Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
256.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bdlkrm B kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ayni durumdayiz o halde. İlk cozume ulasan digerini bilgilendirsin. Elimde saglik kurulu raporu var ama islemimi halledemiyorum boyle sacma sapan bir sistem. Peki asal yoklama takip surecinde aile hekimi yesil yanmadigi surece askerlige gitmek mantikli midir yoksa tek cozum oturup beklemek mi? Onumuzdeki hafta yurtdisina tasinacagim ve bu durum bir sikinti yaratacak mi emin degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile hekimi ben onayladim diyor bugün hastaneye gittim orası da biz ne gerekiyorsa yaptık dedi askeralma genel müdürlüğü ne gittim durumu izah ettim bu sefer aile hekimlerinin farklı bir uygulamada denemesi gerekiyor dedi tekrar aile hekimine gittim ben onayladim tekrar bakayım dedi onaylanmış bak diye bilgisayarı gosteriyor...

    Farklı bir uygulama gerekiyormus dedim şimdiye kadar bunda sorun cikmiyordu, tsk bin sitesine düşmemiştir bekle dedi yani bir günüm yine gitti sonuç yine yok elimizde rapor varken kimse askere gidiyoruz gel diyemez bu bizim sorunumuz değil ama yurt dışı na giderken ne olur bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdlkrm -- 12 Eylül 2018; 17:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Yükümlü Yoklama Başvurusu Tamamlandı
    2 Aile Hekimi Muayene İşlemleri Tamamlandı
    4 Askeralma Genel Müdürlüğü İşlemleri Henüz Tamamlanmadı
    diye gözüküyıor bende de .. inşallah bi sorun çıkmaz. bunlar onaylandıktan sonra sevk evrağımızı alabilecek miyiz ?
  • 8 gündür askerlik şubesi tarafından onaylanmanız gerekiyor kısmı yeşile dönmedi bende de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Daha önceden yoklaması vardı muayenesini de eski yoklama gibi yapmış hastane işlemleri tamamladığımız halde tamamlanmadı diyorlardı. Birliğimizin yeri belliydi fakat işlemler eksikti. Ankara yardım masasından onay geldi hatayı düzeltip işlemlerini yapabilirsiniz diye şimdi kesin gidiyor. Evrak işlemleri tamam Kısmetse
    18 Eylül ASKER HATAY İSKENDERUN 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaesmer -- 13 Eylül 2018; 10:13:19 >
  • Asal yoklama süreç takibi


    Yoklama durumu bu şekilde olan arkadaşların izleyeceği yolları söylüyorum.1 haftadır bunun için gitmediğim kurum kalmadı.
    1) Başvurunuzu yapın
    2) Aile hekimi onayını alın
    3) Hastaneye sevk edildiğinize dair Aile hekiminin verdiği belge ile hastaneye gidik "TEK HEKIM TSK RAPORU" alıp başhekime onaylatın
    4) Şubeye hemen gitmeyin 2 gün sonra gidin üstte verdiğim resimdeki gibiyse %100 sisteme düşmüyordur.
    5) Sisteme düşmediyse şubeye gidip Manuel olarak yoklamanızı yapın. Ve Yanınızda altta vermiş olduğum 2 belgeyi mutlaka ama mutlaka götürün hatta yedek olarak 2 tane çıkartın.

    Asal yoklama süreç takibi

    6) Manuel olarak işlem yapıldıktan sonra kütüğe bağlı olduğunuz şubeye bu evraklarınız yollanacak ve size sevk tarihinize kadar askerlik işlemlerinde herhangi bir sıkıntı olmadığına dair "ASKERLIK ŞUBESİ BAŞKANI ISLAK İMZALI" belgeyi mühürletip verecekler ve onu sakın kaybetmeyin.
    7) İşlemlerinizi elden tamamlamış olup sevk tarihinizi bekliyorsunuz. ( Benim tavsiyem ki bende öyle yaptım. Sevk belgem sisteme yansımaz diye teslim olacağım tarihin 1 hafta öncesinde gene askerlik şubesinden randevu almanız. Ne olacağını bilemeyiz Türkiye burası sisteme düşmezse şubeden sevk evrağını almak zorunda kalacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun herkese.




  • Bugün muayenelerimi tamamladım. Bende de durum bu şekilde hastane sevk işlemleri tamamlanmamış. Sisteme yansıması ne kadar sürer yarın için askerlik şubesine randevu aldım muayene raporlarımla gitsem sorun çözülür mü? Bir tek şube işlemleri kaldı çünkü sevkten önce.

