Şimdi Ara

Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Entegre devredeki renk uyumu çok güzelmiş de, üstündeki koruyucuda kullanılan resim vıdıvıdıymış da... hayat bazılarına hakikaten çok kolay ya :)
    Teknik aciklamalardaki agir atislar da ayri bir eglence unsuru. Tercume edildigi ve tercume edenin konuya tamamen uzak oldugu nasil da belli...
    Ama helal olsun, ben bu islere tum omrumu adadim da su videonun yarisi kadar konusacak firsatim olmadi. En azindan suna inceleme demeseydiniz yine bu kadar icim yanmayacakti. Kimlere kalmis bu isler ya valla sozun bittigi noktadayim :)

    Bence burada sıkıntı incelemeyi yapan arkadaşta değil, bu incelemeyi ona yaptıran yayın politikasında. Şu izlediğimiz videoya "inceleme" bile diyemeyiz, gizli reklam olarak nitelendirilebilecek bir iş olmuş yapılan. Firmaların gönderdikleri basın bültenlerinden derlenen verilerin "inceleme yapıyoruz" adı altında sorgusuz sualsiz izleyicinin önüne atılması ne kadar etik bir davranış, onu da izleyenlerin takdirine bırakıyorum.

    İnceleme yaptığını zanneden bu genç kardeşimizin de ismini böyle ucuz oyunlara alet etmemesi lazım. Yoksa "TCXO kristal osilatör, sıcağa ve çeşitli ortam koşullarına karşı, gerçekten dayanıklı ve kaliteli bir seçim olmuş." gibi ipe sapa gelmez cümleler kurmak zorunda kalır.

    Ülkemizdeki izleyici/tüketici ortalaması daha kaliteli işler talep etmediği, yapılan işi sorgulamadığı, önüne ne konursa ona rıza gösterdiği için bu adamlar böyle acınacak duruma düştüler. Hata biraz da bizde.
  • Sağlam ses duymak çok iyi müzik dinlemek ve stüdyo kalitsinde ses kaydetmek istiyorsanız ROLAND QUAD-CAPTUREhttp://tr.roland.com/products/quad-capture/ satın alın arkadaşlar ;) Equalizer felan filan bunları geçelim sesi adam gibi yollasın amfi ye başka birşey istemem... İnternal bir kart için bu rakamlar çok pahalı. Bu ses kartı ile Yamaha RX-V357 amfime tekrar aşık oldum farkı anlatamak zor dinlemek lazım.
    Not: (Amatör ev müzik kaydı ile ilgilenen arkaşlar için bilgilendirme )Quad Capture : Ses kartı 4 kanaldan aynı anda kayıt yapabiliyor anda bunun ikisi analog ikisi dijital giriş olmak durumunda. Yani 3 tane analog giriş yapıp hücüm kayıt yapamazsınız ;) 2 den fazla analog hücüm kaydı ihityacınız varsa Roland UA1010 Octa Capture Ses Kartı 10 Giriş 10 Çıkış modeline bakacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 4 Eylül 2016; 15:27:18 >
  • mbsahan M kullanıcısına yanıt
    söz etdiğiniz kart da rca çıkış yok nasıl bağladınız amfinize bende almayı düşünüyorum sadece müzik dinlemek için
  • lewye L kullanıcısına yanıt
    Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda

    1. Coaxiel dijital ses aktarımı (Dolby Digital, DTS, Stereo vs..)


    Kablo örnek fotoğrafı bu kablo rca-rca tek kablonun aynısıdır. Kırmızı beyaz kabloların bir tanesini bu iş için kullanabilirsiniz.
    Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda


    2. pc usb bağlantı (@siyau nun mesajı ile yanlış tanım düzenlendi)


    3 - 4. Sağ ve sol tek kanal olarak 6,3 mm mono+mono= stereo ses aktarım

    Kablo örnek fotoğrafı
    Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda

    veya bir çift "rca 6,3 mm mono adaptör" de işinizi görecektir.
    Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda


    5. Coaxiel ses girişi: farklı bir cihazdan veya ses kaynagından dijital ses girişi yaparak diğer çıkışlara mix yapabilirsiniz. Bu bağlantıdada 1. bağlantı kablosu ile aynı kablo kullanılıyor.

    6. Streeo 6,3 mm kulaklık çıkışı

    Kulaklığınız 3,5 mm streo isede şu adaptörle kullanabilirsiniz

    Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda

    Şahsi fikrim adaptörler yerine orjinal kabloları edinmek sonuç olarak her adaptör geçişinde bir miktar kayıp olma ihtimali düşüncesini bile kabullenmiyorum ;) Kalite kablo fiyatlarının 5-10 tl civarında olduğunu düşünürsek kayıp riskine değmez diyorum.

    Sonuç olarak optik dijital streo DD, DTS vb tüm ses çıkışları mümkün bu kartla...

    Alacak olursanız şimdiden hayırlı olsun. Ses kalitesini konuşmaya gerek yok ancak bir ara ses kaydettiğinizde sonuçlara inanamıyacaksınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 19 Eylül 2016; 2:41:26 >
  • Ses kartının arka kısmında 2 no ile işaretlediğiniz yer optik çıkış değil USB giriştir.

    Ses kartının kullanım kılavuzundan arka kısımdaki çıkışlar:

    Asus Essence STX II 7.1 Test Masamızda
  • @siyau haklısınız dikkatimden kaçmış gerekli düzenlemeyi yaptım teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba . Asus Essence Stx 2 ses kartımın Line İn Girişinden ses kaydı yapıyorum. Ses kaydı 0 db ye gelmiyor sesi az kaydediyor. Bunun Çözümü nedir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ses kartının yanında verilen ses kitlerini takıp değiştirsem işe yararmı bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.