Şimdi Ara

Askerliğini Tecil Ettirmek İsteyenler(Tecil İçin Şartlar,Gerekenler) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
35
Favori
674.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biometrik fotoğraf verilebiliyormu şubeye?
  • 1985 doğumluyum. 2004 haziranda tecil işlemlerim tamamlandı. 2004 eylülde üniversiteye başladım.
    2010 temmuzda mezun oldum. Şu anda benim durumum nedir acaba?
    İnternet üzerinden lanet olası bir sorgulama ekranı olsa da biz de rahat etsek durumumuzdan. Çok mu zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaba

    1985 doğumluyum. 2004 haziranda tecil işlemlerim tamamlandı. 2004 eylülde üniversiteye başladım.
    2010 temmuzda mezun oldum. Şu anda benim durumum nedir acaba?
    İnternet üzerinden lanet olası bir sorgulama ekranı olsa da biz de rahat etsek durumumuzdan. Çok mu zor

    ekim sonuna kadar vaktin var. askerlik şubesine bir uğra bence
    http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/sonyoklama_TRT_duyurusu_2010.doc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 2 Eylül 2010; 2:10:30 >
  • arkadaslar merhaba

    ben temmuz 2010'da bir lisans programından mezun oldum ve 88 temmuz doğumluyum. mezun olduktan sonra askerlikle ilgili bişey yaptırmadım.
    Ben önümüzdeki aralık döneminde değil de nisan döneminde askere gitmeyi planlıyorum. herhangi bişey yapmam gerekiyor mu?? bişey yapmazsam ne zamana kadar tecilli?? bilgisi olan arkadaslar açıklarlarsa çok sevinirim.

    teşekkürler
    saygılar

    Güncelleme
    " Arkadaslar askerliğimi 2 sene tecil ettirdim, bunun için son tarih 31 Ekim'e kadarmış, aynı durumda olan arkadaslar varsa bu bilgi faydalı olabilir"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiron_6000 -- 17 Eylül 2010; 14:44:23 >
  • MErhaba arkadaşlar,
    ben 2 yıllık yüksek lisansı 4 yıla yani 8 döneme uzattım, bu dönem son dönemim,
    merak ettiğim yüksek lisanstan sonra 1 yıl uzatılabiliyor ben okulu uzatmalı bitirdiğim için yine 1 yıl tecil ettirebilirmiyim.
    bir de bugün bağlı bulunduğum muhtara jandarma beni sormuş kaçak falan demiş, oysa 8. döneme daha yeni kayıt yaptırdım, bu kaçk durumu nerden alaka onu da anlamadım..
  • arkadaşlar ben 2010 temmuzda lisans bitirdim.sonra 31 ağustosta aralık-2010 celbi için başvurdum.sorum şu ben im tekrardan tecil hakkım var mı? tecil ettirmek istersem en son hangi tarihe kadar başvurmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteorzzz


    arkadaşlar ben 2010 temmuzda lisans bitirdim.sonra 31 ağustosta aralık-2010 celbi için başvurdum.sorum şu ben im tekrardan tecil hakkım var mı? tecil ettirmek istersem en son hangi tarihe kadar başvurmalıyım?


    arkadasım emin değilim ama ekim sonuna kadar yapabiliyosun sanırım. askerlik şubesine tecil ettircem diye bi git istersen, aralık celbi için de yazıldığını falan söyleme :) ya da farklı bi askerlik şubesine git. dediğim gibi ekim sonuna kadar yapabilirsin diye biliyorum.
  • slm arkadaşlar size bir sorum olacak..ben 22.haziran.1992 doğumluyum ve bu sene liseden mezun oldum.ve üniversiteye yerleşemedim.ve dershaneye yazıldım bir sene daha çalışıp gireceğim üniversite sınavına .benim aklıma takılan şey benim şuanda askerlik tecil falan yaptırmam gerekiyormu???aklımı kurcaladı.şimdiden teşeküür ederim bilgilendirirseniz çok sevirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 30 Eylül 2010; 16:43:26 >
  • evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum yardımcı olacak kimse yok mu
  • kardeşim sene 2010 sen 92 doğumlusun senin tecile falan ihtiyacın yok için rahat olsun da

    arkadaşlar ben 88liyim liseden sonra yatay geçişle MYO ya girdim bu sene de ordan mezun oldum 2 sene de açığa kayıt olcam 3 4 tamamlayacağım fakat ben teknik program okuduğum için 1 sene de hazırlık okumam gerekiyo 3le 4ten önce bugün şubeyi aradım hazırlık sınıfında tecil edilmiyo dedi fakat bu sene mezun olduysan diploma ve fotokopisi nüfus cüzdanı ve fotokopisi ve de 2 resimle git tekrar tecil ettirebilirsin dedi ama diplomamı alalı 2 ay oldu ve 4. tertipler gidecek kasımda acaba geç kalmış falan olabilir miyim?
  • arkadaşlar heyet raporu alıp bir dönem daha askerliği erteletmek için hangi tarihler arasında raporlu olmamız gerekiyor ?
  • quote:

    kardeşim sene 2010 sen 92 doğumlusun senin tecile falan ihtiyacın yok

    teşekkür ederim cevap için..

    birde diyelim muayene kağıdı geldi muayeneye gidince orda soruyorlar mı tecil ettirmek istiyormusun diye?
  • 88 doğumluyum. Açıköğretimden kaydımı 31 Ekim'e kadar sildirip tekrar tecil hakkı doğacağını belirtmişlerdi buradaki arkadaşlar. Yarın açıköğretim bürosuna gidip kaydımı sildireceğim bunun için (2 yıl üstüste sınıf tekrarı yaptım 2 yıllıktı kaydolduğum bölüm).

