Şimdi Ara

ASUS K541U 2 HAFTALIK LAPTOP ANİDEN KAPANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER 2 HAFTA ÖNCE HEPSİBURADADAN ALDIĞIM ASUS K541UJ MARKA LAPTOBA KENDİM TEKRAR WİNDOWS YÜKLEDİM ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SADECE İNTERTNETTE GEZERKEN LAPTOP DİREK KAPANDI TEKRAR AÇINCA WİNDOWS HATA FALAN VERMEDİ BİR KAÇ GÜN ÜSTÜSTE BUNU YAPTI BEN YÜKLEDİĞİM WİNDOWSA ANAHTAR GİRİNCE OLACAĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM ÇÜNKÜ BU CİHAZDA BİOSA GÖMÜLÜ ANAHTAR VAR BU YÜZDEN ASUSU ARADIM GÖRMEDEN BİR SEY YAPAMAYIZ DİYOR 15 GÜN İÇİNDE SIFIR CİHAZ SERVİSE GİDERMİ YA GİDERSE DEĞİŞMELERİ LAZIM BU ÜRÜNÜ BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. HER NEYSE BEN TEKRAR KENDİ WİNDOWS SÜRÜMÜNÜ İNTERNETTEN İNDİRİP YÜKLEDİM TAM HATIRLAMIYORUM AMA YİNE AYNI SOURUNU YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA TAM EMİN DEĞİLİM KENDİMDE KAPATMIŞ OLABİLİRİM KISACASI SIFIR BİR LAPTOP NEDEN BÖYLE KAPANIR VE AÇILDIĞI ZAMAN NEDEN WİNDOWS HATA VERMEZ BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN İYİ GÜNLER.







  • Bu soruna yanıt verebilecek var mı? Ya da konu sahibi arkadaş ne yaptı görüp yanıtlarsanız çok makbule geçer. Asus x54ur GQ277T modeli 2 haftadır kullanıyoruz ne ısınma ne fan sesi sorunu var ama birden kapanıyor. Son hafta sıkça yapmaya başladı. Yazılımsal olabilir mi? Yoksa uğraşmayıp garantiye mi götürmeli. Isınmayan notebook hem de yeni neden kapanır hiçbir anlam veremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 1 yillik asus pc var kapaniyor
    Sen cozum bulabildinmi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de ASUS K541U var.

    Bataryada kullanırken dit sesi gelerek kapanıyor. Açıyorum direkt hatasız açılıyor. Herhangi bir uyarı hata yok. Herhangi bir zaman da yapabiliyor. Batarya full de olsa yapıyor. Bazen 5 dakika da bazen 1 saatte. Şarj aleti ile kullandığımda kapanma olmadı. Muhtemelen batarya ile ilgili bir sıkıntı var ama işlerim dolayısıyla servise gönderemedim. Kesin birşey olacağını bilsem hemen göndereceğim. Konu hakkında gelişme yaşayan var mı?

    Garantimin bitmesine 10 ay kalmış...
  • Bu sorunu yaşayan arkadaşlar kol saati kullanıyorsanız çıkartıp kullanım aynı model ve sorun bende var kol saatinin kasayla temas etmesi bir şeylere neden oluyor bir notlara ve bekleme.moduna giriyor deneyin x541uj kullaniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.