Şimdi Ara

Asus ROG sahipleri Windows güncellemeyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus ROG serisi sahibiyseniz bu ay çıkan Windows 10 güvenlik güncellemelerini kurmayın.

    ASUS ROG753 Sahibiyim ve son güncellemeden sonra sadece Chrome da bile gezerken ara ara pc kilitlenmeye başladı. Gecen son 2 güncellemeyi kaldırdım. Gerçi kendisi sonradan birini geri kurdu ama önemli değil. Geri kurmadığı güncelleme büyük olasılıkla sıkıntılı çünkü bilgisayar sadece nette bile dolanırken ara ara kilitlenmeye başlamıştı. Ctrl+alt+delete basınca çıkan ekran da hiçbir şey seçmeden iptal edip masaüstüne geri döndüğünüz de pc sorunsuz çalışmaya devam ediyordu.

    Windows da ne gibi bir sıkıntı varsa pc fanını durduruyor ve sanki pc kapatmışsınız gibi oluyor ama ekranda görüntü duruyor. Ctrl+alt+delete yapınca çıkan ekran dan sonra pc normal çalışmaya başlıyor.

    Zaten aylar önce fark edilen işletim sisteminde ki 2 adet açıktan sonra o açıkları kapatmak için sürdükleri güncellemelerden sonra dizüstü bilgisayarlarda ciddi kalite kaybı başlamıştı. Çoklu işlemler sırasında ara sıra kilitlenmeler. Gerçi son bir kaç yeni güncelleme ile o sorun biraz düzelir gibi olmuştu ama bu ay çıkan iki güvenlik güncellemesinden biri problemli. Sık sık kilitlenmelere yol açıyor o sebeple ben sildim.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.