    Asal yoklama süreç takibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 13 Eylül 2018; 14:8:6 >
  • bdlkrm B kullanıcısına yanıt
    Resmen saatlerimizin boşa gitmesine neden oluyorlar ve elde var sıfır. Farklı bir uygulama muhabbetini yeni duyuyorum. Aile hekimine söylediğinde denemedi mi başka bir yoldan. Benimki de ısrarla üzerine düşeni yaptığını iddia ediyor.
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Aynı gün içerisinde aile hekiminin onayı sisteme düştü mü acaba? Birkaç arkadaşın söylediğine göre hastane sevk maddesi yeşile dönmüyormuş bir türlü ama sorun olmuyormuş. Gene de sordur tabi.
  • incibabus İ kullanıcısına yanıt
    Aile hekimi hemen düştü sisteme ama hastane sevkinde işlemlerimin bitmesine rağmen hala düşmedi. yarın için randevu aldım askerlik şubesinden inşallah sorun olmaz da işlemlerim tamamlanır ayın 21 i son gün. 5 ekimde askere gidecekler için.
  • incibabus İ kullanıcısına yanıt
    Söyledim ama şimdiye kadar bununla yaptım başka uygulama bilmiyorum sisteme düşer dedi.

    Ben hala bekliyorum şimdi baktım yine aile hekimi kısmı kirmizi, tamamlanmamış diyor ben işe başlayacam ama acelem yok beklemekteyim olmadı aile hekimini degistirecem öyle deneyecem

    Sisteme düşen arkadaşlar hangi aile hekiminde yapmış öğrenmeye çalıştım bu hafta da onaylanmazsa bende o aile hekimine gececem belki sende deneyebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastane sevk işlemleri tamamlanandı olmuyormuş arkadaşlar askerlik şubesine evrakları götürmeden. Askerlik şubesini aradım sordum. Kesin bilgidir. Ayrıca sıra beklemek istemiyorsanız e-devletten randevu alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cumleyi tam anlamadim. Askerlik subesine gidip islemi tamamladigimizda hastane sevk islemleri o zaman mi onaylanmis oluyor yani? Bilgilendirebilirsen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Hastane sevk islemleriyle ilgili sorun cikti mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdlkrm B kullanıcısına yanıt
    Evet an itibariyle aile hekimi sorununu cozdum. Olay su arkadaslar: aile hekimi islemi sonlandirdigini saniyor ama aslinda sonlanmiyor. Belgeniz gozukuyor ekranda onun hemen ustunde ufak bir yuklenme goreceksiniz, e-imza icin. Onun da ustunde imza yuklenmediyse buradan yukleyin diye bir buton var. Ona basacak, bir program yuklenecek. Ona bastiginda da bir sayfa aciliyor, oraya sizin islem kodunuz ve kendi sifresini girecek o bilgi onda vardir. Bastigi zaman ana sayfada muayene islemi tamamlanmistir yazisi cikiyor ve anin asal yoklama surrc takibi sayfanizda aile hekiminin yesile dondugunu goreceksiniz. Islem budur. Ulkemizde herkeste bilgi eksikligi oldugu gibi hekimlerimizde de var ne yazik ki. Haftaya askerlik subeye gidip islemlerimi sonlandiracqgim yeni bir sorun cikmazsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incibabus İ kullanıcısına yanıt
    Evet ozaman ikiside yeşil yanıyor hepsi tamamlandı oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de 3. Aşamada takıldım elimde tek hekim tsk raporu ve askerlik yoklamasında doldurduğum belge var yazdıklarınıza göre Pazartesi randevu aldım şubeden bu şekilde gitsem orada aşamalar yeşil olur mu ? Bi de ben tecil ettiricem şu an Şubat yoklamasına düşmüşüm ama gitmek gibi planım şu anlık yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incibabus İ kullanıcısına yanıt
    Pazartesi o zaman tekrar aile hekiminin yanına gidip yapması gerekeni anlatayım

    Çok sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yoklama var olarak gözüküyor bende ve yeşil ışık felan hiç birisi yok.
    Askerlik şube ile konuştum zaten üniversiteden mezun olduktan sonra yapmışsınız dedi bilgilendirmek amacı ile burada dursun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.