Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.267
Cevap
59
Favori
229.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unpop

    snapdargon 410 işlemci için 3 s 45 dk az bir deger, aynı işlemciyi kullanan rakipleri en a 5-6 saat ekran süresi alıyor. Asus un intel işlemcili zenfonlarında zaten sarj sorunu var ama snapdragona ragmen gene sarjı iyileştirememişler sanki..


    Hocam, o bahsettiğiniz rakiplerin işletim sistemi Kitkat'tır. Örneğin, Samsung E5, Huawei G7 gibi cihazlar bahsettiğiniz süreleri kitkat ile alabiliyor. G2 bile Lollipop'a geçtiğinde pil performansında bariz düşüş yaşadı.
    sarppy arkadaşımız otomatik ekran parkaklığının en üst seviyesinde ve sürekli mobil veri açık olarak bu süreyi almış. Rakiplerinden bazıları ise (Samsung E5 mesela) ışık sensörü bile bulundurmuyor. Kıyaslarken bunları da hesaba katmak lazım. Ezbere 7-8 saat ekran süresi alıyor demekle olmaz.
    Ne Samsung'lar gördüm. Telefonun ekranını açıp kurcalıyorsunuz, sonra işiniz bitince ekranı kilitlemeden kenara koyduğunuzda ekran ışığı nerdeyse kapalı gibi duruyor o derece kısılıyor fakat ekran açık aslında. Bunu da "ekran süresi" olarak yazmaya devam ediyor. Kullanıcı akşam pili süresini kontrol ettiğinde de "vayy bee bugün 6 saat ekran süresi almışım" diyor. Benzer durum iphone serilerinde de var. işi bitince tuşa basmak zor geliyor bazı kullanıcılara. Bu süreleri de minimum enerji tüketimiyle bekleme yapacak şekilde ayarlamış bazı firmalar.
    sarppy nin de dediği gibi önemli olan yaptığınız işlemlerin sizin için yeterli olup olmadığı. Yoksa açarsın ekranı, hele ki amoled tarzı ekransa siyah bir duvar kağıdıyla ana ekranda 9-10 saat süresini de alırsın.




  • Zenfone 2 laser 5'' aldım. İçinden 1 amperlik şarj aleti çıktı. Zefone 5 aldığımda onun 1.35 falandı diye hatırlıyorum. Şimdi denemek için arkadaşın galaxy s6 şarj aleti ile şarj ediyorum 2 amperlik bakalım kaç saatte dolacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta

    Zenfone 2 laser 5'' aldım. İçinden 1 amperlik şarj aleti çıktı. Zefone 5 aldığımda onun 1.35 falandı diye hatırlıyorum. Şimdi denemek için arkadaşın galaxy s6 şarj aleti ile şarj ediyorum 2 amperlik bakalım kaç saatte dolacak.

    Farklı markaların farklı güçteki cihazlarını kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum. Düşük güçte olan adaptörlerle en fazla geç şarj olma sorunu yaşarsınız ancak yüksek güçtekiler ile şarj devrelerine ve pile zarar verme ihtimaliniz de var. Özellikle voltajlar farklıysa daha büyük sorunlara bile yol açabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanKartaL84

    quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta

    Zenfone 2 laser 5'' aldım. İçinden 1 amperlik şarj aleti çıktı. Zefone 5 aldığımda onun 1.35 falandı diye hatırlıyorum. Şimdi denemek için arkadaşın galaxy s6 şarj aleti ile şarj ediyorum 2 amperlik bakalım kaç saatte dolacak.

    Farklı markaların farklı güçteki cihazlarını kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum. Düşük güçte olan adaptörlerle en fazla geç şarj olma sorunu yaşarsınız ancak yüksek güçtekiler ile şarj devrelerine ve pile zarar verme ihtimaliniz de var. Özellikle voltajlar farklıysa daha büyük sorunlara bile yol açabilir.

    dediğiniz gibi voltaj farklıysa sorun olur ama voltaj aynı amper farklı olursa sorun olmaz. Çünkü akım (amper) alıcının çekebildiği şeydir, siz 10 amperlik adaptör bile bağlasanız eğer cihaz maksimum 2 amper çekebiliyorsa o kadar çeker ve kullanır, adaptörde üzerinden çekilen kadar güç verir.




