Şimdi Ara

Araç içi eğlence sistemlerinde ekran yerine akıllı telefon dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • CES 2019 fuarında araç içi bilgi ve eğlence sistemlerine yönelik olarak farklı çözümler sergilendi. Bunlardan en ilginç olanı ise ekran yerine akıllı telefonunuzu kullanan Pioneer firmasına ait bir çözümdü.


     


    Pioneer SPH-10BT Smart Sync özellikleri ve fiyatı


     


    Pioneer SPH-10BT Smart Sync eğlence sistemi tek DIN bağlantısından mevcut sisteminizin yerini alabiliyor. Geleneksel eğlence sistemlerinin aksine ekran yerine bir dock barındıran çözümü kullanmak için akıllı telefona ihtiyacınız var.


     


    Ayrıca Bkz.Paraşüt destekli Drone modelleri geliyor

    Dock üzerine akıllı telefonu yerleştirdiğiniz anda uyumlu uygulama aktif oluyor ve eğlence sistemi ekranı kaplıyor. Müzik oynatma, sesli asistan, navigasyon, hava durumu bilgileri gibi pek çok fonksiyona buradan erişebiliyorsunuz. Sistem Pioneer park sensörü ile de uyumlu.


     


    Ekranı sürekli kullanmak istemezseniz panelde yer alan 6 kısa yol tuşunu da tercih edebiliyorsunuz. Evrensel bir yapıda olan Pioneer SPH-10BT Smart Sync eğlence sistemi satışa çıktı. Fiyatı kurulum dahil 150$.


     


     







  • geç bile kalınmış.. aynı şekilde bağlantı ayakları saglam kullanıbilir olsa sadece telefon değil tabletde bağlansa sadece teyp in ust kısmına değilde altına veya sağınada cihazlar konumlandırabilse hazır bir sistem olması bir avantaj ancak fiyatınında daha makul seviyelerde de olursa ozaman alınır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 11 Ocak 2019; 12:12:3 >




  • 1 dolar aux kablosu, 4 dolar bluetooth alıcı, 2 dolar manyetik telefon tutucu şeklinde toplamda 7 dolara halettim aynı işi. :)

  • Direk telefon tutucu alsak daha ucuz olmaz mı?

  • Seyrim kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bende aynı şeyi düşünüyordum :)

  • iphone ve samsung un oled ekranlı panelleri yanar ama

  • İyi olmuş bıkmıştık bu çin malı ekranlardan. Birde aracını ekranlı diye satanlardan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değilde Pioneer'ın tasarımına bakar mısın... harika.

  • Bana pek pratik gelmedi. İnsanlar araçta bile olsa telefonu daha bir kendilerine yakın ve kullanılabilir tutmayı seviyorlar. Mesaj okumayı yazmayı veya konuşmak için telefonun bu mandalların arasında hapsedilmesi pek tercih edilir gibi durmuyor. Öte yandan bir çok telefonu desteklemesi mümkün değil, illa ki yandarında açma kapama veya ses tuşarı var bu mandallar onlara denk gelir illa ki. Ve çoğu insan telefonunu kılıfı ile de kullanıyor. Ama tasarım süper, ekran tasarımı da harika. Belki de bir ekrana ihtiyacı yoktur veya telefona bir başka aparat ile bağlanabilme özelliği olsa daha iyi olur. Neyse çoğu araç içi müzik sistemi zaten bluetooth ile bağlandığından böyle bir şeye pek gerek yokmuş bence.

  • Gayet yerinde ve mantıklı düşünülmüş. Hali hazırda bunu kendimizin de yapabilmesi çok pahalı olmayan bir yöntem ama bu şekilde daha kolay olur. Bu arada teyp çok şık görünüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.