Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 2018 etkinliğinin tarihi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) dünyanın en yetenekli geliştirici topluluğunu ağırlıyor. Şirket bu etkinlik kapsamında iOS, macOS, watchOS ve tvOS’tan oluşan dört yazılım platformunun geleceği hakkında bilgi verdiği gibi geliştiricilere uygulamalarında bu yazılım platformlarından nasıl en iyi şekilde yararlanabileceklerini anlatıyor. Ayrıca bu etkinlikte bazen yeni ürün ve hizmetlerin duyurulduğuna da şahit oluyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Whatsapp'ın "Herkesten Sil" özelliğinde büyük bir açık ortaya çıktı
    Bu yıl gerçekleştirilecek konferansın ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı ancak potansiyel tarihler ortaya çıkmaya başlamış durumda. MacRumors tarafından yayınlanan bir rapora göre WWDC 2018 geçen yıl olduğu gibi bu yıl da San Jose’deki McEnery Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Apple'ın Dünya Geliştiriciler Konferansı 2003-2016 yılları arasında ise Moscone Center ev sahipliğinde yapmıştı.

     


    WWDC 2018 hangi tarihlerde gerçekleşecek?


    MacRumors, McEnery Kongre Merkezi'nin Haziran'ın ikinci, üçüncü ve dördüncü haftalarında başka etkinlikler için önceden rezerve edildiğini ve ilk haftanın boşta olduğunu ortaya çıkardı. Yani buna göre WWDC 2018'in Haziran ayının ilk haftasında düzenlenmesi bekleniyor.

     

    Konferansın muhtemelen 4-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtelim. Elbette ki tüm bunlar şu an için bir öngörü ancak Apple'ın WWDC etkinliğini genelde Haziran ayında düzenlediği göz önüne alındığında çok da uzak bir ihtimal olmadığı söylenebilir. Şirketin önümüzdeki haftalarda bir açıklama yaparak konferansın resmi tarihini duyurması bekleniyor.



  • Yerimizi alalım. ;) IOS 12 ile güzel bir başlangıç yapılması dileğiyle.
  • Millet deli gibi reset attırıyor iPhonelara neden haber yapmadınız hala whatsapptan tek mesaj yetiyor...



    ????? ?????

  • Tek modele odaklanmak yerine ac gozlulukle 3 modele kadar cikinca ne inovasyon kaldi ne kalite. Artik ios eskisi kadar stabil degil, cihazlar gereksiz zorlama teknolojilerle yuklu, yani bildigin android oldu..



    Isin daha vahimi dandroid dunyasi tam farklilasarak apple a uzun suredir bekledikleri darbeyi indirecekken hala centikmis yuz tanimaymis iphone u kopyalama derdinler,



    Koca koca firmalarin para kazanma yarisinda dustukleri komik ve acinasi durumu izliyoruz, hos..

  • iOS 11'i düzeltsinler adam gibi kullanalım iOS 12 istemiyoruz
  • Reklamcılık, Apple için esas imodan daha önemlidir. İPhone kullanıcılarının çoğu, bir Apple açılış konuşmasını bile görmedi, ancak bunun ürün videoları veya TV reklamları için söylenemez. Annem mesela X’e sahip ve hayatında hiç bir ana başlık görmedi. Ayrıca, yönetici tanıma için böyle olduğunu söylüyorsunuz, ancak Jony Ive'den beri, Apple’ın en büyük yöneticilerinden biri, yanılmıyorsam bile son birkaç kişi değildi. Dalgılıyorum, herkes Apple'ın bir açılış konuşması yapması gerektiğini biliyor; çünkü eğer iPhone başarısız olmazsa ve fanboyların kafaları patlamaya başlayacak ve bunun olmasını asla istemeyeceğiz.
    Hola VPN Private Internet Access NordVPN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 9 Ocak 2019; 23:32:26 >
  • WWDC 19'dan önce bir etkinlik gelir diye bekliyorum , şubat - mart gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.