Şimdi Ara

Arkadaşlar Dell Laptop Batarya Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
56.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yaw bendede benzer sorun var bataryam şarj ediyordu ama artık takınca batarya smgesinde 3kere kırmıı bi kere yeşil ışık yanıp sönüyor bataryayı çıkarıncada pc otomatik kapanıyor :S bataryamın bouk oldugunu düşünmüyorum sanırım ayarlamasıyla ilgili sorunwar yardımcı olursanız sevinirim
  • bendede benzer sorun var önceden sorun yoktu ama şimdi şarjı takınca 3kere kırmızı ışık 1 kere yeşil ışık yanıyo ama şarj etmiyor bşarj aletini fişten çıkarınca pc otomatik kapanıyor bilgisayarım dell ınspıron 6000 sorunun bataryamda olmadıgını düşünüyorum ayarlarla ilgili sanırım yardımcı olursanız sevinirim:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holymafya3 -- 13 Temmuz 2011; 19:41:08 >
  • Arkadaşlar BIOS güncellemesi yapmaya çalıştığımda Uygulama Başlatılamıyor Uygulama Satıcısına başvurun diyor. %41 'lik bi batarya buldum. Bataryadan değil şarja takılı... İndirdiğim sürüm özellikleri doğru.. Acilen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  • arkadaşlar sorumn adaptörün notebooka girdiği yerde. bendede aynı sorun vardı aradım teknik servisi, adam geldi. iki dakikada arka kapağı açtı. adaptör ucunun girdiği yere jak mı diyorlar onu komple çıkardı yenisini taktı ve bir de yeni pil taktı sorun çözüldü. zaten benim laptopun o girişi biraz parçalanmış muhtemelen ondan şarj etmiyodu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kartal_07 -- 20 Temmuz 2011; 10:03:26 >
  • ARKADASLAR DELL LAPTOP İNSP. YENI ALDIM BÖLE Bİ HATA VERIYOR
    EKRAN GİDİYOR VE GERİ GELIYOR DONYOR YENI ALDIM SORUN NEDIR GARANTİYE GONDERMELIMIYIM. 1 HAFTALIK PC.

    göruntü sürücü yanıt vermıyor ve bu durumdan kurtuldu (AMD driver göruntu sürücü yanıt vermeyı kestı ve basarıyla bu durumdan kurtuldu )




    ekran gidiyor gerı qelıor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colpengueni

    Arkadaşlar aynı sorun (battery cannot be identified vs.) bende de vardı. Ama biraz önce çözdüm çok şükür. Öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle bataryanızda bir problem yok, şarj makinanızda düzgün çalışıyor. Bu donanımdan değil yazılımdan kaynaklanan bir problem. Yani bilgisayarındaki herşey düzgün çalışıyor. Şimdi gelelim nasıl düzelteceğinize... Bu verilen sorunun kaynağı bios... Bu verdiğim siteden bios güncellemesini yaparsanız sorununuz çözülecektir. (biosu tıklayın, açılan kutudaki download seceneğine tıklayın, program indirildeikten sonra üstüne çift tıklayıp bilgisayarınıza kurun)

    http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INS_PNT_1501&os=WW1&osl=en&catid=&impid=

    Geçmiş olsun....
    SA Yeni Geldim Bu Bilgisayara Birşey Yaparmı

    Sorunum Bu:

     Arkadaşlar Dell Laptop Batarya Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F56B11330 -- 25 Ekim 2018; 18:18:27 >




  • Problemin çözümü burada, arkadaşlar. Hepinize geçmiş olsun. Konu hortladı ama problem baki.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.