-4 ay ama pvp konusunda warhammerden sonra pvp sı en ıyı oyunlardan grefık olarak suana kadar cıkmıs 1-2 oyun dısında butun oyunlardan ıyı bır grafık sunuyor (sırf bu oyun ıcın 4 bin tl harcadım)
    ozellıkle belırtmek gerekırse bıraz oyun bılgısı olan adam kesınlıkle para harcamadan ustunu basını dızıyor (k.o) gıbı para tuzagı deyıl

    oyun ıcı nıck
    Yashiroo (TOS)
  • Rage Serverinde hafat içide hafta sonuda mini gameler 18:00 den sonra full oluyordu ama artık hafta sonları her saatte oluyor :) AOC canlanıyor diyorum innamıyorlar. Hafta içi 18:00 den önce oynayamıyorum çalıştığım için ama belkide ozamanlarda da full dür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.