Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
17
Favori
65.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayrıca cihazı dock a montelediğimizde sorunsuz kullanılıyor ama ekran koruyucu devreye girdikten sonra cihaz ya kapanıyor ya reset atıyor bunun sebebi nedir bir de çözümü var mı arkadaşlar(ekran koruyucu devreden çıkardım kapanmıyor)
  • ben çözümü buldum:) eğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa dock a bağladıktan sonra ekran uyku moduna gecince cihaz kendisini resetliyosa ayarlar a girin hem ekran hem güç tasarrufu seçeneklerindeki uyku yu hiçbir zaman olarak seçip devre dışı bırakın böylece reset atmıyor.kullanmadığınız zamanlarda açma kapama tuşuna basıp manuel uyku moduna alın bunu yapınca resetlemiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atillagur

    teşekkürler onuryıldırım dediğin gibi google üzerinden aratıp yükledim sağol.

    Rica ederim ne demek :)

    Sürekli güncelleme uyarısı veriyor. Geçmeli miyim geçmeli miyim bilmiyorum. Görüşler nasıl yeni güncelleme konusunda?
  • arkadaşlar TF 300 T ile TF 300 TG arasında dokunmatik farkı var mı ? bende 3g li modelini alacaktım ancak teşhir ürünlerini incelediğimde 3g li modelin geçişlerinin daha yavaş olduğunu hissettim. tf 300 t ise 3g li modele göre dokunmatik ve menü geçişleri daha hızlı . böyle bir şey gören var mı ? sonuçta sürekli 3g kullanmayacam ama makinanın performansını yavaşlatacaksa düz model daha mantıklı. birde ekranı çok dayanıklı değil diyorlar ? deneyimleri olan varsa bilgileri bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hlk88

    arkadaşlar TF 300 T ile TF 300 TG arasında dokunmatik farkı var mı ? bende 3g li modelini alacaktım ancak teşhir ürünlerini incelediğimde 3g li modelin geçişlerinin daha yavaş olduğunu hissettim. tf 300 t ise 3g li modele göre dokunmatik ve menü geçişleri daha hızlı . böyle bir şey gören var mı ? sonuçta sürekli 3g kullanmayacam ama makinanın performansını yavaşlatacaksa düz model daha mantıklı. birde ekranı çok dayanıklı değil diyorlar ? deneyimleri olan varsa bilgileri bekliyorum

    300T ile 300TG arasındaki tek fark 3G'li oluşu. Yani dokunmatiğinde ya da başka bir şeyinde bir değişiklik, farklılık yok. Bende 300TG var ama uygulamaya göre değişebiliyor yavaşlık. Benimkisi canavar gibi donma, takılma yok.
  • Ben telefonumda kullandığım sim kartı takıyorum, pin kodunu soruyor ama internete bağlanmıyor. Ara ara şebekeye bağlanıyor olmasına rağmen net yok, sonrada şebekeyede ulaşamıyorum. Sim karttı taktıktan sonra herhangi bir ayar yapmaya ihtiyaç varmı?? 3g sim ile normal sim arasında fark olurmu? simden nete bağlananlar varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3g ile bağlanıyorum sorun olmuyor ama istersen sim kartının operatörü ile bir görüşün belki ayarları vardır.Ayrıca 2G ayarlarını kullan diye bir seçenek varsa onu da işaretleyerek bir daha deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes05-

    Ben telefonumda kullandığım sim kartı takıyorum, pin kodunu soruyor ama internete bağlanmıyor. Ara ara şebekeye bağlanıyor olmasına rağmen net yok, sonrada şebekeyede ulaşamıyorum. Sim karttı taktıktan sonra herhangi bir ayar yapmaya ihtiyaç varmı?? 3g sim ile normal sim arasında fark olurmu? simden nete bağlananlar varmı

