Şimdi Ara

araç içine bazan koku geliyo ne kokusu olduğunu anlayamadık .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • araç benzin lpg ile çalışıyo gaz kokusumu benzinmi anlayamadık servis benzinle ilgili bir kaçak yok dedi .gazcıda kaçak yok dedi fakat ara ara geliyo yoğun trafikte klima açık hava sıcakken .fikri olan varmı?



  • Merhaba
    Araç yeni ise büyük ihtimalle debriyaj kokusudur. Yeni balatalarda belli bir süre yoğun dur kalklarda koku olabiliyor.
  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabın için şimdilik sorunu kendim buldum bir haftadır koku gelmiyo .arabanın motoruna sürekli bakıyodum bir yanlışlık farkettim .oda şu .aracın deposundaki benzinin buharlaşan kısmını tekrar sisteme entegre eden bir hortum var o hortumu kıvrık bırakmışlar kıvrık olan yerden buharlaşan benzin geçemiyo onuda valf mecburen dışarı bırakıyo oda koku yapıyo bence olay bu . motor üst muhafazasını söktüm hortumu kurtardım düzelttim .şimdilik koku gelmiyo umarım birdaha gelmez.araç içine bazan koku geliyo ne kokusu olduğunu anlayamadık .araç içine bazan koku geliyo ne kokusu olduğunu anlayamadık .araç içine bazan koku geliyo ne kokusu olduğunu anlayamadık .




  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    merhaba . araç subapları değişti çelik subap takıldı subaplarda 2 ile 4 60 bar diğer ikisi 180 basıyodu tabi yanma tam olmuyomuş araba yanmamış benzini egzozdan atmış şun subaplar yeni ve çelik hem gazda hem benzinde .koku kalmadı ,rolanti titramesi bitti ,gekiş arttı, hesap 2600.tl istersen kalem kalem de yazabilirim teşekkür ederim ilgilendiğin için
  • Geçmiş olsun hocam her koku ve sesi dikkate almalıyız. Araçlar ile uzun zaman geçiriyoruz ve ihmale gelmez .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.