Şimdi Ara

Aşırı hız kazası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beni eleştiren arkadaşların kaygılarını çok iyi anlıyorum, sosyal hayatta tanış olsak şahit olursunuz ki hiçbir suretle hız limitlerini aşarak araç kullanmam, bütün kurallara harfiyen uyarım ama çok çok nadir zamanlarda hız limitlerinin biraz üstüne çıktığım zamanlar olur, bunu da keyfi olarak değil aciliyetin elzem olduğu durumlarda yaparım. Şuna eminim ki herkesin hız limitlerini aştığı bazı durumlar var. Bu nedenle ölmüş birisinin arkasından böyle nefret dolu söylemler hoş değil. Onun hukuku bu dünyadan kalktı Allah ile artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özgürwilly

    Beni eleştiren arkadaşların kaygılarını çok iyi anlıyorum, sosyal hayatta tanış olsak şahit olursunuz ki hiçbir suretle hız limitlerini aşarak araç kullanmam, bütün kurallara harfiyen uyarım ama çok çok nadir zamanlarda hız limitlerinin biraz üstüne çıktığım zamanlar olur, bunu da keyfi olarak değil aciliyetin elzem olduğu durumlarda yaparım. Şuna eminim ki herkesin hız limitlerini aştığı bazı durumlar var. Bu nedenle ölmüş birisinin arkasından böyle nefret dolu söylemler hoş değil. Onun hukuku bu dünyadan kalktı Allah ile artık.
    Ankara Trafik Instagram hesabında yazanlara göre; araç sürücüsünün ehliyeti yokmuş; kendisi patronmuş (benim eski patronum demiş birisi, ne patronudur bilemiyorum) ve kaza yerinde ibre 180 km/s hızda takılı kalmış.

    Trafiğe bakarsanız herkesin acelesi var; "acele" çok subjektif bir tanım. Ortalama Türk insanına göre "iftara geç kalmak" ya da "diziyi kaçırmak" trafikte tüm kuralları hiçe saymak için yeterli bir "acele" ama bana göre bahsettiğiniz gibi kural tanımadan araç kullanmak sadece birinin hayatı tehlikede ise hoş görülebilir. "Toplantıya geç kaldım" gibi mazaretleri de ben mazaret olarak kabul etmiyorum, ayna karşısında 5 dakika az harcasınlar ya da sıcak yataktan 5 dakika erken kalksınlar. 40 yaşına geldim, bu yaşıma kadar hiç bir toplantıya ya da önemli olaya geç kalmadım; çünkü her zaman bir miktar emniyet payı bırakarak, saatinden önce hareket ettim. Bunlar mazaret değil; işin kolayına kaçmak. "Acelem var" diyenlerin %99'unun acelesi falan yok...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.