Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
25
Favori
111.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Origins cidden tarihi olarak, oynanış olarak muazzam bir oyundu. Bu oyunla birlikte seri tekrar zirve yapacaktır hele o müziği dinledikten sonra <3
  • Easter Gamers oyunun demosunu oynamış merak edenler bakabilir. (ilk izlenimim Origins'in kopyası olduğu yönünde)


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Artık kimse Kardeşlik hikayesini aramıyor bana kalırsa şu oyunun verdiği tarihi, atmosferi ve mekan tasarımları çoğu oyunda yok grafiklerde origins itibaren çağ atladı resmen. Burada tek hata Ubisoft'un 2 yılda bir çıkarıcaz dedikten sonra tekrar 1 yıla düşmesi.

    Reddit'te yazılanlara göre Ubisoft bu kadar erken duyurması yeni nesilden sebep diyorlar. 2018-2019 oyun bolluğu 2020 itibaren oyun çıkmamaya başlayacak gibi görünüyor.
    Nasıl bir oyun bolluğu var da her sene çıkması tepki alıyor anlamıyorum. Bu kadar mı doydunuz oyunlara. Diyelim ki çıktı, istemeyen bir sene almaz bir sene alır. İki yılda bir çıkmış gibi takılabilir. Nasıl dertlerimiz var böyle oyuncular olarak. Her sene çıkıyormuş. Tüh ya.
    Her oyunu aynı ekip yapmıyor ki, Odyssey'i yapanlarla Originsi yapanlar aynı kişiler değil. Ubisofta bağlı birçok stüdyo var. Oyun 12 ayda yapılmıyor yani. Biz Origins'i oynarken bu oyun çoktan geliştirilme aşamasındaydı.




  • Ubisoft'un tasarımcıları harika ya. Ulan bu nasıl Collector ulan ubi seri üretim yapıyorsun ama hakkını veriyorsun. 150 dolardan aşağa çıkmaz bu sürüm.

    Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Bir de en başından, 3 oyunluk bir seri yapacakları söylenmişti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni oyunu bekleyene kadar önceki bir AC oyunu oynayasım var. Syndicate ve Rouge'u oynamamıştım, hangisini önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Rouge u bende oynamadım hiç.. Ps3 e çıkan son oyundu unity ile beraber çıkmıştı sanırım. syndicate i tavsiye ederim fena oyun değildir.

    Asassins serisinin en sevdiğim yönü, ciddi tarihçilerle çalışmaları ve o dönem ki karakterleri ve mimariyi neredeyse birebir oyuna aktarmaları oyun yeri geldi mi bir müze edasında da olabiliyor ki ac2 den beri bunu hep devam ettirdiler. Bu konuda Ubisoftun hakkını yemem adamlar oyun başına bile " bu oyun yapımında her dinden ve dilden insanlarla çalışılmıştır " gibi bir yazıları bile vardı.

    Originste başta yoktu bu olay o yüzden çok içerlemiştim ama daha sonra güncelleme ile mükemmel bir sistem yaptılar. Originste karakter seçip müze turu gibi oyun mekanlarını turlamak harikaydı.

    Burada herkes modern dünya hikayesinin neredeyse bırakılmasından şikayet etmiş ama modern dünya hikayesi varken kimse sevmiyordu. Oyunun zırt pırt kesilip modern dünyaya dönmesine çok ayar olan hatırlıyorum. Zaten modern dünya hikayesi de Desmond miles ve onun ölümü ile bitti. Ondan sonra ki modern zaman çok tırttı ve herhangi bir maceradan çok tırt bir şekilde bi yerlere gidip 2-3 düğmeye basmaktan ibaretti. Keza originste öyle Layla karakterine gerek bile yoktu bana kalırsa.

    Bu arada originste suikast olayı yok denecek kadar az yani oyunda suikast ile ilerleyebilen kaç kişi vardır bilemiyorum oyun genelde aksiyona dalmaya teşvik ediyor bu da öyle olacaktır. Level sistemi bu sebeple bu oyuna olmuyor zira bir adama arkadan yaklaşıp boynuna o bıçağı saplasanız bile eğer eleman sizden 3-4 level yukarıda ise yarı enerjisi gidiyordu. Ulan şah damarı habersizce koparılmış bir adam nasıl kılıcı kalkanı eline alıp dövüşür

    O yüzden originsde hidden blade gereksiz ötesi bir silah kalmıştı. Bunda da öyle olacaktır...