    Tekrar sorayım var mı tecil hakkım? Varsa ne yapmam gerekiyor? Askerlik şubesine gidip ne diyeceğim? Kaç günde hallolur bu işlemler. Bilen biri lütfen açıklasın.
  • arkadaşlar merhaba.size bir kaç sorum olacaktı.ben 2 yıllık myodan eylul ayında mezun oldum ve eğitimime yurtdısında devam edeceğim.tecille ilgili sorularım var.ben 1988 doğumluyum.en son 22 ağustos 2007de tecil işlemimi yaptırmıştım.beni 1 yıl tecil etmişlerdi.2007 yılında açıköğretime kaydımı yaptırdım ve geçen sene açıkogretim harcımı yatırmadım.bu sene 29 kasımda kayıt yenilemeler var.harcı yatırmassam askerliğim tecilli midir?benim kasımın sonunda yurt dışına çıkma ihtimalim var.askerlik tecili için ne yapmalıyım?askerlik şubesine gitmem gerekiyor mu?yoksa aöfün kayıt yenileme tarihine kadar beklemelimiyim?şimdiden teşekkürler.saygılar.
  • Ben kasım 91 doğumluyum beklemeli öğrenci olarak gözüküyorum lise bitti 2 sorumlu dersim var tecil ettirmeme gerek varmı varsa bunu hangi belgeyle yapacağım?
  • Arkadaşlar ben bugün 2 yıl tecil ettirdim ve bir iki sorum var:

    1. Mezuniyet tarihim haziran. Ancak görevli Ağustos 2012'ye kadar tecili olduğumu söyledi. Neden 2 ay fazladan aldım?
    2. Eğer Ağustos'ta tecilim bitiyorsa ve herhangi bir eğitime başvurmamışsam yeniden ne zaman askerlik şubesine gitmem gerekir?
    3. Bugünkü muayene çok kıytırıktı. Soyunmayı bırakın, paçamı sıyırmış değilim. Komutan sadece vücudumda yara var mı diye sorup rakamları okuttu, o kadar. Tecil olduğu için mi böyle oldu? İleride askere gitmek üzere şubeye gittiğimde yeniden ve daha kapsamlı bir muayeneden geçecek miyim yoksa bu tek sefer yetiyor mu? Boyum, kilom, sağlık durumum değişmiş olabilir mesela 2-3 yıl içinde.
    4. Eğer üstteki sorunun yanıtı evetse aynı durum tecilimi bozduğum zaman da geçerli mi? Yani yeniden muayene olur muyum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 20 Ekim 2010; 16:38:05 >
  • arkadaşlar ben kasım 1991 doğumluyum tecil ettirmem gerekiyor mu
    Bide tecil süresi 3 yıl olmuş ben lise mezunuyum dersaneye gidiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekil18 -- 20 Ekim 2010; 20:05:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sekil18

    arkadaşlar ben kasım 1991 doğumluyum tecil ettirmem gerekiyor mu
    Bide tecil süresi 3 yıl olmuş ben lise mezunuyum dersaneye gidiyorum

    tecil ettirmen gerekiyor.

    bende 91 liyim bugün halıcıoğlu askerlik şubesine gittim tecil ettirmek için.en az 10 kere bir o odaya bir yukarıdaki odaya sonra tekrar aşağı derken muayeneye geldik nasıl muayeneyse kilomu ve boyumu kendim ölçtüm askere söyledim yazdım sallasam anlamayacak sonra doktor değil üstü soyundurmak yakamı bile açtırmadı vücudunda çizik varmı hastalığın varmı dedi birde renkli sayı okuttu imzaladı indim aşağıya 3 yıl tecil ettiler 31 aralık 2013 e kadar muayene hakkım var 2014 şubat celp dönemim.ama o kadar beklemem ben 2012 şubatta yada mayısta giderim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budunçar -- 21 Ekim 2010; 21:03:39 >
  • arkadaslar ben 91 liyim liseden mezun olamadım alttan bir dersim var askerligimi tecil ettirmem icin ne yapmam lazım cok acil yardım ederseniz iyi olur simdiden eyvallah (:
  • arkadaşlar 21 yaşındayim ve akşam lisesinde okuyorum bu sene mezun olacam liseden ama aklıma takılan bir şey var şimdi ben mezun olduğum zaman askerliğimi tecil edebiliyormuyum yoksa tecil hakkım olmuyormu ? çünkü 22 yaşına girecem ve 20 yasında askere alıyorlar bu okudugum 2 yili tecil olarakmı sayıyorlar simdi? Üniye falan hazırlanıyorum bu sene ama olurda kazanamazsam askeremi alıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.