Şimdi Ara

Asustor AS-202TE NAS Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videomuzda Asustor'un 2 disk kapasiteli ve medya oynatıcısı özelliğine sahip NAS cihazı AS-202TE'yi inceliyoruz.

     

     




  • Farklı özellikler bekliyordum beklenti dışında kaldı
  • Bu nasların daha küçükleri yok mu ya. Hepsi en az 2 tane 3.5" disk bağlanan takoz gibi cihazlar. Normal ev kullanıcısı için modem büyüklüğünde doğru dürüst cihaz yok.
  • Artık şu editörler inceleme videolarındaki kameranın alakasız yerlere odaklanmasının önüne geçse de her video başladığında bizi kendimize "Gözlerim mi bozuluyor?" sorusunu sordurmasalar

    Her şey bir yana inceleme tam Ender Bey kalitesinde olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Bu nasların daha küçükleri yok mu ya. Hepsi en az 2 tane 3.5" disk bağlanan takoz gibi cihazlar. Normal ev kullanıcısı için modem büyüklüğünde doğru dürüst cihaz yok.

    Modemlerdeki usb girişine taşınabilir hdd takmak çözüm olabilir belki derdinize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archimert


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Bu nasların daha küçükleri yok mu ya. Hepsi en az 2 tane 3.5" disk bağlanan takoz gibi cihazlar. Normal ev kullanıcısı için modem büyüklüğünde doğru dürüst cihaz yok.

    Modemlerdeki usb girişine taşınabilir hdd takmak çözüm olabilir belki derdinize

    Onu zaten kullanıyorum ama kesmiyor artık. 10mb transfer hızı var. Hızlı olan Asusun routerları da 500tl yi geçiyor. Bunun kadar gelişmiş özellikleri yok.
  • İncelemeye başlamadan önce aletin tozunu bi alıp temizleseydiniz keşke. 2 el ürün incelemesi gibi olmuş
  • Güzel bi inceleme olmuş hocam

    Biliyorum videolarda fiyatını söylemiyosunuz ürünün ama ne kadara bulabiliriz bu cihazı?
  • bu cihazı tv sehpasının altına bir yere koymak lazım ki media player özelliğinden faydalanabilelim. aksi halde uzaktan kumanda işlevsiz kalır. 5+1 ses içinde ya tv nizde optik çıkış olacak ya da bu cihazı bir av receiver a bağlamanız gerekecek.
  • Medya oynatıyor mu oynatıyor, o kadar. Ne altyazılardan bahsedilmiş ne ses desteğinden...
  • Gördüğüm kadarıyla Cihaz da optik çıkış yok. O zaman medya oynatıcı olması ne işe yarar.
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Temini konusunda dilerseniz yardımcı olabilirim.
  • hsnUSTA kullanıcısına yanıt
    şu an için düşünmüyorum hocam böyle bişey,ama sağolun yine de,piyango falan çıkarsa dönüş yaparım size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkinoss

    İncelemeye başlamadan önce aletin tozunu bi alıp temizleseydiniz keşke. 2 el ürün incelemesi gibi olmuş

  • aceleye getirilmis bir inceleme olmuş, video oynatım ozellikleri arasında alt yazı desteginden bahsedilmemiş, ayrıca resim, muzik oynatım gibi coklu ortam ozelliklerine yer verilmedigi gorunuyor, son olarak Dh 'daki videolarda fiyat bilinmese bile bu konu hakkında yorum yapılırdı, o bile yok malesef, bu incelemenin yeniden yapılmasını insanlara daha hayırlı olacagını dusunuyorum. (Reklam gibi inceleme)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter_Soldier

    aceleye getirilmis bir inceleme olmuş, video oynatım ozellikleri arasında alt yazı desteginden bahsedilmemiş, ayrıca resim, muzik oynatım gibi coklu ortam ozelliklerine yer verilmedigi gorunuyor, son olarak Dh 'daki videolarda fiyat bilinmese bile bu konu hakkında yorum yapılırdı, o bile yok malesef, bu incelemenin yeniden yapılmasını insanlara daha hayırlı olacagını dusunuyorum. (Reklam gibi inceleme)
    Merhaba Ender bey,

    Cihaz ile ilgili merak ettiğim bir konu var. Yardımcı olursanız memnun olurum.

    NAS sistemi ile yerel ağ'da paylaşım yapılıyor peki internet ortamında bu cihazı torrent'ler de seed yapmak için kullanabilir miyiz ? Böyle bir şansımız var mı ? Veya cihazın içinde ki dosyaları linklesem PC'den bağımsız olarak linkleri verdiğim kişiler bu verileri indirebilir mi ? Bu tarz bir özellik sunuyor mu bu cihaz veya NAS sistemleri ? Yoksa sadece yerel ağ'da paylaşım yapmak durumunda mıyız ?

    Cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • Son yıllarda artan kişisel verilere cihazın Hdmı desteğinden dolayı ev ortamında ihtiyacı karşılayabilir. kişisel verilerimiz TB seviyesine geldi. incelediğim kadarıyla cihaz bulut sistemine entegreli ve anlık cihaza uzaktan ulaşabilme durumu var. video inceleme yüzeysel olmuş. sitesinden incelediğimde tüm modellerde 4 ıp kamera lisansını ücretsiz veriliyor. NAS cihazı için iyi bir özellik. Hem m.medya hem kamera kaydında performans nasıl acaba? Film indirme için düşünülür.
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    incelediğim kadarıyla harici optik takabiliyorsun. medya oynatıcısı kendine özgü yazılımı var XMBC. bunun üzerinde USB den kopyaladığın veya USB üzerinden tüm formattaki filmleri indirebliyorsun. ayrıca torrentlerden indireceğin videolarda var. ayrıca bir özelliğini tespit ettim. youtube, vimeo tarzı sitelernden direkt linki kopyalayım cihaza videoyu indirebiliyorsun.
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    benim ihtiyacım vardı araştırıyordum. diğer marakalarada baktım. Asustor kendine özgü bir yazılımı var. multimedya tarafı çok iyi buldum. mkv. m2dts formatlarını sorunsuz izliyorum. arayüzü güzel. program eklentilerinden kanallar ekleyip izleyebiliyorsun. hatırlayanlar vardın windows altında medya center uygulaması vardı. onun gelişmişi ve hızlı. Atom işlemci olmasına rağmen sıkıştırılmış mkv ve blueray ftormatlarında takılma olmuyor. hızlı ileri geri yaptım sıkıntı yok.
  • çok küçük olduğunda ısınma problemleri olduğunu gördüm. disk slotlarına 2.5" de takılıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.