Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.152
Cevap
151
Favori
678.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.ozan

    arkadaşlar telefonun ebatları nasıl acaba taşırken zorluk yaratırmı cihaz çok hoşuma gitti ancak büyüklüğü korkutucu geldi bana.

    6" cihazı görmeden, ellemeden almayın.
    bi de iki elle kullanacağınızı hesaba katın. çok gezen, dışarıda olan, devamlı tek elle telefon kullanmak zorunda olan biriyseniz büyük gelir. 5" almanızı tavsiye ederim.
    Masabaşı işi yapıyor, servisle işe gelip gidiyor, bi de çanta kullanıyorsanız (çanta olmasa da olur) zenfone 6 tam size göre.
  • mavi ya da yeşil de olsaydı keşke :) kırmızı ne zaman satışa çıkar acaba bilgi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın teknosa ya gidip bakacağım cihaz fiyat performans canavarı kardeşim için t50 düşünüyordum ama malzeme kalitesi beni düşündürüyordu asus güzel iş çıkarmış.
  • CLauDio_1907 kullanıcısına yanıt
    Ebay da bir çok kılıf ve arka kapak mevcut ne ararsan var yani, kapak rengini çok dert etme derim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLauDio_1907

    mavi ya da yeşil de olsaydı keşke :) kırmızı ne zaman satışa çıkar acaba bilgi var mı?

    http://www.aliexpress.com/item/For-asus-zenfone-6-phone-case-wear-resistant-for-ASUS-6-everta-mobile-phone-case-protective/1882168236.html
  • digital2 kullanıcısına yanıt
    Bu gün Asus ile bir görüşme yaptım

    2ghz sürümü resmi distribütör tarafından Türkiye'ye getirilmeyecek. Asus'a hepimiz kızdık tüm dünya 2ghz kullanırken bize 1.6 gönderildiği için fakat kazın ayağı öyle değilmiş. Konunun Asus Global ile alakası yok, ülkemizden gelen talep ki bu cihazı satacak olan şirketler oluyor! 1.6ghz olduğu için üretim buna göre yapılıp sevk edilmiş tahmin ettiğim gibi.

    Bunun dışında Zenfone 6 için Kliksa, Teknosa ve Turkcell harici bir satış olmayacağı söylendi fakat paralel ithalat ürünü olarak diğer sitelere de gelebilir veya burada ki distribütör ile anlaşma yapıp bir süre sonra satış yapmaya başlayabilirler belli olmaz yani.Ticaret kanununda eğer paralel ithalatta emsal ürün zorunluluğu yoksa bir ihtimal 2ghz getirebilirler ama dediğim gibi distribütör satışı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judasjudas -- 18 Ağustos 2014; 17:08:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.ozan

    arkadaşlar telefonun ebatları nasıl acaba taşırken zorluk yaratırmı cihaz çok hoşuma gitti ancak büyüklüğü korkutucu geldi bana.

    buradan istediğin telefon ile kıyaslama yapabilirsin
    http://www.phonearena.com/phones/Asus-ZenFone-6_id8280/size#/phones/Asus-ZenFone-6_id8280/size/Samsung-Galaxy-Note-3/phones/7984
    ben galaxy note 3 ile yaptım devasalığını göstermek için
    6'ya alışmak zor, 5'in bataryası çok iyi değil. asus fena arada bıraktı beni




  • judasjudas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • takip
  • Ben de telefonu Antep'ten arkadaşa aldırdım. Bir aksilik olmazsa pazartesi elimde olur. Bir de şunları aldım.
    http://www.ebay.com/itm/231230445624?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=530452388546&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    http://www.ebay.com/itm/231192633338?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=530407583816&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    Bunlar da 1 aya gelir. Satıcıya fast olsun falan dedik ama China Post'un gözü kör olsun. 25 günden erken getirdiği olmadı daha.




