Şimdi Ara

ASHEN|XBOX ONE,WINDOWS EXCLUSIVE| (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun ilk bir saatte çok sığ gelmişti , ancak oynadıkça baya keyif vermeye başladı.Bug yüzünden arada oyun donuyor , tekrar girmek gerekiyor.Bu grafikler için yükleme süreleri çok uzun.Başka da bir sıkıntı görmedim oyunda.

    Çözemediğim bazı şeyler var ama.

    - Köyde eşyalarımızı satacağımız mekan açılıyor mu ilerde , sandıktaki eşyalar birikti.

    - Yanımızda bize eşlik eden npc lerin hareketlerini çözebilen var mı? Tam boss a giricem , bir bakmışım bizimki ortadan kaybolmuş.Çağırıyorum gelen giden yok.Bir süre sonra bir anda yanıma gelmiş takılıyor.Gerçek oyuncu da değil bu arada hareketlerinden anlaşılıyor.

    - Oyunun ortalarına doğru açılan , ana menüdeki "children of sissna " kısmını deneyen var mı?

    Ufak bir tüyo da , büyük ve yavaş hareket eden bossları uzaktan mızrak atarak çok daha kolay alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 16 Aralık 2018; 22:13:26 >
  • Souls-like oyunların atası Dark Souls değil Demon's Souls'dur. PS3 zamanlarında zorluğuyla, kelime manasıyla, Dualshock ısırmışlığım vardır. O sebeple Souls oyunlarına hep uzak durdum.

    Çok merak ettim Ashen ama hazır game-pass varken deneyeceğim.
  • BiyikliJedi kullanıcısına yanıt
    Souls serisi kadar zor değil kesinlikle , yanında savaşan npc senden iyi savaşıyor çoğunlukla , baya güçlü kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wither

    Souls serisi kadar zor değil kesinlikle , yanında savaşan npc senden iyi savaşıyor çoğunlukla , baya güçlü kalmış.
    Bazen oyun senden habersiz o npc yerine normal insan atıyormuş o yüzden iyi oynuyor olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 17 Aralık 2018; 14:22:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LinkX

    Bazen oyun senden habersiz o npc yerine normal insan atıyormuş o yüzden iyi oynuyor olabilir

    Alıntıları Göster
    Ben bunu geçen farkettim. Bi baktım kafasına göre gidiyor napıyor bu diyorum normalde NPC beni takip ediyordu meğerse gerçek oyuncuymuş :)
  • Duymuştum bunu da etraftaki itemleri falan toplamadığı için yine de yapay zeka sanıyordum , gerçek oyuncuymuş çoğu evet.Uyarsaydı oyun bizi biri katıldığında daha iyi olurmuş.Multiplayer ayarından kapattım online ı şimdi dibimden ayrılmıyorlar
    Boss larda açarım artık.
  • ben başta açık alanda baya oynadım ama mağaradaki hayaletler görür görmez resmen yanıma ışınlanıyor ve direk alıyor beni kaçamıyorum o hayaletlerde ne yapmak gerekiyor var mı bir tüyo yanıtlarsanız teşekkürler
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Tam üzerine atlarken B tuşuyla dodge yapacaksın.O boşa atlayınca arkasından vurabilirsin.Zamanlamayı tutturamıyorsan sürekli dodge yap.Bir de elinde fener olsun.Boss dan bahsediyorsan da duvarın içine girdiğinde yanına git vur sağlam hp si gidiyor.



    Oyunun sonlarına yaklaştım , sonlara doğru 45 dk falan save taşı olmadan ilerliyorsun ,düşmanlar 3 erli 4 erli saldırıyorlar aynı anda.Dün save noktasına yakın beni de yanımdaki oyuncuyu da öldürdüler iyi sövdüm.Souls serisinde yok bu kadar uzak bornfire aralığı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bitti , senenin en iyi oyunlarından biri kesinlikle.Bize böyle exc oyunlarla gel işte ms.
  • içeride ilerlerinde sağlı sollu titanların ve hayaletlerin olduğu bir zindana geldim 10000lik keseler var içerisinde toplayabildiğimi topladım ilerlemedim köye dönüp puanları harcadım. Bu zindanı yapmak şartmı görevler var diğer görevler yeri gösteriyor fakat gidecek yol kapalı yıkılmış duvar var çevresinde geçilecek yer yok. benim şanssızlığımmış o baştaki hayaletler biraz gelişsem sıkıntı olmayacakmış ben direk dalmışım o yüzden sıkıntı yaşadım şimdi o yere gittiğimde bana tek atan hayaletler 15 de 1 canımı azaltabiliyor o kadar. internette faraaz khan video çekiyor oyunun ilk bölümünün videosunu izledim daha 2. kısım videosunu çekmedi oyunda olmadı onun videoyu çekmesini bekleyeceğim ve ondan sonra ilerleyeceğim. baya zevkli oyun gamepass sayesinde bu ay da iyi bir oyun oynadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wither