  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    rouge ac4 ün kopyası gibi syndicate süperdir bana göre origins 1. syndicate 2. sırafa gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisdragon

    rouge ac4 ün kopyası gibi syndicate süperdir bana göre origins 1. syndicate 2. sırafa gelir
    Syndicate ı satın almıştım ama ateşli silahların fazlasıyla devrede olduğunu görünce ilk görevi bile bitirmeden satmıştım. Şimdi yokluktan oynayasım geldi. Rogue'un da hikayesi övülüyor baya. Templar olarak oynuyormuşuz. Kararsızım hala. Deniz savaşlarını da sevmemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun origins’in dlc’si bile olamayacak tıyniyette bir oyun. Çıkarmaya utanır şu oyunu insan. Sadece dokuları değiştirmişler. Bilinçli olarak ilk oyuna koymadıkları bir kaç küçük özellik eklemişler. Hikayesel anlamda o kadar zayıf bir oyun ki kerhen cinsiyet eklemişler bir de böbürleniyorlar. Arkadaş adam gibi bir tarafı mutlu etmek istiyorsan sadece kadın yap onun üzerine hikaye yaz. Hani biz black flage bu bir ac oyunu değil diyorduk ama bunun yanında nur nimet kaldı.
    Ubisoft yunan temasını yine yepyeni bir oyunda kullanmalıydı çok yazık oldu. Rönesansdan sonra kullanılacak en uygun temaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 20 Haziran 2018; 16:11:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Valla helenistik dönem yunanistanı konu alacaksa hikaye anlamında oyunun zayıf kalacağını hiç sanmıyorum. Oynanabilirlik açısından Origins çok iyiydi bu da öyle olacaktır. Seçenekli konuşmanın oyunun sonuna etki edeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal sadece karşındakini tersleme, kızdırma gibi özelliklere sahip olacak. Zaten hem Origins hem de bu sadece seri olarak AC isminden faydalanan iki oyun. Origins in AC serisi ile hem konu olarak hem de dönem olarak alakası yoktu keza bu da öyle olacaktır. Tek bağlantısı hidden blade idi. Büyük ihtimal bunda da Hidden blade in çıkışı işlenir.. Yanlış bilmiyorsam originsten de öncesini konu alıyor.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    başlard bu ne laan diyosun da sonra akıyor sabırlı olmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Mikonos adalarına gitmiştim seyahet halinde maddi imkan varsa mutlaka gidip görün manzarası atmosferi harikadır denizi hele ki çok güzel mas mavi ışıl ışıldır. Oyunda da bunu çok güzel yansıtmış adamlar bravo.

    Oyuna gelirsek, Yunan mitolojisini çok severim her türlü alacam oyunu yıl sonu black friday, yılbaşı indirimlerde kaparım.

    Bazı arkadaşlar AC serisinin hakkını çok yiyor, sürekli aynı diyorlar. Bu nesil için Origins itibaren adamlar değiştirdi oyunu zaten her seferinde değiştirmeleri mümkün değil. Grafik anlamında ve oynanış anlamında çağ atladı oyun. Tarihi ve atmosfer olarak çok başarılı bir oyun.

    Bu oyunu yapan ekip Syndicate'ı yapan ekip yani 3 yıldır geliştiriliyormuş oyun. Origins'i yapan farklı stüdyoydu. Ubisoft'un 3 tane AC serisi yapan stüdyosu var. Bunlar birbiri ile paslaşıyor zaten oyunların birbirine benzemesi bundan sebep.




  • Oyun tr de ön siparişe çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Henüz değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildigin origins bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Bekliyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam origins güzeldi ama bari HUD u değiştirin be.
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Yok ya hahahahhaah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi karakterle oynamayı düşünüyorsunuz? Ben hanımefendiyi beğendim. O kadar saat geçireceğiz bari güzel bir görüntü olsun diye kendilerini seçeceğim. Hem değişiklik olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.