Şimdi Ara

Asus Pişmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 sene önce kadar aldığım Asus laptop, açtığım gibi batarya problemi vermeye başladı. Şirketinde bilgisayar vermesi ile birlikte anlık bilgisayar ihtiyacım olmadığı için bilgisayarı bir kenara bıraktım, bugün yarın teknik servise götüreceğim derken garanti kapsamının bitmesine 3-5 ay kaldı. Ürünü garanti bitmeden yaptırmaya karar verdim.

    Kargo felaketi: Kargo ile ürünü bulunduğunuz yerden aldıklarını öğrendim ve bu hizmete başvurdum. Kargo firmasının gelip bilgisayarımı alacaklarını söylediler ve iki hafta bilgisayar elimde şirkete gittim geldim. Gelen giden olmadı. Sonunda atlayıp bilgisayarı servise kendim götürdüm.

    Hizmet felaketi: Servisteyken 10 gün sonra falan telefonla aradılar, bilgisayarınızın bazı parçaları bekleniyor gelmesi uzun sürecek iade/değişim hakkınızı kullanabilirsiniz dediler. Bende bezmişim zaten iade alın bu bilgisayarı dedim. İade süreci başladı 14 gün sürüyormuş, her şey iyi hoş derken 10 gün sonra sitelerinde 'bilgisayarınız onarıldı, ürün teslim edildi' şeklinde durum güncellemesi gördüm.

    Bilgisayarın kaybolması: Bilgisayarımın onarımı tamamlanmış ve teslim edilmiş gözüküyordu. Asus Türkiye'yi aradım; durumla ilgili mail attık dönüş bekliyoruz, sizi gün içinde arayacağız dediler. Gel gelelim ilk gün arayan soran olmadı, ertesi gün ben aradım öğrendiğim bilgi şu oldu "Bilgisayarınız yanlışlıkla İzmir'e kargolanmış, bugün dönüyormuş yarın cihazınızı alabilirsiniz" şaka gibi değil mi? Bilgisayarımın yanlış yere kargolanmasını geçtim, ben teslim ederken "elden kendim alacağım" diye belirtmiştim, bu ürün niye kargoya gidiyor?

    Bir aydır böyle bir firmaya tahammül ediyorum hala bilgisayarım ortada yok, bu yazıyı sorunumun çözülmesi için değil Asus alırken bir kez daha düşünmeniz için yazıyorum. Teknik servisten memnun ayrılan birisi var mı bilmiyorum ama benim elimde olan bozuk bilgisayarıda yok ettiler.

    Teknik servisin durum güncellemelerini tarihleriyle bilrikte görebilirsiniz:

    Asus Pişmanlığı







  • Tamamen sizin bahtsızlığınız bende de batarya sorunu vardı bilgisayarcıya verdim onlar teknik servise yolladı ben sadece kargo ücreti ödedim o da bilgisyarcı yolladığı için 4 günde onarıldı ve bana dönmesi 1 haftanın sonunda elimdeydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 31 Ekim 2018; 19:26:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.