Şimdi Ara

audi a3 1.6 tdi stronic rölantide titreme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2015 model audi a3 sportback aracımda her zaman yapmamakla beraber bazen rölantide beklerken düzensiz çalışma tarzında sarsıntı, vuruntu veya titreme olarak adlandırabileceğim bir sorun yaşamaktayım. vitesin konumu farketmiyor. seyir halinde herhangi bir vuruntu, ses veya vites geçiş sorunu bulunmuyor. araç 1.6 110 hp dizel otomatik. 37 bin km. enjektör, motor kulağı veya partikül filtresinden şüphelendim fakat servis volant arızası olabileceğini söyledi.. araç bizde 3-4 gün civarı kalacak arızayı videoya çekip iyi niyet garantisi talep edicez dediler.
    böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba diye merak ettim.



  • aynı sorun bende var deprem gibi titriyor birkaç kişide vardı volant ve subablardan kaynaklanıyormuş 2015 sb 1.6 tdi benımkı de bende servise götürmeye korktum açıkçası siz sonuçlanınca bana dönerseniz bende sizin oraya götürebilirim
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    Tabiki haber veririm, izmir/alsancak eröz yetkili servis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_arum

    Tabiki haber veririm, izmir/alsancak eröz yetkili servis
    hocam ne yaptınız :D
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın unutmuşum haber vermeyi.. Volant değişti iyi niyet kapsamında parça firmadan işçilik benden olacak şekilde cevap geldi doğuştan. fakat aracın en son bakımını daha 1 ay önce yaptırdığım için işçiliği de servis üstlendi ama ödeseydim 1500 tl gibi bir ücret ödeyecektim. Şu an sorun yok araçta:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.