    Oyun bitti , senenin en iyi oyunlarından biri kesinlikle.Bize böyle exc oyunlarla gel işte ms.
    Ne kadar sürüyor ortalama?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Youtube da ashen walkthrough yazınca 13 bölümlük tam çözüm var çoktandır ondan yardım alabilirsin.



    Oyunun ortalarına doğru geçemediğin duvar oluyor görev arkasında kalıyor.Orada yapacağın şey , herhangi bir mızrağı eline alıp sütunların tepelerinde olan oturan adam heykellerine ( elinde kırmızı fener olanlar ) nişan alıp mızrak fırlatıyorsun.Heykeli vurunca yanına ışınlanıyor karakter , heykelden heykele bu şekilde geçip duvarın arkasına geçip göreve gidebilirsin.



    Bu heykele ışınlanma olayını ulaşamadığın bölgelere , itemlere ulaşmak için de kullanacaksın ilerde.

    Dediğin zindanı çıkartamadım ama görev listesinde üst taraftakiler ana görev.Alt taraftakileri yapmasanda olur ama görevler hp ve stamina arttırdığı için tüm görevleri yapmak daha mantıklı.Oyun zaten kısa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 20 Aralık 2018; 19:59:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Oyun basit bir oyun souls serilerine göre , o yüzden baya kısa.Hızlı gidersen 10 saatte biter , farm kasarsan 15 saat en fazla.



    Oyun bitince devam da etmiyor malesef son görev (boss) öncesine atıyor seni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    aynen o dediğin yerdeyim mızrak işi hiç aklıma gelmemişti deneyeyim saol o dediğim zindan şu sonunda dev bir tahtta oturan elinde fenerli bossun olduğu zindan
  • Oyunda pvp modu varmı arkadaşlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mızrakla ışınlanma becerisi için sondan 3. elinde fener olan bossu kesmek gerekiyormuş zindanın sonundakini o yüzden ben bulamamışım. bende bitirdim videosunu izlemiştim büyük ihtimalle bu yüzdendir bosslarda hiç ölmeden ilk denememde kestim hepsini sondan önceki boss en zorlayıcısıydı son boss mızrak gibi uzaktan sağlam hasar alıyor etrafında rahatsız edici başka düşman olmadığı için en kolay bosslardan biriydi 50 tane filan gerek kesmek için mesafe korunursa neredeyse hasar almadan kesilebilir. Adamlar güzel oyun yapmış grafikler biraz zelda yı andırıyor. bitiş yazısında Sibel diye birisinin ismi de geçiyor. özellikle oyunun son çeyreğindeki o sarayın göründüğü kısımdan saraya kadar olan ve saray içindeki atmosferi beğendim.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Evet son boss tek geldiği için zorlamıyor.Bir önceki boss da zorlanmıştım ben de , sürekli yaratık spawn eden.
    Zaten silahlar ve sabit iksir şişesi upgrade leri bitince para harcayacak bir şey kalmıyor.Satıcıdaki hp yi %100 dolduran iksirde ucuz olunca baya baya kolaylaşıyor oyunun sonları.Bir de ölünce undead olarak 1 kez daha canlanmana izin veren bir taş var , hani şu 10000 scoria olanlardan satıcıdaki , o da olunca ölümsüz gibi oluyorsun.

    Zorluk seviyesini oturtamamışlar tam , sonlara doğru zorluk pek kalmıyor.Gerçi hardcore mod gibi bir mod var ana menüde ona bakmak lazım belki de.

    Özetle souls oyunlarıyla kıyaslanacak bir oyun değil, kendi halinde çok basit bir sistemi olan ama oynaması çok zevkli bir oyun yapmış adamlar.
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Pvp modu yok bildiğim , en azından ben görmedim böyle bir şey.
  • Coop takılmak isteyen olursa beni ekleyebilir
    Gametag: Elenainax

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunda bulduğunuz her item uniqe yani tekmiş, o yüzden quest'e giderken inventory'de yer açıp gitmenizi tavsiye ederim ki drop etmek zorunda kalmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.