Şimdi Ara

Asus ZenFone Max M2 ve Max Pro M2'nin tüm teknik özellikleri ve görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Tayvanlı bilgisayar ve mobil cihaz üreticisi Asus, yakın gelecekte iki yeni akıllı telefon modeli ZenFone Max Pro(M2) ve ZenFone Max M2’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde cihazların teknik özelliklerinden küçük bir kısmı isabetli tahminleri ve yaptığı sızıntılarla ün salmış olan Roland Quandt tarafından sızdırılmıştı.
     
    İlk sızıntının üzerinden henüz çok vakit geçmemişken Roland Quandt'tan cihazlarla ilgili yepyeni bir sızıntı daha geldi. Yeni sızıntı ile cihazların tüm teknik özellikleri ve tasarımlarını gözler önüne seren görseller açığa çıktı.
     
     
     
    Sızdırılan bilgilerden yola çıkarak cihazların teknik özelliklerinden biraz söz edecek olursak, ZenFone Max Pro (M2), 6 inç genişliğinde ve 2340 x 1080 çözünürlüğünde IPS LCD bir ekranla karşımıza çıkacak. 4 GB’lık bir RAM’e ve 64 GB/128 GB’lık iki farklı depolama alanı seçeneğine sahip olan cihaz, gücünü Snapdragon 660 yonga setinden alacak. 3 adet kamera sensörüne sahip olacak olan cihazda, 12+5 MP çözünürlüğünde 2 adet arka kamera sensörü bulunacak. Ayrıca cihaz, 5.000 mAh gücünde dev bir batarya ile karşımıza çıkacak.
     
     
     
    ZenFone Max M2’ye gelecek olursak, cihaz 6 inç genişliğinde Full HD+ bir ekranla karşımıza çıkıyor. 4 GB’lık bir RAM’e ve 32GB / 64GB’lık iki adet dahili depolama seçeneğine sahip olan cihaz, gücünü Snapdragon 636 yonga setinden alacak. Tıpkı Zenfone Max Pro(M2) gibi 3 adet kamera sensörüne sahip olacak olan cihazda, 13 MP çözünürlüğünde bir adet ön kamera sensörü bulunacak.
    Cihazların tasarımlarından da biraz söz edecek olursak, aralarında donanımsal olarak neredeyse hiç fark bulunmayan cihazlar, tasarımsal açıdan bir takım farklılar taşıyor. Max Pro M2, cam bir kasa ile karşımıza çıkarken, Max M2 metal bir kasaya sahip. Ayrıca ZenFone Max Pro M2, Max M2'den daha küçük bir çentiğe ve daha kalın bir alt çerçeveye sahip.
    Cihazların ne zaman tanıtılacakları ve ne civarda fiyat etiketlerine sahip olacakları ise şu an için oldukça büyük bir merak konusu.







  • Asus'un yakın gelecekte piyasaya süreceği..

    3 vakte kadar telefon geliyormuş

  • ön şağomi arka gm8.

  • tüm telefonlar birbirinin kopyası olmaya başladı. zaten ince çerçevelerden ön tarafa marka logosu koyamıyorlar, kılıfla kullanınca da arka taraf kapanıyor ve böylelikle aynı masada bulunan 5-6 farklı marka modeldeki telefonların hepsi birbirinin aynısı oluyor

  • Başlığa bakıp geçerseniz bu editörler ne yiyecek?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asus da nerede Snapdragon 636 gibi şlemciler var hep onları seçer nedense...

  • Tüm telefonların yeni favorisi SD660 oldu, ya çok pahalı idi ya da firmalar bizi koparıyor. Bu işlemci 2 yıl büyük güncelleme alabiliyorsa amiral gemisi telefonların en az 4-5 yıl güncelleme alması gerekir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 2 Aralık 2018; 9:2:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazın 4/64 varyantı 23. aralıkta elimde 2 tane mavi.İsteyen olursa pm atsın şehirdışına gönderim yapılır.Location:Adana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.