Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
25
Favori
111.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ne arkadaş ya ? Oynanış, her şey aynı. Sadece kıyafetler ve mekanlar farklı. Adam 1 senede oyun yapıp, sıfır oyun fiyatına satıyor. Ubisoft Ps2 zamanında güzeldi. Moku çıktı.
  • Assasins' Creed Origins' in Yunan editionu olmuş. (eleştridiğimden değil) mısır baya iyiydi. biraz da yunan adalarında takılalım aynı sistemde :)
  • Sanki bir sonraki oyunu ya Roma yada Konstantinapolis te geçecek gibi geliyor.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Farklı stüdyolar, farklı oyunların farklı bölümlerini yapıyor Oyunları peşpeşe değil de paralel yapıyorlar yani. Bu yeni çıkacak oyun en az 2-3 senedir yapımdadır.
  • Eskiden Expansion Pack'ler vardı. Aynı oyun motorunun, mekaniğin üstüne yepyeni bir tema ile yeni bir oyun çıkardı ortaya. Bu Odyssey anca Expansion Pack'ı olur işte Origins'in.

    Özledim eski günleri ana oyunun üstüne çıkan 2 Exp. Pack'i :(
  • Kayıklar yine var mekanlar aynı zırh görünüş falan aynı kuş bile aynı valla helal olsun yenilik sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekledim. Gördüğüm kadarıyla origins'in sparta teması yedirilmiş versiyonu gibi görünüyor. Sevindirici tarafı gemi savaşlarının geri dönmesi. Black flag gibi kapsamlı yapılırsa çok iyi olur. Gerçekten zevk vericiydi gemiyi geliştirmek ve savaşlara girmek.

    @CheKD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 10 Haziran 2018; 16:57:43 >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Far Cry 5'den de alıntı yapmışlar gibi gözüküyor, bölge ele geçirme olayı oradan alınma gibi resimlerden anladığım kadarıyla. Ubisoft kendi yağında kavrulan bir firma, bir oyununda bir şey tuttu mu sürekli onu kopyalıyor, oyunlarının konsepti farklı oluyor fakat oynanışı değişmediğinden sürekli aynı oyunu oynuyormuş hissine kapılıyorsun. Basite kaçmayı seviyor Ubisoft bu yüzden de çoğu oyunu akıllarda uzun süre kalmıyor.
  • İlk gameplay geldi!

  • Sıkı bir fanı olmakla birlikte ilk defa bir assassins creed oyununu beğenmedim. Oyunun adı Assassin's Creed fakat içerisinde Assassin'lik temasını artık barındırmıyor. Kısaca Assassinlik sadece isimden ibaret. Önce modern zaman storysi yok edildi şimdi ise assassin teması. Oyun tamamen tarih simulasyonuna doğru kayıyor.
  • İlk bilgiler:

    Oyun milattan önce antik Yunanistan'da geçiyor.
    Oyunda oynanabilir iki karakter var ve seçim yaptıktan sonra tüm oyunu o karakterle oynayacağız.
    Gemi savaşları geri dönüyor ve Assassin's Creed 4'te olduğu gibi keşfe çıkabileceğimiz adalar mevcut.
    İlk defa diyalog sistemi geliyor.
    300 askere kadar büyük savaşların içine girebileceğiz.
    Oyun 5 Ekim'de çıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Sıkı bir fanı olmakla birlikte ilk defa bir assassins creed oyununu beğenmedim. Oyunun adı Assassin's Creed fakat içerisinde Assassin'lik temasını artık barındırmıyor. Kısaca Assassinlik sadece isimden ibaret. Önce modern zaman storysi yok edildi şimdi ise assassin teması. Oyun tamamen tarih simulasyonuna doğru kayıyor.
    Hocam sorma ya çok büyük beklentilerle AC Origins aldım geçen gün, bugün başladım oynamaya tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Animus falan bile görmeden daldık oyuna, ne günümüzde geçen hikayeden en ufak iz ne de assassinliğe dair bir şey. Adamlar hidden bladesiz AC yapmış.
    Daha oyunun çok başındayım, belki assassin teması hakim olur zamanla ama bilemiyorum. Oyunu biraz oynadım ama AC 2'den beri her AC'nin klasiği haline gelen asıl hikaye başlarkenki AC logosu bile çıkmadı.

