Şimdi Ara

Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Erzurum Atatürk üniversitesini tercih listeme eklemeyi düşünüyorum ama yaşam şartları, Erzurum'da hayat nasıldır hiç bilmiyorum. Bilen, orada yaşamış veya orada okuyan bir arkadaş varsa anlatabilir mi Erzurum veya Atatürk üniversitesi nasıldır?



  • up
  • konu güncel...
  • takipteyim. Yardımcı olucak yok mu arkadaslar
  • Muhafazakar bir kent.Bu tabiki bir çok şeyin önünü kesiyor.Halkı olsun hocaları olsun çok açık görüşlü değiller.Bu yapıya alışkınsan kampüs güzel ve akademisyen seviyesi yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realmrxa

    Muhafazakar bir kent.Bu tabiki bir çok şeyin önünü kesiyor.Halkı olsun hocaları olsun çok açık görüşlü değiller.Bu yapıya alışkınsan kampüs güzel ve akademisyen seviyesi yeterli.

    Teşekkürler hocam. Başka görüş belirtmek isteyen varsa bekliyoruz..
  • Bende bu sene gidicem, gidip gorucez bakalim nasilmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samistat

    Bende bu sene gidicem, gidip gorucez bakalim nasilmis

    Benim Bursa Orhangazi oldu kardeş, tutmadı buralar :)
  • yıllar geçmiş ama yinede yazayım ünide ortam yaparsanız dert değil ama şehir halk çok kötüdür.hadi şehir son zamanlarda toparlandı heryere bişeyler açıldı falan ama halk hala aşırı yobaz ve muhafazakar öyle böyle değil.o şehirde her konunun sonu dine bağlanır.kızlı erkekli grupları görünce söverler ayıp derler ama hepside yaparlar o ayıp dedikleri şeyleri.çünkü hepsinde bastırılmış duyguları olan bir halktır.bunların yanında iyi olan tarafılarıda var az da olsa nadiren de iyi insana denk gelebiliyorsun ama nadir.genel anlamda şehir soğuk kar ve yağmur altında kafeler iş görür ortamlar genelde karı kız peşindeki abaza erkek tayfasından oluşur.şehirde kadın açlığı gözle görülür şekilde vardır farkedersiniz.ama buna rağmen sizi mutlu eden yaşlı insanları vardır tam bir iyilik meleği her gördüklerinde size dua eden selam veren yaşlı gerçek anadolu insanları hala var.karar sizin ben gittim sevmedim sevende var mı az miktarda ama var okulun eğitimi için bişey diyemem orta hallidir.kampüs çok iyi türkiyede ki en büyük kampüs ama içinde yapılacak şey çok sayılı zaten kar altında 10 ay kadar ve soğuk soğuğa alışırsınız zamanla sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi insanı yobaz abaza olunca hepsi değil tabi genelde yeni nesil ve orta yaşlı insanlar bazen insanı utandıracak şeylere şahit kalıyorsunuz.ben birçok kişi adına utandım şahsen adam hayvan gibi kıza bakıyor sorsan oda öyle giyinmeseydi der aranıyo yollu falan der ama kız dönse adama birşey dese adam erir orda ama sorsan yok istemem der.demek istediğim tiplemeyi anlamışsınızdır umarım bunun gibi bir şehir işte.üniversite öğrencilerine kötü gözle bakarlar çünkü onlar arsız namussuzmuş öyle diyorlar ama bilmiyorlar ki bütün şehir öğrencilerden ekmek yiyor şehir öğrenciler sayesinde ayakta.hepsi sözde ağır müslümandır terbiyesizlik namussuzluk yapmazlar ama iş karı kıza geldimi hepsi döner kız için birbirlerini öldürürler.böyle bir yer işte varın gerisini siz hesap edin...




  • vay be yıllar geçmiş, bu dönem mezun oluyorum İstanbul Kültür Üniversitesi'nden. Zamanında Erzurumda okumayı düşünmüşüm. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.