Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
256.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de bugün muayene oldum. Az önce baktığımda tamamlanmadı gözüküyor. Yarın askerlik şubesine gitsem düzeltirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

    mezuniyet sonrası e-devletten askerliği tecil etmek için bugün aile hekiminde muayene oldum,hastaneye sevk etti,bundan sonra ne yapmam gerekiyor , hastane için randevu almama gerek var mıdır ?
  • Hastaneye sevk olan arkadaşlar gidip muayene oluyorlar. O belgelerin kaşeli imzalı şeklinde herhangi bir askerlik şubesine teslim etmeleri gerekiyor. Sonrasında sistemde ise 2 hafta sürüyor tamamlandı olarak gözükmesi için.
  • Aile hekimi tarafindan hastaneye yollandım 3.asamadayim hastanenin hangi ilgili bölümüne gideceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim başıma geldi. Bilginiz olsun. Askerlik şubesine götüreceğiniz raporda ‘askerliğe elverişlidir’ ya da değildir yazısı mutlaka olsun. Aksi takdirde işlem yapmıyorlar. Aile hekiminin verdiği sevk belgeleriyle ilgili hastaneden muayene olduktan sonra mutlaka sağlık kuruluna uğrayın orda elverişli yazısı verecekler. Bu arada sizden o sevk belgelerini elinizden alacaklar. Yani siz elinizde sadece elverişli raporu ile şubeye gideceksiniz. Aklınıza takılan bir şey varsa sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Onların şubeye göndermelerini bekleme. Elinde hekim raporlu elverişli onayı var anladığım kadarıyla. Aslı ya da fotokopi farketmez. Yeter ki ıslak imza, mühür olsun. O kağıdı yarın şubeye götürüp yoklama için geldim demen yeter. Zaten yoklaman sisteme düşmüştür. Şubeyi aramakla vakit kaybetme. İki paralık adamlara derdini anlatıp iyice strese girme. Yüz yüze gidip hallet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile hekimi sevk verdi hastaneye gidip muayene oldum gerekli belgeleri şubeye ayın 10'unda teslim edip oradan onaylı belgeyi aldım. E devletten süreç takibini kontrol ettiğimde hastane sevk işlemleri ve askeralma genel müdürlüğü işlemleri henüz tamamlanmadı görünüyor. Ne zaman tamamlandı olacak acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzkanÇ -- 16 Ağustos 2018; 8:19:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖzkanÇ

    Aile hekimi sevk verdi hastaneye gidip muayene oldum gerekli belgeleri şubeye ayın 10'unda teslim edip oradan onaylı belgeyi aldım. E devletten süreç takibini kontrol ettiğimde hastane sevk işlemleri ve askeralma genel müdürlüğü işlemleri henüz tamamlanmadı görünüyor. Ne zaman tamamlandı olacak acaba?
    Aynı şekilde işlemleri halletmeme rağmen sistemde hala tamamlanmadı gözüküyor. 2 hafta oldu
  • arkadaşlar sağlık sorunlarım sebebiyle geçtiğimiz pazartesi aile hekimim nöroloji bölümüne sevk etti fakat muayeneye gidemedim bugün baktığımda 4 sekme de tamamlandı gözüküyor ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben bugun internetten başvurumu yaptım ilk aşama tamamlandı ama aile hekimimim sakaryada ben istanbula başvuru yaptım (istanbula taşındım). Muaneyi sakaryada olup ertesi gün istanbuldaki askerlik şubesine gitsem sıkıntı olur mu? İlla bunlar aynı şehirde olmak zorunda mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu saptırmadan. Bu durum nasıl düzeltiliyor. Yoksa zamana bırakmak mı gerek ? İşlemler geç işliyor olabilir. Bilgisi olan bilgilendirirse teşekkür ederim.
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Şubeyi aradım e devlette geç görünüyor işlem yapıldıysa sorun yok dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canhatti

    Merhaba arkadaşlar ben bugun internetten başvurumu yaptım ilk aşama tamamlandı ama aile hekimimim sakaryada ben istanbula başvuru yaptım (istanbula taşındım). Muaneyi sakaryada olup ertesi gün istanbuldaki askerlik şubesine gitsem sıkıntı olur mu? İlla bunlar aynı şehirde olmak zorunda mı?
    Aynı şehiri bilmiyorum ama e devlette görünen aile hekimine gitmeniz gerekiyor. İsterseniz bulunduğunuz yere aile hekimini değiştirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif öğrencileride kapsıyor mu bu durum? Ek c2 ile olmayacak mı artık arkadaşlar aydınlatın beni :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir gelişme var mı sizde? Askerlik işlemlerimi yapmış olmama rağmen "Aile Hekiminiz tarafından hastaneye sevk edildiniz. Hastaneye giderek sağlık muayenesi işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir." diyor.
  • Askerlik Şubesi ile tekrar görüştüm. İşlemleriniz hallolmuştur. sistem sebebiyle beklemeniz gerekmektedir deri. Askerlik Şubesi veritabanında işlemler tamamsa problem yok demek istediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar acil cevap gerekiyor bana.Ben de aynı sorunu yaşıyorum ama ben hastanede muayene olamadım çünkü sevk süresi dolmuştu.Benim gerizekalı doktor ne sevk süresinden bahsetti ne de tekrar geldiğimde ikinci muayeneyi etti.2 haftadır uğraşıyorum.Başka şehirde çalıştığım için askerlik şubesi ikamet ettiğim yerde olmalı o yüzden iptal edip elden başvuru da yapamıyorum.İnternet başvurusu yaptığım için iptali ancak ikamet adresimdeki askerlik şubesinden oluyor.Sorum şu;eğer işlemleri tamamlamazsam bir sorun olur mu?Tecil sürem şubat 2019 görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.