Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 32GB ZE551ML Kapandı Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenfone 2 32GB ZE551ML cep telefonun var. Bugün marshmallow güncellemesi yapıyordum. Telefon kapandı şimdi açılmıyor. Ses açma ve power tuş kombinasyonuna cevap vermiyor. Şarj etmiyor bilgisayara bağladığımda görmüyor. cihazı kurtarma yolu var mıdır?



  • Hocam hiçbir şekilde cevap vermiyorsa servissiz kurtarma şansın yok gönder baksınlar.
  • Servis anakart yanmış olabilir diyor....

    Yazılımla anakart yanması mümkün müdür?
  • Beyni göçmüş.servise verin anakartı değişsinler.sarja takılı mıydı? Şarj kablosu benim zenfone 5 imi böyle mahvetmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaiNe___ C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Birebir aynı durum bende de var. ze550kl 'de. Servise gönderdim rootlu olduğunu belirterek garanti dışı onarıma 335 tl istiyorlar. Siz ne yaptınız, çözebildiniz mi sorunu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangerous

    Hocam merhaba. Birebir aynı durum bende de var. ze550kl 'de. Servise gönderdim rootlu olduğunu belirterek garanti dışı onarıma 335 tl istiyorlar. Siz ne yaptınız, çözebildiniz mi sorunu?


    Telefonu yeni aldım. Kısaca 6 ay geçmedi. Daha öncede bazı sorunlar çıkarıyordu. Kısaca şu an da ayıplı mal durumunda. Servise götürdüm. Seçimlilik hakkımı kullanmak istedim yani değişim veya iade. Lakin servis buna yanaşmadı. Telefonu aynen geri aldım. Şu anda durumu aynı. Asus'a mail atıp durumu anlattım. Cevap bekliyorum. Cevap gelmediği takdirde tüketici hakları yoluyla hakkımı arayacağım. Kısaca süreç sanırım çok uzayacak...
  • Hocam anakartı yanmıştır onun servisten başka çare yok
  • Aynı sorun bende de var arkadaşlar güncelleme yaparken kapandı açılmıyor.bir program var başarabilirsen sizlerede söylerim.benim telefonumda rootlu telefon tepki vermiyor anakart değişirse servis Nasıl anlıcan ki rootlu olduğunu telefon sıfırlanmışlarsa mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bizim arkadaşın telde aynı şarj sorunu vardı o halloldu şimdi dokunmatik çalışmıyor ne yapabilir bir bilginiz var mı?
  • Dostum benim de bugün çöktü zenfone ( YİNE )

    geçen yıl anakart yanmıştı. Serviste yaptılar
    Bugün yine anakart yandı.
  • Nedir bu asustan çektiğimiz 1 ay önce ekran gitti şimdide kapandı açılmıyor muhtemelen yine servis bir daha çekik gözlülermi tövbe.
  • güncelleme yaptık 6. birkaç gün sonra kapatım bir daha açamadım. titreşim yapıyor.açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahsen7584

    güncelleme yaptık 6. birkaç gün sonra kapatım bir daha açamadım. titreşim yapıyor.açılmıyor.

    konuyu hortlatıyorum ama hard brick oluyor seninki.
    kurtarmak mümkündür. ama anakart bozulmuşsa geçmiş olsun.
    hard brick nasıl yapılır bulamazsanız ki TÜRKÇE yollarını bulmak pek mümkün değil gibi paylaşabilirim.
    Her yerde servise gönderin diyolar da kimse yolunu anlatmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 6 Mart 2018; 17:52:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim asus zenfone 2 telefonum 6-7 ay önce oyun oynarken kendi kendine kapanıyordu 2-3 kere tekrar açma düğmesine basınca açılıyordu öyle öyle bi 10 gün dayandı sonra tamamen açılmamaya başladı ama ŞARJA TAKILIYKEN HALA DAHA AÇILIYOR şarjdan çıkarınca bi 2-3 dk sonra gidiyor servise verdik garantisi bitmişti 700 tl istediler anakart arızası felan dediler bende youtube de boyle bir videoya karşılaştım :https://www.youtube.com/watch?v=yU_g7n6SGMU&t=3s burdaki yöntemi uygularsam çalışacağını söylüyorlar bi kişiye daha aynısı olmuş bunu yapmış düzelmiş sorunu videonun sahibi bana şu cevabı verdi : anakart yansa şarj almaz normalde dene. ben şuan uygun tornavıda olsa denerim ama yok, sizce bu yontemle sorun çözülürmü ?




  • kronik sorun arkadaşlar yıl 2019 oldu hala aynı çözümü yok bunların anakartın data yolları şarj soketi vs problem oluyor kaldır at oluyor ancak parçaya yarıyor kalan telefon yapcak bişey yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.