    Yedi dövüş sistemini de hiç beğenmedim, çok hantal. Umarım ileride biraz daha skill kazanınca falan dövüşler çeşitlenir ve güzelleşir.

    AC 1-2-Brotherhood-Revelations hepsi heyecanla bekleyip bayıla bayıla oynadığım oyunlardı. Sonra 3 geldi büyük beklentiyle aldım ama beş para etmez bir oyun çıktı, beğenmediğim tek AC diyebilirim. Black Flag de oynattı kendini, derken Unity'yi ucuz kod bulup 3 dolara Xbox One'a almıştım ama yine aynı şeyleri yapmak gözümde öyle büyüyordu ki bir türlü başlayamadım, ama başlayınca hiç bırakmadan onu da bayıla bayıla oynadım. Daha sonra Unity'ye başlamadan önceki hislerim bu sefer de Syndicate için oldu, bir türlü başlayamadım ona. Ona da başlayınca hikayesiyle olmasa da oynanışıyla en beğendiğim AC oldu (şu suikast görevlerine çeşitli opsiyonlar koymaları çok renklendirmişti oyunu, gizliliğe verilen önem güzeldi).

    Yani olay şu ki AC evet Origins'e kadar hiçbir büyük yenilik yapmadan giden bir oyundu ama aynı formül hep de tutuyordu, hep kendine bağlayan severek oynatan bir oyun olmuştu. Bu yüzden Origins'teki değişim iyi mi kötü mü bilemiyorum şimdilik, bir de Origins'in üzerine yine antik çağlarda geçen Odyssey'in duyurulması da acaba artık 13. yüzyıldan sonra geçen daha modern, eski oyunlar gibi daha gizliliğe dayalı bir AC oyunu göremeyecek miyiz artık endişesini yarattı.

    Valla konunun dışına çok çıktım ama seri hakkında içimi dökesim gelmişti kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 12 Haziran 2018; 1:18:8 >




  • İlk kez wicther 3 e sövesim geldi adamlar witcher kopyası origins cıkardılar şimdi sıra her sene aynı oyunu önümüze koyma sırası mekanikler yaşlanana kadar en az 4 sene benzer assins görmeye devam bu da satacak deli gibi o ayrı oyun bildiğin dlc normalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam witcher e neden sövüyorsun ki? Ac ye sövsene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüklerin efendisine donmus oyun.paso dalmalı vurdulu kırdili yapmışlar.Nerede o gizli gizli arkadan gidip suikast yapma,tırmanmalar vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altair'le Ezio'nun gözleri yaşlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trailerı çok beğendim ben. Eğer istediğimiz karakterle oynayabiliyorsak, bayan karakteri seçerim. Değişiklik olsun biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac:Origins için herşeyin başlangıcı orijini dediler, şimdi bu yeni oyun daha eski bir tarihte geçiyor. Assasin muhabbetine nasıl bağlanacak merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity bu neslin son gercek Assassin oyunuydu. Ondan sonra zaten Assassin olayimiz bitmisti. Nasil ki yeni bir Prince of Persia yapilmayacagini kabul etmek zorunsaysak AC'nin de artik suikast temasini bitirdigini kabul etmek lazim. Neden ubisoft boyle yapiyor bunu bilemedik iste. Neden PoP yok ve neden AC koklerini terketti. Bana tek kelime mantikli cevap gelse tamamim. Para degil bunun sebebi belli. PoP yapsan kopek gibi satacak Sands of time kafasinda bir konsept satmaz mi hala gunumuzde alternatifi yok. AC yi suikast temali agir bir oyun yapsan satmaz mi o da kopek gibi satar. Neden ubi boyle yapiyor anlamiyorum o yuzden. Adamlar Prince of Persia diye bir oyunlari oldugunu unuttu ya. Hayir hicbir haberci muhabir de cikip bunu sormuyor bir suru salak salak roportajlar yapiyorlar anca. Biri cikip sorsa neden PoP yapmiyorsunuz ve neden AC'yi suikastci kimliginden cikarip God of war'a cevirdiniz? Bunu neden soramiyorlar ubisoft tayyip erdogan mi bu oyun dunyasinda ne yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.