  • Bu akşam İstanbul Optimum Teknosa'dan Beyaz'ını alarak aranıza katıldım
  • Sitede bir anormallik var ama neyse. Az önce anlık hata oldu dedi mesaj çıkmadı. Şimdi ikisi birden göründü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkan -- 16 Ağustos 2014; 0:32:45 >
  • kliksadan beyaz siparisimi verdim.gelince detayli inceleme yapmaya calisacagim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle konu hayırlı olsun, modele göre konu olması istenen bilgiye ulaşma açısından daha faydalı olur herhal xiaomi ya da lenovo yı beklemedeyken yorumları okudukça direk dalacam gibi geliyor asusa. yurt dışından kılıf sipariş edenler ellerine ulaşınca kalitesi yönünden bilgi ve de link verirlerse makbule geçer. diğer konuda bir arkadaş 4/5/6 da micro sim mi diye sormuştu evet cevabı var. 6 da durum nedir. iki sim de micro mudur?
  • S.a
    lumia 520 kullanıyorum wp den çok memnunum. Lumia 1320 ye geçmeyi düşünüyordum z6 kafamı karıştırdı :) 1320 vs z6 karşılaştırma videosu gorürseniz paylaşabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karadavud

    öncelikle konu hayırlı olsun, modele göre konu olması istenen bilgiye ulaşma açısından daha faydalı olur herhal xiaomi ya da lenovo yı beklemedeyken yorumları okudukça direk dalacam gibi geliyor asusa. yurt dışından kılıf sipariş edenler ellerine ulaşınca kalitesi yönünden bilgi ve de link verirlerse makbule geçer. diğer konuda bir arkadaş 4/5/6 da micro sim mi diye sormuştu evet cevabı var. 6 da durum nedir. iki sim de micro mudur?

    Slm.

    Ben de Lenovo'yu bekleyecek kadar dayanabilmek isterdim. Ama aylardır GMD2'yi özellikle bekliyordum. Sonra G3 mü dedim. O kadar para veremedim. Lenovo'nun gelmesi yıl sonuna sarkar. Gerçi o kadar çok marka ülkemize giriş yapacak ki 1 yıl sonra herşey çok farklı olabilir.
    Bu arada Asus'un uygun fiyatlarla girmesi harika oldu. 1500-2000 vermek yerine 800 tl'ye işimi gördüm. Belki 2015 yazında da Lenovo alırım

    Sorunuzun cevabı ise evet. İkisi de mikro sim kart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 60kc3 6 kullanıcısına yanıt
    Slm.

    WP işletim sistemi işinizi görüyorsa. Uygulama eksikliği hissetmeden mutlu mesut kullanıyorsanız maceraya girmeyin bence. Ayrıca Z6 kasa olarak 1320'den biraz daha büyük.
    Z5 olsa internetten bile sipariş verebilirsiniz. Al kullan cihazı, zorlamaz boyut itibariyle. Ama 6" cihaz düşünüyorsanız; 1320 veya Z6 fark etmez görmeden ellemeden almayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold rengiyle bende almış bulunmaktayım,tüm almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...zaten sene başından buyana takip ettiğim bir cihazdı...Asus bu işleri bence aşmış, heleki telefon yapmak fındık fıstık yemek gibi bir şey olmuş onlar için.

    cihaz her haliyle seri,Zen UI arayüzü; Android Dünyasında en iyi,hızlı çalışan arayüzlerden.İntel ve Asus farkını koymuşlar ve bunu İnsanlara ulaşabilir yapmak ki tanıtımlarında Asus başkan yardımcısının da dediği gibi;belli grupların değil herkesi kaliteyi ulaştırmak istiyoruz demelerinden, ürünlerini ulaşabilir yapmak taktire şağandır bence...bir diğer iyi arayüzde LG G2 dede cihaz akıyordu...

    cihazla karşılaşınca premium bir his veriyor ve hiç bir şekilde ne bir esneme, nebir fazlalık,ne bir yamukluk, işçilik çok kaliteli,kamera,müzik çalar ortalamanın çok üstünde...bunda SonicMaster ve Piksel Masterin etkisi büyük.Led bildirim lambası,konuşma kaydı yapması şuana kadar keşfettiğim küçük önemli detaylar,cihazın tüm antenleri sorunsuz şekilde görevini yapmakta.

    Bence,fiyat aralaığı düşünüldüğünde,TR ye girmiş şuana kadar en mantıklı fiyatlardaki en iyi cihaz.bu fiyata bu kaliteyi hiç kimse vermez Türkiye'de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MD.Murat

    kliksadan beyaz siparisimi verdim.gelince detayli inceleme yapmaya calisacagim..

    Cihazlarınız hayırlı olsun.

    Her türlü katkıyı bekleriz MDmurat, şimdiden eline sağlık.

    İlk sayfaya isimleriniz eklendi
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 16 Ağustos 2014; 9:55:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 6' olan kot pantolon ön cebe sığar mı ? Hatta mumkunse telefon ceplerde iken foto paylassanız cok kişinin soru işsaretleri aydınlanır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.