    turkcell telefon hattim hic bir ayar yapmadan internete baglaniyor..
  • bugün birşeye dikkat ettim.sabah cihazı açtım pin kodunu girdim wifi ya bağladım öyle bıratım 3-4 saat hiç dokunmadım.sonra cihazı kullanmaya başlarken tekrar benden pin kodu istedi burdan alıyoruz ki sim kartla bağlantıyı kesmiş.akşam tekrar denedim uzunca bir süre en az 2 saat filan dokunmazsam simkart kilidi koyuyor ve yeniden pin kodu istiyor..bu acaba normal birşey mi?yada wifi ye değilde 3G ye bağlı bıraksam yine kesilir miydi?
  • selam arkadaşlar ipad2 ve asus tf300g sahibiyim. Kıyaslama yapacak olursam 1080p HD film oynatma, dock, mini hdmi benim için yeterince iyi özelliler, 3g gerçekten güzel çalışıyor, ekranımda bir titreşim problemi vardı ama sonrasında düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. kamera performansı da yeterli benim için. En çok dert yandığım konu ise oyunlar gameloft oyunlarında hep sıkıntı yaşıyorum. Çalışan oyunların da bazen dışarı atması ayrı bir sorun... Bir de gaza gelerek makinaya root yaptım asus'un yazılımı ile ama sanırım o bile tam root yapmadı! Titanium backup programına girdiğimde hala root yetkisi yok diyor. Sizce sorun ne olabilir? The Dark Knight Rises oyununu oynamak istiyorum crackli olarak ama her seferinde oyuna girerken dışarı atıyor... Modern Combat 3 kurulmuyor... Asphalt 7 oyununu tamamen kurmama rağmen oyunu dashboard'a geri atıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

    selam arkadaşlar ipad2 ve asus tf300g sahibiyim. Kıyaslama yapacak olursam 1080p HD film oynatma, dock, mini hdmi benim için yeterince iyi özelliler, 3g gerçekten güzel çalışıyor, ekranımda bir titreşim problemi vardı ama sonrasında düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. kamera performansı da yeterli benim için. En çok dert yandığım konu ise oyunlar gameloft oyunlarında hep sıkıntı yaşıyorum. Çalışan oyunların da bazen dışarı atması ayrı bir sorun... Bir de gaza gelerek makinaya root yaptım asus'un yazılımı ile ama sanırım o bile tam root yapmadı! Titanium backup programına girdiğimde hala root yetkisi yok diyor. Sizce sorun ne olabilir? The Dark Knight Rises oyununu oynamak istiyorum crackli olarak ama her seferinde oyuna girerken dışarı atıyor... Modern Combat 3 kurulmuyor... Asphalt 7 oyununu tamamen kurmama rağmen oyunu dashboard'a geri atıyor.

    Bende de titreşim oluyor bazen ekranda ama sıkıntı olmuyor o kadar da. Bu arada Asphalt7'yi 0,99 dolar fiyatla aldım ve yükledim benimkinde hiçbir sorun yok.




  • arkadaşlar merhaba bende bu modelin 3g olmayanını kullanıyorum da bu cihazların aksesuarlarını nereden temin edebilirz?
  • aksesuar derken ben ekran için başka bir 10.1 inclik tablete uygun olan fimden kaplattım.Ön kamerayı kapadı ama zaten kullanmıyorum.Sizde 10.1 inclik başka tabletlere uygun ön cam filmi deneyebilirsiniz.ayrıca defter şeklinde olan katlanıp stant haline de gelebilen suni deri kılıf aldım.piyasada birçok 10.1 inclik kılıflar var ama bu cihaza uygun gelmiyordu.sadece tek bir yerde buldum bakırköy carrousel avm de migrosa inen merdivenlerin başında darty karşısında teknostand var orada kalmışsa bulabilirsiniz.Kılıf sanki bu cihaz için üretilmiş alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız
  • bimeksten kılıf aldım ama stand şeklinde olanlardan istiyorum dediğiniz yere uğrayayım bakalım acaba kaça aldınız standı?
  • pazarlıkla 75 e aldım.tabii piyasayı bilmiyorum 75 tl böyle birşey için pahalımı ucuz mu bilmem ama sonuçta o kadar harcama yaptık cihazı alırken bunu da alayım dedim ayrıca dediğim gibi %95 tam uyumlu yani sanki bu cihaz için yapılmış gibi sadece ön kamera açıklığı uymuyor o kadar..orjinali var mı yada çıkar mı bilmiyorum ama bu direk alınır yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atillagur

