Şimdi Ara

Astra j 2016 LPG dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Astra j 2016 araca sahibin. km si 23bin. Alırken garanti olayından dolayı lpg taktırmamıştım. iki ay sonra garantisi bitiyor. Lpg taktırmayı düşünüyorum bu aralar. ortalamaya göre yıllık 11bin yapmışım. Araştırmalarıma göre kaliteli bir kit taktırayım dersem bana maliyeti sadece lpg için 4000TL civarı olacak. BRC için en son 4000 demişlerdi. lovato ve prins içinde 3800TL civarı bir fiyat vermişlerdi. GFİ için 3000 , zavoli içinse 2900 tl, atiker içinse 2060 tl fiyat vermişlerdi. bu fiyatlar üç hafta içinde alınan fiyatlar. şu an nasıldır bilmiyorum. işin aslı kararsız kaldım. Ben prins taktırmaya niyetliydim ama fiyatı yüksek, şuan GFI ve zavoli gözüme ilişti fiyatları uygun olmasından dolayı. gerçi forumda yazılana göre daha ziyade kaliteli usta bulmak lazım. şuan daha ziyade uzun yol yapıyorum. bu durumun önümüzdeki sebe değişme ihtimali var. yani yıllık km miktarı nın onbin km altına inme durumu oluşabilir. haliyle yapılan km de şehir dışından şehir içine kayacak. Olduğum il malatya. sizin tavsiyeleriniz nelerdir. birde lpg de kar oranım ne olur. kimisi %50 diyor kimisi %40 diyor. Ortalama ben %35 olarak hesaplıyorum.







  • Doğru montaj ve yol ayarları ile saydığınız bütün cihazlar size sorunsuz hizmet eder.

    Araştırmanızı montajı yaptırmayı düşündüğünüz servislere kaydırmanızı tavsiye ederim.
    Alacağınız cihazında yeterli ve yetkin servis ağa olmasına dikkat edin.

    Lpg ile şu anki litre fiyatlarına göre %40 net tasarruf sağlarsınız.
  • Size tavsiyem fazla guclu olmayan araciniz icin atiker gold olacak.Yeni program ile degisken egzantrik iceren motorlarinda ihtiyaclarini karsiliyor.Iyi bir firmada dogru yol ayari ile hem aradiginizda makul fiyatli parca bulabilirsiniz hemde rahatca sorun durumunda" ki iyi montaj sonucu genel olarak beklenen malzemenin omrunu doldurmasidir"dogru hizli mudahale olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    aracınız hala çok yeni o yüzden ve yazılımı tam olarak sizin aracınıza karşılık vermeyecek kitlere yönelmenizi tavsiye etmem. sizin de düşünmüş olduğunuz gibi prins lpg işinde reputasyonu en yüksek olan üründür. montaj maliyetinin biraz yüksekliğinden kaçmamanızı tavsiye ederim. idrekt bizden bilgi de alabilirsiniz.
    info@cetinsayotogaz.com
    makine mühendisi
    mehmet baki altıntaş
  • İşin aslı bende uzun yıllar binerim düşüncesindeyim ve bundan dolayı taktıracağım kit biraz kaliteli olsun diye düşünüyorum.Olduğum yerde hangi bayi ne kadar sağlam yapıyor işini bilmediğimden tercih hakkım sınırlı. şimdilik lovato yada landirenzo arasında tercih yapıcam sanırım. bu ara dözvizde düşüşte. bu hafta bir fiyat araştırması daha yapıcam bakalım fiyatlarda bir değişiklik var mı? verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ederim.
  • aracınıza 2 yıl motor ve lpg garantisi alabileceğiniz yağlama sistemleri olarak montaj yapılan Landirenzo markasını tavsiye ederim 2008 yılından bu yana opel markasının oem lpg markasıdır %50 civarında bir tasarruf sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız uyum sorunu yaşamıyacagınız bir markadır ankara opan opel 4800 tl montaj fiyatı vardır
  • atiker gold + kaliteli işçilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce Astra J aracıma taktırmıştım 2012'de Lovato OBD II yalnız 40.000 km sonrası arabanın başına gelmeyen kalmadı diyebilirim,ESP arızası,ateşleme bobini,T borusu çatlağı..bu şekilde uzayıp gidiyor,kısaca demem o ki mutlaka ve mutlaka işinin ehli bu işten anlayan kişilere taktırın araç çok hassas ben sattım da kurtuldum bu hale gelmemek için en önemli şey ustanızın işinin ehli ve aracı iyi tanıyan bir usta olması lazım yoksa kitler 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı,iyi günler..
  • valla bende şimdilik bu işi askıya aldım. olduğum şehirde işinin ehli pek yok. herkafadan bir ses çıkıyor. müsait bir zamanda denk gelirse şehir dışında taktırıcam olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.