Şimdi Ara

Ateş ve Su

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ateş ve Su Oyunu
    Ateş ve SuAteş ve su ister iki kişi ister tek kişi oynayabileceğiniz strateji ve macera oyunudur. Ateş ve Su isimli iki karakter aynı anda oyuna başlar. Oyun haritasında su birikintileri ateşe zarar verir, ateş havuzları suya zarar verir ama su suyun üzerinden geçebilir, ateş ateşin üzerinden geçebilir. Yeşil renkli balçık havuzlarında iki karakterde yanar.Karakterlerden birisinin yok olması durumunda oyun biter ve aynı seviyeyi tekrar oynarız.
    Ben oyunu tek başıma defalarca oynadım.İki karakteri de aynı anda yönlendirmek bazen karışık hale gelse de keyifli. Açıkçası şunu tavsiye edebilirim karakterleri gidebilecekleri noktaya kadar sıra ile hareket ettirin, bazen birbirlerinin yardımına ihtiyaç duyabiliyorlar yani kapı açılması vs.gibi bu noktalarda yardım edildikten sonra yine karakterleri sıra ile oynayın.Çünkü bazı noktalarda karakterin birini sola birini sağa hareket ettirmeniz gerekiyor bu durumda gerçekten elleriniz ile beyniniz aynı şeyi yapmıyor. Oyunda bölümler geçildikçe karşınıza seviye ağacı çıkıyor belli noktalarda gideceğiniz yönü doğrusal olmayan bir şekilde seçebiliyorsunuz bu da oyunu tekrar tekrar oynadığınız da farklı yol izleyebilmenizi ve bölümlerin çeşitlenmesini sağlıyor.Geçemediğiniz bir bölümün yerine diğer yoldan ilerleyerek oyuna devam edebilirsiniz.
    Orijinal adı Fireboy & Watergirl olan, bizim bildiğimiz adı ile Ateş ve Su oyunumuza hoş geldiniz, bu eğlenceli oyunumuzda birbirinden zorlu görevler bizleri beklemektedir, 2 Kişilik oynayabileceğimiz oyunumuzda 1. Karakterimizi klavyeden yön tuşları yardımı ile yönlendirebilir, 2. Karakterimizi ise W A S D tuşları ile yönetebilmekteyiz, ateş karakteri ile alevlerin içerisinden geçebilir, su karakterimiz ile ise suların içerisinden geçebilmekteyiz, tam tersinde ise yanmış olacağız, oyunda birbirimize yardımcı olmalı, yol üzerindeki elmasları kaçırmamız gerekiyor, keyifli oyunlar dileriz.
    Ateş ve Su Görüntüleri
    Ateş ve su görüntü yönünden çok büyük grafikler vadetmiyor, tek boyutlu ortamda oynanan bir oyun. Oyunu eğlenceli yapan hareketli karakterler ve çözmeniz gereken bulmacası.
    Aşağıdaki resimde level ağacını görüyorsunuz.Orta kısımdan yolumuza istediğimiz tarafı seçerek devam edebiliriz.
    [simage]Ateş ve Su[/simage]
    Oyunun görüntüleri aşağıdaki gibidir ,çözülmesi gereken bir bulmacada var.

    Ateş ve Su
    Ateş ve Su







  • Az mı oynadık :D bu ve buna benzer oyunlar içinwww.oyunumoyun.com sitesini önerebilirim. Yeni site olmasına rağmen içeriğinde güzel oyunlar barındırıyor :)
  • Aynen öyle. Yeğenimle birlikte su ve ateş oyunları 2 kişilik oynuyoruz hala kıramıyorum onu :) ama farklı sitelerden oynuyorum tasarımına göre daha geniş açılı falan oynanabiliyor ya da tam ekran. kaynak site:http://google-oyunlari.com/oyunlar/su-ve-ates-oyunlari/
  • Selamlar! Bu oyunun tüm bölümlerinin bir anda bulunduğu Yangın ve Su hakkında tavsiyede bulunabilirim - ates-ve-su.com!

    Bu arada, geçenlerde Zuma topları oyununu gerçekten çok sevdim, günde 15 dakika toplarla iyi bir eğlence.
  • çocukluğumunuz oyunu


    Ateş ve Su
    Ateş ve Suateş ve su oyna
    Ateş ve Su Oyna
    https://atesvesuoyna.com
    Ateş ve Su
    Ateş ve Suplay.google.com
    Ateş ile Su 1 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ates.ile.su
    Ateş ve Su
    Ateş ve Suplay.google.com
    Ateş ile Su 2 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ates.ile.su2




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.