    ben çözümü buldum:) eğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa dock a bağladıktan sonra ekran uyku moduna gecince cihaz kendisini resetliyosa ayarlar a girin hem ekran hem güç tasarrufu seçeneklerindeki uyku yu hiçbir zaman olarak seçip devre dışı bırakın böylece reset atmıyor.kullanmadığınız zamanlarda açma kapama tuşuna basıp manuel uyku moduna alın bunu yapınca resetlemiyor.

    kardeş Allah razı olsun ya ben de yeni güncellemeyi yaptıktan sonra aynı sendeki gibi sürekli kapanmaya başlamıştı. demek ki sorun buymuş. 30 saniye geçince tamamen kapatıyormuş aleti. inan ki bunu çözemesem aleti satacaktım garantiye verip.
  • bu arada
    aletle %100 uyumlu kılıf aldım 8 dolara falan geldi kargo dahil. stand özelliği falan var. burada satılanlar gibi suni deri ama buradakilerden kaliteli dikişleri falan.
    usb kit aldım o da 15 dolar civarıydı, mouse da bağlanıyor harddisk de flash disk de hatta joystick bağlanıp oyun oynanıyor :)
    sonra stylus pen aldım yani dokunmatik ekran kalemi. onun da 10 tanesi 2 dolar, renk renk çıktı içinden :)
    aldıklarımın aynıalarının linklerini veriyorum. dileyen satın alsın buradan. 15 gün sonra elinizde oluyor.
    usb kit içinhttp://www.ebay.com/itm/Offical-NEW-ASUS-Eee-Pad-Transformer-TF101-TF201-SL101-External-USB-Adapter-Kit-/180900073470?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item2a1e7c0ffe
    kılıf içinhttp://www.ebay.com/itm/Brown-Folio-PU-Leather-Case-Cover-Stand-for-Asus-Transformer-Pad-TF300-TF300T-/330779863706?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item4d04042a9a




  • promarkette cihazın orjinal standlı kılıfı var ilgilenenler asus diye aratıp bulabilir =) aksesuara gelince usb kit için gittigidiyor.com da birisi satıyordu 45 tl gibi bir fiyata dock için cok zor ama imkansız değilwww.google.com.tr den aramanız lazım =) micro hdmı her yerde satılıyor neredeyse =) ama usb li klavyesiz dock arıyorsanız hiç bir yerde yok urtdışı dahil aradım bulamadım (not:klavyeli dock için tf201 klavyesi sorunsuz bir şekilde uyumlu ben kullanıyorum ) ekran koruyucusuda kadıköyde var eminönünde var niyet edip internetten arastırmanız lazım ama biraz sizinde=)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvien

    promarkette cihazın orjinal standlı kılıfı var ilgilenenler asus diye aratıp bulabilir =) aksesuara gelince usb kit için gittigidiyor.com da birisi satıyordu 45 tl gibi bir fiyata dock için cok zor ama imkansız değilwww.google.com.tr den aramanız lazım =) micro hdmı her yerde satılıyor neredeyse =) ama usb li klavyesiz dock arıyorsanız hiç bir yerde yok urtdışı dahil aradım bulamadım (not:klavyeli dock için tf201 klavyesi sorunsuz bir şekilde uyumlu ben kullanıyorum ) ekran koruyucusuda kadıköyde var eminönünde var niyet edip internetten arastırmanız lazım ama biraz sizinde=)

    bu bir=)

    bu iki

    bunlar kılıf önerileri idi=)

    bu usb kit için=)

    usb kablo için

    dock için 1

    dockiçin 2

    ekran koruyucu + kılıf

    baskada özel bir aksesuarı yok zaten=)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.