Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
20
Favori
46.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aquaman görseli göreydik iyiydi merak ediyorum sarıya mı boyayacaklar yoksa farklı bir tarz mı göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan 2020'den sonra reboot göreceğiz.
  • İnşallah görmeyiz. Gerekirse başka üyeler gelsin JL'e ama evreni sıfırlamasınlar.
  • Zaten ite kaka zar zor bir evren kurmaya başladılar, bir daha da zor sonlandırırlar. Young Justice kurarlar gerekirse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı bi erken bence reboot için,Man of Steel'den başladığına göre 2013-2020 arası sadece 7 yılcık yani
  • Evet kısa ama oyuncularla yapılan sözleşmeler de kısa. Jason Momoa 4 filmlikmiş, Gal Gadot da bildiğim kadarıyla 4 filmlik anlaşma yapmıştı. WB'nin Marvel kadar uzatacağını sanmıyorum.

    Green Lantern filmi de 2020'de olduğuna göre War of Light'la kapanış yaparlar heralde. Flash'ta Flash Paradox, Aquaman'de Throne of Atlantis yaparlar.
  • RDJ bile sözleşme uzatıyorsa çok anormal bir durum olmadıkça WB'da uzatır oyuncuların sözleşmelerini. Yeter ki para konusunda anlaşsınlar.
  • Yönetmen büyük ihtimalle Jeff Nichols.
  • Efsane olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Yönetmen büyük ihtimalle Jeff Nichols.

    36 yaşında yönetmen mi olurmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beşiktaş

    Efsane olur

    Film iptal olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jessica Chastain için Mera olacak diyorlar, bakamıyorum aslı astarı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Jessica Chastain için Mera olacak diyorlar, bakamıyorum aslı astarı var mı?

    Var da biraz yaşlı gibi.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Wonder Woman'ın yönetmeni belli olunca tweet atmıştı. O zaman DC filmlerinden birinde oynar mı acaba diye millet konuşmaya başlamıştı. Onun dışında bir şey duymadım ben.
  • Karl Urban filmde kötü karakter olarak rol alabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

    Karl Urban filmde kötü karakter olarak rol alabilir.

    Fan yapımı trailer'da da Karl Urban'ı kötü adam olarak yapmışlar



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DC film sektörüne gereken ağırlığı biraz geç verdi ama üst üste bombaları patlattılar. Umarım filmler fiyasko olmaz. En çok istediğim şey de, Marvel'daki cıvıklığın aksine DC filmlerinin ciddi olması. 6 yaşa hitap eden espriler, sahneler görmek istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    DC film sektörüne gereken ağırlığı biraz geç verdi ama üst üste bombaları patlattılar. Umarım filmler fiyasko olmaz. En çok istediğim şey de, Marvel'daki cıvıklığın aksine DC filmlerinin ciddi olması. 6 yaşa hitap eden espriler, sahneler görmek istemiyorum.

    WB zaten filmlerde şaka istemiyor.
  • Watchmen, Batman filmlerine sırf bu yüzden bayılıyorum. Man Of Steel'da beklediğimi bulamasam da yine bu ciddi tutumlarından dolayı DC'ye saygı duyuyorum. Umarım bu çizgiyi bozmadan sürdürürler. WB'nin de böyle düşünüyor olması çok güzel.
  • Aquaman Filminden Son Detaylar – Yönetmen Adayları, Bir De Tanıdık Bir Yardımcı Oyuncu!

    Ne yalan söyleyeyim, DC’nin açıkladığı on yıllık kalkınma planı içerisinde gerçekten durdurulamaz bir merakla beklediğim iki iş var. Birincisi, kadrosuyla şimdiden bizi kendine hayran etmiş olan Suicide Squad, diğeri ise şahsi favorilerimden olan ve yıllardır kendisine karşı gerçekleştirilen algı operasyonunu (heheyt!) kıracağına inandığım Aquaman filmi. Kendisi de denizlerde büyüyen ve tüm ailesi denizcilikle para kazanan Jason Momoa’nın bu rol için ölesiye doğru bir tercih olduğunu düşünüyor, bundan sonraki umudumu iyi bir senaryo ile iyi bir yönetmene bağlıyorum.

    O yönetmen de geliyor gibi gözüküyor. Yani, daha doğrusu DC kendi ayağına sıkmazsa film çok sağlam bir yönetmene sahip olacak; yok sıkmaya karar verirse de filme dair olan beklentim biraz yerlere yuvarlanacak, canım sıkılacak, moralim bozulacak. Latino Review’un bizim Slashfilm’de gördüğümüz haberine göre şu an yönetmenlik koltuğu için Warner Bros’un kafasında iki aday var. Bunlardan biri, Mud ve Take Shelter gibi iki çok sağlam işe imza atmış Jeff Nichols; diğeri ise 300: Rise of an Empire’ın yönetmeni Noam Murro.



    Bunlardan hangisini tercih ettiğimi herhalde söylememe gerek yok. Noam Murro’nun 300: Rise of an Empire haricinde sadece tek bir filmi var, o da 2008’de çıkmış ve çok ismini duyuramamış bir komedi. Evet, Nichols’un büyük bütçeli proje tecrübesi yok; fakat The Winter Soldier’ı çeken Russo biraderlerin de yoktu. Avengers’ı çeken Joss Whedon‘ın da yoktu. Guardians of the Galaxy’yi 2014’te en çok gişe yapan ikinci film hâline getiren James Gunn‘ın da yoktu. Ben bu konuda Kevin Feige’nin felsefesini takdir ediyorum. “Büyük bir aksiyon filmi yapmış olmasına gerek yok, sevdiğimiz bir şey üretmiş olsun yeter” demişti Marvel’ın patronu. Warner Bros bu tip şeylerde empirik düşünmeyi bırakıp, daha geniş bir ağ atmalı kanımca.

    Yardımcı oyuncu konusuna gelirsek, orada da olumlu gelişmeler var. Halihazırda iki devasa geek hanedanında rol almış olan Karl Urban henüz netleştirilmeyen bir yardımcı rol için düşünülüyormuş. Yüzüklerin Efendisi’nin Eomer’i, Star Trek’in Doktor’u Urban muhtemelen Aquaman’in Loki’si Prince Orm için düşünülüyordur ama şimdilik bir şey söylemek için erken. Siz ne diyorsunuz sevgili geekyaparlar? Yorumları alalım!

    Kaynak






  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.