Şimdi Ara

Asus ROG swift pg278q turbo tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. yaklasık 1 buçuk yıldır asus rog swift pg278q monitörü gtx 1080 ekran kartı ile kullanıyorum. Monitörün turbo tuşu mevcut 60-120-144 Hz ler arasında hızlı geçiş yapabiliyorsun. bir süredir pc yi kullanmıyorum ve bugün kullanayım dedim ve kullanırken bu tuş ile geçiş yapmak istedim ancak tuş çalışmadı ne yaptıysam olmadı. (tuş çalışması için en azında ekranda hareketli bir program yada fareyi hareket ettirmek lazım) daha sonra baya baktım ama birşey bulamadım yabancı bir forumda monitör için güncel dosya indir yükle diyordu muhtemelen monitör için driver yada bios tan bahsediyordu ancak sitesinde böyle bir program güncelleme yoktu. sizce neden olmuş olabilir bir ara 1 hafta önce falan Windows 10 güncelleme yaptı ondan olmuş olabilir mi? bu arada elle kendin ayarladığın zaman 144 hz de çalışıyor sorun yok yani ancak turbo tuşu ile geçiş yapmıyor tuş sağlam çalışıyor ancak geçiş yapmıyor. çok işe yarıyordu lütfen yardım edin şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.







  • deneme yanılma yoluyla kendin bulacaksın hocam.şuan garantilik gozukuyor zaten.bi kac yerde bende okudum yazılımını driverini kurun diye ama bende bulamadım.pg 278q modeli avrupa da da cok şikayet var.hep sorun cıkartmaya başlamış.daha 2 yıllık monitor.cok sorunlu bi model.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    deneme yanılma yoluyla kendin bulacaksın hocam.şuan garantilik gozukuyor zaten.bi kac yerde bende okudum yazılımını driverini kurun diye ama bende bulamadım.pg 278q modeli avrupa da da cok şikayet var.hep sorun cıkartmaya başlamış.daha 2 yıllık monitor.cok sorunlu bi model.
    öyle görünüyor hocam bugün asus türkiyeyi bir arayayım belki bişeyler bulurum ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.