  • o değilde root yapamadım :(
  • 6 inçlik model ne zaman gelecek. ses seda yok mu.
  • Laser 5" mi sony xpera z1 mi ben laser alacaktım bi anda aklıma girdi arkadaşlar siz ne dersiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadirkose

    Laser 5" mi sony xpera z1 mi ben laser alacaktım bi anda aklıma girdi arkadaşlar siz ne dersiniz..

    ben z1 almadım ekranı TFT, aynı ekranı xperia sp'de kullandım görüş açıları ve renkleri çok kötü, ayrıca zenfone 2 laserin kamerası tartışmasız daha iyi.
  • 5'' için fırçalanmış gri renk arka kapak arıyorum telefon tüm dünyada yeni çıktığı için ebayde bile yok

    bu arada birkaç fotoda ben atayım.


     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]




  • Asus'un bize test için yollamış olduğu Asus Zenfone 2 ailesinin yeni üyesi olan Zenfone 2 Laser (ZE500KL) isimli modeli inceledik.
    Bu kapsamda 3 adet video çektik. telefonun kutu açılımını yaptık. Diğer videomuzda ise Zenfone 2 Laser'e benchmark testlerimizi yaptık.
    Aldığımız sonuçları Asus Zenfone 2'nin 2GB ve 4GB versiyonları ile kıyasladık ve bu yeni telefonun performansını ölçtük.
    Diğer videomuzda ise telefonu detaylıca inceledik.

    Kutu açılım videosu:https://www.youtube.com/watch?v=4KRW4AOdPEc

    benchmark testi videosu:https://www.youtube.com/watch?v=vEt5Y365fMs

    Detaylı inceleme videosu:https://www.youtube.com/watch?v=l6rJv92RBeI

    Teşekkür ederim, iyi seyirler...

    Çektiğim resimleri atmak isterdim fakat, resimleri almama rağmen bilgisayarda boyutsuz gözüküyor. Kusura bakmayınız.




  • asus laser icin oldukca fazla kullancı inceleme cihazı yollamıs sanırım, bugunlerde bol bol laser incelemeleri goruyoruz.
  • Hayırlı olsun Vatan'da da satışlara başlandı...
  • Kılıf, kapak yok. Root yapılamıyor 2 haftadır bunlar sıkıntılı bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    S.a hocam evelde asus zen5 kullandım sonrasında 2tel değiştim ve simdik gm 4g deyim bugün asus lazeri de gördüm ve beğendim ama gerçekten sd410 için 3.5saat çok az bir sure ben GM 4g ile kafadan 5 saat alıyorum ekran suresi 1.5 günlük kullanımda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekmez

    Kılıf, kapak yok. Root yapılamıyor 2 haftadır bunlar sıkıntılı bende

    Laser'ın kılıfları piyasada ne zaman yer bulur, bir bilginiz var mıdır?
  • Bir de bu telefonun ısınması hakkında bir bilgi verebilecek var mıdır?
  • Arkadaşlar telefonda SIM 1 normal sim SIM 2 micro sim mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bohemians

    Arkadaşlar telefonda SIM 1 normal sim SIM 2 micro sim mi acaba?

    Her iki SIM girişi de micro boyuttadır.

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

    Cihazın ısınma konusunda gördüğüm kadarıyla bir sıkıntısı bulunmamakta.




  • ön kamera performansı nasıl
  • malesef asus zenfone laser cihazın ön ve arka kameraları fotoda istenileni veremiyor, videoda ise ani ışık değişimlerinde kararma yapıyor. Yapılan testlerde samsung galaxy j5 ile moto g 3.nesilin foto kalitelerinin çok daha iyi olduğu belirtiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.