Şimdi Ara

Arkadaslar Hakkinizi Helal Edin :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dorukhanilhan

    Ben bir şartla helal ederim , o da tahriklerinden falan bir kaç ss atarsan.

    Keyfim yerine gelsin şu mübarek cuma günü.
    Boyle birsey yapmam uygun olmaz hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu bırakıyorsun sandım, keşke bıraksan.
  • Edwird, busravisne, fabrikatoroglu

    efsane üyeler

    efsane konular
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Mesajlarinizi gordukce oldukca uzuldum. Gecmiste hatalarim mutlaka olmustur, hepimiz hatalar yapmisizdir ama gecen 6 yilda ben kendini olabildigince gelistirmeye calistim. Eskiden cocuk gibi davranma ve futbol fanatizminin etkisiyle hatalarim olmustur. Ölumun ne zaman gelecegi belli degil belki yarin siz veya ben birimiz burada olmayabilir. Gaflet uzere yaptigim davranislar ve sizi bilip bilmeden uzduysem ozur diledim, bir kez daha suan sizden ozur diliyorum. Lutfen haklarinizi helal edin, sizin helal etmeniz ile sizden özgüven toplayip baska insanlardan da belki oz elestiri yapıp helallik isteme cesaretini toplayabilecegim. Helal edenlerden simdiden Allah razi olsun, tesekkur ederim.

    Alıntıları Göster
    Ya kardeşim dalga mı geçiyorsun, geçmişte ben de eğleniyordum diyorsun, şu yapılanların troll olduğunu görmeyecek kadar gözlerine perde mi indi, kaç yaşına geldin ki hayattan ümidini kestin, çocuklar helal etmiyorum diyerek troll yapıyor işte, seni tanımazlar etmezler, ne büyütüyorsun, alt tarafı hiç tanımadığın insanlara troll yapmışsın, sana troll yapılmış, hayatın donanım haberden mi ibaret? İlla helallik peşindeysen bence öncelikle reel yaşamından başlamalısın, buradan başlaman komik olmuş.
  • Vay be beraber güldük eğlendik reis senin gibisi gelmez
    hakkımı helal etmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal edecek bisey yok surda bilerek yada bilmeden herhangi bir uyeyi sinir etmeyen, yanlis sey yazmamis insan yoktur. Anonim bir forum burasi gercekte cogumuz iyi insanlariz eminim gercek hayatta biraraya gelsek cok duzgun saglam muhabbet doner rakip takim uyeleriyle bile.

    Cok ciddiye almayin helallik bir durum degil bence. Yinede icin rahat edecekse benim helal olsun sana ozellikle bi kin beslemedim sahsen.
  • Adam hala devam ediyor
  • hangi eleman bu
  • Saçma sapan hareketlere gerek yok. Burdaki hiç bir insan senin normal hayatta arkadaşın olmayacak. Kimseye gereğinden fazla değer vermeyin. Herkes burada birbirinin vakti geçmesi için yazan etmenler, abartmayın bu platformu.



    Olayda birazda şov kısmı da var o ayrı. Ama gideceksende Allaha emanet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.