Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5Z oldukça rekabetçi bir fiyatla Türkiye'ye geliyor! İşte fiyatı [Ön siparişe açıldı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    1350 liraya nasıl htc 10 aldınız güldürmeyin
  • Ön siparişe açıldıktan 15 sn. sonra stoklar tükendi haberi burada olmaz.

  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Bir günlük özel indirimle media markt'tan aldırdım



    Bu yılın kuruyla geçtiğimiz yılın kurunu da bir tutma.



    Şu an telefonu eşim kullanıyor. Ben htc kullanmayı bıraktım.



    Kampanyaları takip edersen bulursun. Abim de takip ettiği için SMS geldi ve web sitesinden aldı, üstüne hediye olarak futbol topu geldi.



    Ben sana gülsem şimdi ayıp olmaz değil mi



    Not : İtalya media world (markt) tan beş yıl önce samsung galaxy tab 7 almıştım o zamanın parasıyla 450 TLye ve telefon özelliği vardı. Telefonumda bozulmuştu işime geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat yüksek hemde çok biraz daha üste katıp s8+s9 alınır artı huwai 10 pro 20 pro one plus xiami mi8 var ve daha fazla özellik sunuyor çoğu.neden fazla verilsinki.arkadaşlarında dediği gibi dolar4,60 600 doalr olsa 2700 tl yapıyor ama maalesef bizim ülkemizde vergi yüksek ve kar payıda yüksek olduğu için o fiyata satılıyor.

  • Fiyata bakarmisin. Ne gunlere kaldik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi8 alın daha iyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuruwa

    Vay be tepe modellere 1000 civarı öderken ne oldu boyle....

    İPhone olunca fiyatlar makul kur yüksek VS vs başka markalar olunca 1000 liraya amiral gemisi alıyorduk ne ara böyle yükseldi bu fiyata huaweiui var oppou var falan filan sanki adamlar 5 yıl önce marsa gitmiş yeni yeryüzüne dönmüş.Ben Asus zenfone 5 kullanıyorum bana kalırsa 5z ye sadece işlemci için fazladan 1400 lira verilmez 2250 liraya da mis gibi telefon kamera ekran kasa herseyi ile güzel
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Note serisi ilgimi çekmiyor ama s9 eskiyor anlamında diyorsan öyle. Kaldı 1.5 yıl güncelleme desteği sonrası meçhul Xiaomi mix 2s yide pahalı çıkarmıştı diye hatırlıyorum. Premium seri havası yaratıp kazıklama peşinde herhalde.
  • Yıl 2017 ederi 2200 eden cihaz yıl 2018 olmuş 3600 küsür burada suçu halen üreticide arayanlara gülüyorum sadece madem bu kadar zorunuza gidiyor pahalılık bulsaydınız çözümü zamanında geçti bolunun pazarı pahalı diyenler çok komiksiniz pahalı olan bir şey yok sadece TL itibarsız para türleri arasında ki yerini almış durumda. hatta 2015 kuru ile çok daha uygun fiyat çıkıyor şimdi bu noktada biraz düşünün neden böyle olduk ve neden bu gün her şey yurt dışından yediğimiz ekmeğin ham maddesi bile. Hepiniz nasıl yönetilmek istediğiniz özgürce beyan ettiniz o yüzden boşa VOLTA atmasın kimse.

  • Alınmaz
  • fiyat yuksek bu rakamın ustunde bir ton alternatif var...birde telefonlarla yapılacak iş belli android amiral gemilerinde note serisi hariç sahsen bu kadar para vermem..bu rakamların uzerine cıkacacaksam biraz daha ustune cıkar apple alırım...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mladenbmv

    fiyat yüksek hemde çok biraz daha üste katıp s8+s9 alınır artı huwai 10 pro 20 pro one plus xiami mi8 var ve daha fazla özellik sunuyor çoğu.neden fazla verilsinki.arkadaşlarında dediği gibi dolar4,60 600 doalr olsa 2700 tl yapıyor ama maalesef bizim ülkemizde vergi yüksek ve kar payıda yüksek olduğu için o fiyata satılıyor.
    ustam vergi yüksek filan değil, burdaki son kullanıcıları uyutuyor firmalar! misal sony xz1 nasıl 2000-2200 tl bandında bulunabiliyor? az bir araştırın dediğim modelin muadilleri kaç liradan satılıyor görün sonrada yeni diye kakaladıkları asus zenfone 5z yi nasıl orta sınıf konfigürasyonlar ile şekillendirip son kullanıcıya tepe model diye yutturmaya çalışıyorlar anlayın bir kere kamerası bile tepe modele yakışmayacak bi çözünürlük içeriyor(xz1 de bile 19mp kamera mevcut) onuda geçtim kullandığı ıps panelde hdr10 özellik var mı ? DCI-P3 denilen bir özellik var bu özellik resim ve videolarınızı daha iyi görünmesini sağlıyormuş teoride, kullanmadığım için yorumda bulunamayacağım; bunuda geçelim sd845 tamam düşük güç tüketimi var ok ama amiral gmileri 3500 mah den başlıyor değil mi zerafet bir yana günümüzün en önemli problemi batarya kapasitesi değil mi ? ne olurdu bataryası 3800 mah olsaydı yada huawei gibi 4000 bana bunu yanıtlayın ? tamam her şey benim istediğim gibi olsun benim istediğim özellikte bir telefon çıkarsın asus bu seferde kendini hint kumaşı zannedip ayfone gibi bir tarafı arşa değerdi herhalde 6000 den telefonunu satmaya kalkardı o zamanda siz gidin bu vergi vs.. numaraları başkalarına yutturun adamları kar oranını %100 değil %200 den ilk etapta yapmaya çalışıyorlar benim size diyeceğim bu telefon hint kumaşı değil asus da muadili olmayan bir firma değil kendinizi kandırmayın!
  • Boş lafları bırakın neymiş vergiymiş ulan bu vergi sadece bizdemi oluyor sanki artık uyanın firmalar artık nasıl gerçirrim diye düşünüyor hala vergi diyorsunuz.Bir telefon değerinin 3 katına satılıyor neymiş verğiymiş devlet yüzde kaç vergi alıyorki 3 katına çıksın fiyatı az akıl mantık ya muhalefet yapacam diye boş konuşmayın.

  • ohaa harika! kaçmaz fiyatlar üç beş tane alıp dağıtayım kolu komşuya!

  • 1500 lira veririm

  • Buyutmeyin şu telefonların boyutlarını artık. 6.2 inç nedir ? Ben 5.5 inç kullanıyorum bazen betona carpasim geliyor tek elle kullanamayinca .

  • Asus kardeşim sen bilgisayar üretmeye devam et,
    bu kafayla anca malüm firmalara meze olursun...

  • Allah asustan razı olsun iğrenç musically reklamlarından kurtardı bizi katlanılabilir reklam koymuşlar. Teşekkürler asus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatayım. Arkadaşlar Zenfone 5z nin 4Gb ram 64 Gb rom lu versiyonu 299€ ya düştü Fransa da. Basit oyunlar, internet ve haberleşme uygulamaları kullanılacak. 4Gb ram sıkıntı yapar mı?
  • av$arBey kullanıcısına yanıt
    basit oyunlar arasında pubg de var mı :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.